• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde böyle dolaşıyorum :(

Arkadaşlar yatağın ne ayrıcalığı var acaba o zaman ev kıyafetiyle kanepeye ,koltuğa oturmayalım .Halıya basmayalım. Ev kıyafetiyle yatmıyorsanız temiz değilsiniz demekki..Ben zaten temiz olmadığına inanıyorsam evde giydiğim şeyi çıkarır kirliye atarım.Tabi iş yapıyorum ama gidip fabrikada çalışmıyorum o kadar da abartmayın canım..Yemek konusunda ise davlumbaz diye bir şey var yani ....Ama devlet yurdunda kaldım ünv. dede oralar pis olduğu için mutlaka değiştiriyorsun...
canım işte bunu evini pislik götürenlere soracaksın. koltuklarını düzenli silip halılarını temiz tutup dış kıyafetinle evde gezmezsen sorun yok. ama bazıları evi sokak sanıyor sanırım

Kızlar merhaba.ben 4 senelik evli bir kadınım.genç kızlığımda da hep dışarıdan içeriye geldiğim gibi pijamalarımı giyerdim üzerime.yatarken de, evde otururken de hep aynı pijamayla olurdum yani.sizler de durum nasıl acaba? Pijamaları yalnızca gece yatarken giyip, gündüz ev kıyafetinizle mi duruyorsunuz?

Valla ben yataktan kalkiyorum pijamayla aksam yatiyorum pijamayla. Bazen hayattan cok bikmissam pijamayla markete gittigim bile oluyor 😂

kıyafetim niye pis olsun ya. sizin koltuklar kaç yılda bir siliniyor diye sorsam.
günlük temizliğini düzgün yaparsan evini pislik götürmez. yani evinde giydiğin kıyafetin yatağa girilemeyecek kadar kirleniyorsa kusura bakma önce ben nasıl temizlik yapıyorum, evim ne kadar temiz onu kendinize sorun.
Saçmalamakta nirvanaya çıktınız tebrik ederim. Birde çok mantıklı konuştuğunuzu zannetmeniz yokmu :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

Saçmalamakta nirvanaya çıktınız tebrik ederim. Birde çok mantıklı konuştuğunuzu zannetmeniz yokmu :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:
tabi canım işinize gelmeyince saçmalamak oluyor.
evin içinde giydiğiniz kıyafetten pislik içinde diye bahseden sizsiniz. valla benim evimin içi hiçbir zaman pislik götürmediği için sizi anlamam mümkün değil.

Şu konuyu bile tartismaya cekecek ruhta insanlar var ya :KK70: Kim daha temize gidiyor konu komedi. :)
valla ben buraya normal bi şekilde kendi fikrimi yazdım. gelip alıntılayıp kendi kendizine aklınızca dalga geçip negatif yorumlar yazanlar sizsiniz. benim temizliğimi kimseye ispat etme derdim yok. hergün duş alıyorum diyip pislikten kokan insan doluyken etrafımda burda yazılan yok evimde pijamayla yatmam yok nevresimlerimi hergün değiştiririm modunda yorum yapanlara zaten itimat etmiyorum o da ayrı bir mevzu

Ben evdeyken kot pantolon şort tayt sweat crop tişörtleri bile giyorum bana rahat geliyordu ama karantinaya olduktan sonra aşırı rahat giyiniyorum

Vallahi diyecek bir şeyim yok artık. Tüm gün giydiği kıyafetle yatağa yatılabileceğini iddaa edenler sana bana temizlik dersi veriyor. :işsiz:
hanımefendi ben de size soruyorum. sizin koltuklarınızda bu kadar nasıl bir pislik var ki yatağa girilemiyor?
tamam yatak pijamasının ayrı olmasının gerektiğini ben de düşünüyorum.
ama siz ay o pislikle yatağa mı girilir yazdınız resmen ya.
ben de soruyorum, bu koltuklarınızda bahsettiğiniz pislik ne olabilir. sizce de asıl anormal olan bu değil mi?

Yataktan kalktığım anda pijamalarımı çıkarır ev kıyafeti giyerim. Çocuklarımın üzerini de değiştiririm, pijamayla kahvaltıya oturmalarına izin vermem. Birincisi gerçekten enerjim düşüyor, ikincisi yemek kokusu sinmiş kıyafetten nefret ederim onunla yatağa sokmam.

Yataktan kalktığım anda pijamalarımı çıkarır ev kıyafeti giyerim. Çocuklarımın üzerini de değiştiririm, pijamayla kahvaltıya oturmalarına izin vermem. Birincisi gerçekten enerjim düşüyor, ikincisi yemek kokusu sinmiş kıyafetten nefret ederim onunla yatağa sokmam.
Aramıza hoş geldin :KK50:

Kızlar merhaba.ben 4 senelik evli bir kadınım.genç kızlığımda da hep dışarıdan içeriye geldiğim gibi pijamalarımı giyerdim üzerime.yatarken de, evde otururken de hep aynı pijamayla olurdum yani.sizler de durum nasıl acaba? Pijamaları yalnızca gece yatarken giyip, gündüz ev kıyafetinizle mi duruyorsunuz?
Ben evde hep bi tayt üstüne kısa kolluylayım canım benim de pijama kültürüm yok.

Back
X