- 8 Nisan 2022
- 318
- 831
Teşekkür ederim hoşbuldum Evet bayağı eskilerdenim, nevoşun kankası, hanımkelesimigetir ablamın yavru kankasıyımBen yeni görüyorum sizi yada nick falan değiştiren eskilerdenmisin bilemedim.
Hoşgeldin diyeyim ⚘
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hoşbuldum Evet bayağı eskilerdenim, nevoşun kankası, hanımkelesimigetir ablamın yavru kankasıyımBen yeni görüyorum sizi yada nick falan değiştiren eskilerdenmisin bilemedim.
Hoşgeldin diyeyim ⚘
Allah razı olsun canımO kadar dua ettinizOhhh be hadi gözün aydın ne dedik sana şükür sevindim nevommm
Gördüm Nevreste yazmış 10 yıllık diye ben yeni gördüm kusura bakma ben senden yeniyimTeşekkür ederim hoşbuldum Evet bayağı eskilerdenim, nevoşun kankası, hanımkelesimigetir ablamın yavru kankasıyım
Rabbim.kabul ettin Nevosum bundan sonra dikkat et aksatma sakin kontrolleri ❤❤Allah razı olsun canımO kadar dua ettiniz
Çok memnun oldumGördüm Nevreste yazmış 10 yıllık diye ben yeni gördüm kusura bakma ben senden yeniyim
İnşaallah canım sağ olRabbim.kabul ettin Nevosum bundan sonra dikkat et aksatma sakin kontrolleri ❤❤
Hu hu kızlar ❤
Afiyet olsun
Gel beraber olsun elticimAfiyet olsun
Ahhh keşkeGel beraber olsun elticim
⚘Çok memnun oldum
Afiyet olsun
Sağ olasın canımAfiyet olsun
Af buyurİyi akşamlar Subway kurabiyelerim.
Arkadaş onlayn hepTürkçe değil İngilizce konuşuyorÇikolatalı kurabiye diyelim bizAf buyur
Son aramaların da benim rüyalarımın alakalılık seviyesi.Af buyur