BaaaakEvet anca o zaman göründü yoksa bende ne var diye anlamaya çalışıyordum
Tabi kanka nam salmak önemliAslında bu benim taktiğim biliyorsun. Lafı ya da gönderiyi bir yapıştırıyorsun üstüne alınmak isteyen alıyor, 4728282628 km öteden yakı yapıyorama olsun konuşulmak iyidir, namım yürür sjsksjajslaj
OlurAlıntı da açıldı değil mi video ? İşte kanka, ben bugünler için varımbeni yardımcı editör atasana
Her lafı üstlerine alınıyorlar sonra amaTabi kanka nam salmak önemli
Tamam şimdi üstüne alBende alıntıdagördüm acilmiyordu
Oy çen editör yarısı mı olcanBaaaakNevreste işte ispatlandı assosyal’ciğim tarafından. Yardımcı editörlüğü haketmiyorum da neyi hakediyorum
Oysa ortaya koydukHer lafı üstlerine alınıyorlar sonra ama
Tamam o zaman , yardımcı editör olarak ilk icraatım yapılan tüm yemekler bana motokurye tarafından gönderilecek, ben tadacağım
Daha ben tadına bakmadım sen biraz bekleTamam o zaman , yardımcı editör olarak ilk icraatım yapılan tüm yemekler bana motokurye tarafından gönderilecek, ben tadacağım
Yalnız yardımcı editör olmuşken bir de becerikli olsaymışım tadımdan yenmezmiş
Hobi olarak gurmelik de varTamam o zaman , yardımcı editör olarak ilk icraatım yapılan tüm yemekler bana motokurye tarafından gönderilecek, ben tadacağım
Yalnız yardımcı editör olmuşken bir de becerikli olsaymışım tadımdan yenmezmiş
Biraz öyle oluyor. Unutmuyorlar da. Sen kendi çöplüğünde birşeyler yazıyorsun, hooooop eskiden söylediğin birşey öyle yer etmişki; gelip gelip ondan konu açılıyorHer lafı üstlerine alınıyorlar sonra ama
Olamayacak gibiyim. Tattırmıyor yemeklerdenOy çen editör yarısı mı olcan
Nevos kurallarıOlamayacak gibiyim. Tattırmıyor yemeklerdenBekle dedi bana
Hem gurme, hem parisi görmüüüüüşşşHobi olarak gurmelik de var
Eğlenme ve kafayı boşaltma yeri olarak görüyorum ben KK’yı.Biraz öyle oluyor. Unutmuyorlar da. Sen kendi çöplüğünde birşeyler yazıyorsun, hooooop eskiden söylediğin birşey öyle yer etmişki; gelip gelip ondan konu açılıyornam işte bu sürekli yürüyor. Diyorum ki namcığım bu yürümek değil, unutulmadığına göre namım koşmuş, yürümemiş