- 8 Nisan 2022
- 318
- 831
Kesinlikle bende. Aynı kafadayız demekkiEğlenme ve kafayı boşaltma yeri olarak görüyorum ben KK’yı.
Ama herkes aynı değil, polemik seven çok.
Biz vizyonsuzluktan ölelim o zamanHem gurme, hem parisi görmüüüüüşşşoooffff vizyonum allahuekber dağlarında sjsksjsks
Aslında gurbelik değil, pisboğazlık o
Yardımcı editörlüğümün keyfini çıkaramadan istifa ettirmeye çalışıyor beni, ama yemezlerNevos kuralları
Çok tattlıııısııııııınBiz vizyonsuzluktan ölelim o zaman
Gördüğüm ve tek yurtdışında hissettiğim an, tekne turunda telefonuma gelen yurtdışı tarifesi mesajları. Sanki Yunanistan’a geçmişim havası verdi garibim bana.
Ama, 3-5 beğenmedimi aynı kişiden alınca çıldırıyor öyle tipler. Anında “takıntılı” yaftasını yapıştırıyorlar. Eee, aynı şeyi kendilerinin topluca “linç” olarak yaptıklarını unutuyorlar.Kesinlikle bende. Aynı kafadayız demekki
Önceden de çok denk geldim, buaradaki polemikleri tartışmaları gerçekten kendine dert edip, kin besleyenler oluyor. Ne kadar üzüntü verici aslında. Yani normalde o kadar fazla sorunumyz varken burada da gereksiz tartışamalara girmek… sıkıntı…
Nasip canım, inşallahÇok tattlıııısıııııııninşallah şu döviz kuru problemsssi ortadan kalkarda dünya turuna çıkarız
Sen yazıyorsun ama atıyorsun zannedilebilirHem gurme, hem parisi görmüüüüüşşşoooffff vizyonum allahuekber dağlarında sjsksjsks
Aslında gurbelik değil, pisboğazlık o
Hoş geldin şekerimHu hu kızlar ❤
Beyin bedava aslındaAma, 3-5 beğenmedimi aynı kişiden alınca çıldırıyor öyle tipler. Anında “takıntılı” yaftasını yapıştırıyorlar. Eee, aynı şeyi kendilerinin topluca “linç” olarak yaptıklarını unutuyorlar.
Ya seniii yerim. Kanka gibi kanka 9 da 9 kusursuzSen yazıyorsun ama atıyorsun zannedilebilirBen şahidim
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınHoş buldum gözüm nasılsın⚘
Kanka en az 10 yıldır seni tanıyorumYa seniii yerim. Kanka gibi kanka 9 da 9 kusursuzevet kankacığım şahit, storylerimden an be an biliyor
Ben yeni görüyorum sizi yada nick falan değiştiren eskilerdenmisin bilemedim.Ya seniii yerim. Kanka gibi kanka 9 da 9 kusursuzevet kankacığım şahit, storylerimden an be an biliyor
Nevom sorucam unuttum sonuçlar ciktimi özele yazayım dedim ama buraya yazdım artık ⚘❤İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Çıktı canım sıkıntı yokNevom sorucam unuttum sonuçlar ciktimi özele yazayım dedim ama buraya yazdım artık ⚘❤
Eksiği yok fazlası var ciğerimKanka en az 10 yıldır seni tanıyorum
Eksiği yok fazlası var ciğerim
Ohhh be hadi gözün aydın ne dedik sana şükür sevindim nevommmÇıktı canım sıkıntı yok
Miyomlar çok büyümüşOnun için ilaç verdi.İlaç bitince gideceğim