Tamam elticimTamam canım inşaallah
Ben Kazen'e bildirdim.Onlar değerlendirme sayfasını açarlar
Afiyetle tüket çicemmm,banada yarın gelecek yanlış adrese gitmiş.Bizim mutfak banada geldi
Çok teşekkür ederim gül goncam sahada afiyet olsunAfiyetle tüket çicemmm,banada yarın gelecek yanlış adrese gitmiş.
Rica ederim çicemmm afiyetle içelim çorbalarımızıÇok teşekkür ederim gül goncam sahada afiyet olsun
Afiyet şeker olsun inşallah canım benimBizim mutfak banada geldi
Çok teşekkür ederim yasocan hepimize afiyet olsun,çok heyecanlıAfiyet şeker olsun inşallah canım benim
YarınBizüm Mutfak DeğerlendirmeBizim Mutfak Az Tuzlu Serisi
Bizim Mutfak %25 Az Tuzlu Çorba ve Bulyon çeşitleriyle sevdiğiniz lezzeti daha az tuzla tüketin!www.kadinlarkulubu.com
Deneyip yorumlayın
Bana değil mi bu ? Sende çok güzel gülüyorsun kankacığım
Kanka ortaya bıraktım kim üstüne alırsa artıkBana değil mi bu ? Sende çok güzel gülüyorsun kankacığım
Ben şimdi alıntıda gördümKanka ortaya bıraktım kim üstüne alırsa artıkAma kimse almadı
Tabi çok güzel gülüyorsun
Geç kalmadınBen şimdi alıntıda gördüm
Aslında bu benim taktiğim biliyorsun. Lafı ya da gönderiyi bir yapıştırıyorsun üstüne alınmak isteyen alıyor, 4728282628 km öteden yakı yapıyorKanka ortaya bıraktım kim üstüne alırsa artıkAma kimse almadı
Tabi çok güzel gülüyorsun
Bende alıntıdagördüm acilmiyorduBen şimdi alıntıda gördüm
Paylaşalım gönderideki iltifatları o zamanBen şimdi alıntıda gördüm
Alıntı da açıldı değil mi video ? İşte kanka, ben bugünler için varımBende alıntıdagördüm acilmiyordu
Evet anca o zaman göründü yoksa bende ne var diye anlamaya çalışıyordumAlıntı da açıldı değil mi video ? İşte kanka, ben bugünler için varımbeni yardımcı editör atasana