Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Eğlenme ve kafayı boşaltma yeri olarak görüyorum ben KK’yı.
Ama herkes aynı değil, polemik seven çok.
Kesinlikle bende. Aynı kafadayız demekki
Önceden de çok denk geldim, buaradaki polemikleri tartışmaları gerçekten kendine dert edip, kin besleyenler oluyor. Ne kadar üzüntü verici aslında. Yani normalde o kadar fazla sorunumyz varken burada da gereksiz tartışamalara girmek… sıkıntı…

Hem gurme, hem parisi görmüüüüüşşş oooffff vizyonum allahuekber dağlarında sjsksjsks
Aslında gurbelik değil, pisboğazlık o
Biz vizyonsuzluktan ölelim o zaman

Gördüğüm ve tek yurtdışında hissettiğim an, tekne turunda telefonuma gelen yurtdışı tarifesi mesajları. Sanki Yunanistan’a geçmişim havası verdi garibim bana.

Biz vizyonsuzluktan ölelim o zaman

Gördüğüm ve tek yurtdışında hissettiğim an, tekne turunda telefonuma gelen yurtdışı tarifesi mesajları. Sanki Yunanistan’a geçmişim havası verdi garibim bana.
Çok tattlıııısııııııın inşallah şu döviz kuru problemsssi ortadan kalkarda dünya turuna çıkarız

Ama, 3-5 beğenmedimi aynı kişiden alınca çıldırıyor öyle tipler. Anında “takıntılı” yaftasını yapıştırıyorlar. Eee, aynı şeyi kendilerinin topluca “linç” olarak yaptıklarını unutuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…