- 22 Temmuz 2017
- 44.343
- 131.576
Valiz içi yerleşecek, Allahtan yıkanacak edecek yok.geçmiş olsun abla
tatilin kötü bitmesi üzücü
Sağ olasın kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valiz içi yerleşecek, Allahtan yıkanacak edecek yok.geçmiş olsun abla
tatilin kötü bitmesi üzücü
Tatilim çok şükür iyi geçti ablam, yarına toparlarım farenjitin ağır halini inşallah. Sağ olasın ablacım.Eve hala netbağlanmadı demii geliyor bakkk geliyorrrrr kime acabaaa
Yasom hoş geldin nasıl geçti tatilin,çok geçmiş olsun canısı
Geçmiş olsun canımTatilim çok şükür iyi geçti ablam, yarına toparlarım farenjitin ağır halini inşallah. Sağ olasın ablacım.
Sağ olasın CanomGeçmiş olsun canım
İyi geçmesine sevindim yasocum,by tatil hep hasta ediyor zaten soğuk su klima filan derken şifayı kapıyoruz işte.Tatilim çok şükür iyi geçti ablam, yarına toparlarım farenjitin ağır halini inşallah. Sağ olasın ablacım.
Bahçenin kapısında karşıladı bizi, gayet iyiydi gittiğimiz güne nazaran. Kayınpeder pişirmiş, toparlamış etmiş.İyi geçmesine sevindim yasocum,by tatil hep hasta ediyor zaten soğuk su klima filan derken şifayı kapıyoruz işte.
K.validen nasıl iyimi nağmışlar sen yokken.
Yoh abla ellerin dert görmesinEve hala netbağlanmadı demii geliyor bakkk geliyorrrrr kime acabaaa
Yasom hoş geldin nasıl geçti tatilin,çok geçmiş olsun canısı
YarasınnnnnnnYoh abla ellerin dert görmesin
Neyse iyi olsunda daha da toparlar artık,görümceler filan yardım etmişlerdir umarım.Bahçenin kapısında karşıladı bizi, gayet iyiydi gittiğimiz güne nazaran. Kayınpeder pişirmiş, toparlamış etmiş.
Neyse iyi olsunda daha da toparlar artık,görümceler filan yardım etmişlerdir umarım.
Anladım yasocum .
Geçmiş olsun elticimDün itibari ile bitti, akşam vardım evime. Ve yolda klimadan farenjit oldum. Elim kolum kalkmıyor.
Sağ olasın elticimGeçmiş olsun elticim
AmiiiiiinYarasınnnnnnn
İyiyim canım hamd olsun uğraşıyorum minigimle abimlerin yanına geldim İzmir e tatile annemler de burda maaile takılıyoruz sen nasılsınWunderLost cnm nasılsın