Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BaaaakEvet anca o zaman göründü yoksa bende ne var diye anlamaya çalışıyordum![]()
Tabi kanka nam salmak önemliAslında bu benim taktiğim biliyorsun. Lafı ya da gönderiyi bir yapıştırıyorsun üstüne alınmak isteyen alıyor, 4728282628 km öteden yakı yapıyorama olsun konuşulmak iyidir, namım yürür sjsksjajslaj
![]()
OlurAlıntı da açıldı değil mi video ? İşte kanka, ben bugünler için varımbeni yardımcı editör atasana
![]()
Her lafı üstlerine alınıyorlar sonra amaTabi kanka nam salmak önemli![]()
Tamam şimdi üstüne alBende alıntıdagördüm acilmiyordu![]()
Oy çen editör yarısı mı olcanBaaaakNevreste işte ispatlandı assosyal’ciğim tarafından. Yardımcı editörlüğü haketmiyorum da neyi hakediyorum
![]()
Oysa ortaya koydukHer lafı üstlerine alınıyorlar sonra ama![]()
Tamam o zaman , yardımcı editör olarak ilk icraatım yapılan tüm yemekler bana motokurye tarafından gönderilecek, ben tadacağım
Daha ben tadına bakmadım sen biraz bekleTamam o zaman , yardımcı editör olarak ilk icraatım yapılan tüm yemekler bana motokurye tarafından gönderilecek, ben tadacağım
Yalnız yardımcı editör olmuşken bir de becerikli olsaymışım tadımdan yenmezmiş![]()
Hobi olarak gurmelik de varTamam o zaman , yardımcı editör olarak ilk icraatım yapılan tüm yemekler bana motokurye tarafından gönderilecek, ben tadacağım
Yalnız yardımcı editör olmuşken bir de becerikli olsaymışım tadımdan yenmezmiş![]()
Biraz öyle oluyor. Unutmuyorlar da. Sen kendi çöplüğünde birşeyler yazıyorsun, hooooop eskiden söylediğin birşey öyle yer etmişki; gelip gelip ondan konu açılıyorHer lafı üstlerine alınıyorlar sonra ama![]()
Olamayacak gibiyim. Tattırmıyor yemeklerdenOy çen editör yarısı mı olcan![]()
Nevos kurallarıOlamayacak gibiyim. Tattırmıyor yemeklerdenBekle dedi bana
![]()
Hem gurme, hem parisi görmüüüüüşşşHobi olarak gurmelik de var![]()
Eğlenme ve kafayı boşaltma yeri olarak görüyorum ben KK’yı.Biraz öyle oluyor. Unutmuyorlar da. Sen kendi çöplüğünde birşeyler yazıyorsun, hooooop eskiden söylediğin birşey öyle yer etmişki; gelip gelip ondan konu açılıyornam işte bu sürekli yürüyor. Diyorum ki namcığım bu yürümek değil, unutulmadığına göre namım koşmuş, yürümemiş
![]()