Sorma kuzu tam 28 gün oldu alçıya alinali. Kaydiraktan düşüp bileğinin iki kemiğini kırmış ,bı götürdük acilde alçıya alındı 3 gün sonra ortopediye götürdük yanlış kayniyormus meğer alciyi çıkarttirdi kendi uğraşarak tekrar kemiği kırdı biseyler yaptı eğip büküp feryat figan tabi nisaNe alçısı geçmişler olsun, Nisa mı bir yerini kırdı?
Çok şükür çıkmış alçısıda kurtuldu sonunda.Bizimde alcimiz çıktı çok şükür
Offf neler yaşadı öyle nisada koşay değil elbette canıda yandı .Sorma kuzu tam 28 gün oldu alçıya alinali. Kaydiraktan düşüp bileğinin iki kemiğini kırmış ,bı götürdük acilde alçıya alındı 3 gün sonra ortopediye götürdük yanlış kayniyormus meğer alciyi çıkarttirdi kendi uğraşarak tekrar kemiği kırdı biseyler yaptı eğip büküp feryat figan tabi nisa,tekrar yeni alçıya aldirmisti ara ara kontrole gittik geldik falan ,işte bugünde tekrar gittik iyiymiş şükür. Ilık suda hareket ettirsin kemiği güçlendirin dedi .
Yapıyorum abla kaynatıp buzluğa koydum bolca ufak saklama kaplarına corbalarina kullanıyorum.Çok şükür çıkmış alçısıda kurtuldu sonunda.
Offf neler yaşadı öyle nisada koşay değil elbette canıda yandı .
Kemik yada paça f,lan kaynat içir çok faydası oluyor onun,güçkazanır kemiğide.
Çok faydası oluyor onların,birde bol bol güneş görsün bileği d vitaminini alır.Yapıyorum abla kaynatıp buzluğa koydum bolca ufak saklama kaplarına corbalarina kullanıyorum.
Tamam abla inşallahÇok faydası oluyor onların,birde bol bol güneş görsün bileği d vitaminini alır.
Özellikle bilek kısmını güneşte tutsun öğlen saatlerindeki güneşin faydası daha çok oluyor.Tamam abla inşallah
Tamam abla ,çocuk doktoruna da goturcem bı kan vs kontrol amacıyla çokta zayıf vitamin vs biseyler yazdircam ek .Özellikle bilek kısmını güneşte tutsun öğlen saatlerindeki güneşin faydası daha çok oluyor.
Kesinlike önce tahlillerini filan olsun çıkan sonuca görede hareket edersiniz pericimTamam abla ,çocuk doktoruna da goturcem bı kan vs kontrol amacıyla çokta zayıf vitamin vs biseyler yazdircam ek .
çok şükür çılgınım...Bizimde alcimiz çıktı çok şükür
Tamam ablamKesinlike önce tahlillerini filan olsun çıkan sonuca görede hareket edersiniz pericim
Amin kuzum çok sağolçok şükür çılgınım...
allah bir daha yaşatmasın
Canısı n haber sen nasılsın,lena nasıl oldu düxeldimi biraz dahaçok şükür çılgınım...
allah bir daha yaşatmasın
Bende iyiyim sağol,sağlık iyi şu anda kendimi çok yormazsam normalimTamam ablamsen nasılsın bakım iyimisin sağlığın nasıl
Hep iyi ol inşallah abla dikkat etCanısı n haber sen nasılsın,lena nasıl oldu düxeldimi biraz daha
Bende iyiyim sağol,sağlık iyi şu anda kendimi çok yormazsam normalim
Sağol canım benim hepimiz iyi olalım dikaktedelim kendimizeHep iyi ol inşallah abla dikkat et
iyi abla çok şükürCanısı n haber sen nasılsın,lena nasıl oldu düxeldimi biraz daha
Bende iyiyim sağol,sağlık iyi şu anda kendimi çok yormazsam normalim
Geçti demi gözündeki o sorun.iyi abla çok şükür
ama çok yaramaz oldu...
sürekli bir yere vuruyor çarpıyor ediyor
bilmiyorum ablaGeçti demi gözündeki o sorun.
Nasıl yaramaz olmaz annesi ısır mıncır benim yerime birazcık
Olacak o kadar düşe kalka büyüyorlar işte.
Geçmiştir kesin,doktorun dedikleriyle gördüklerin aynıysa düzeldi demektir.bilmiyorum ablainşallah geçmiştir
çok şükür 2-3 aydır bir sorun gözlemlemedik
doktora gittiğimizde peki biz bunun iyileştiğini nasıl anlıyacaz dediğimizde
artık akmaz, sarı çapaklanmaz, kızarmaz, güneşte rüzgarda tuttuğunuzda bulanmaz demişti
bunların hiç birini artık yaşamıyoruz ama geçicimi yoksa tamamiylemi yaşamıyacaz bilmiyorum
İnşallah ablacmGeçmiştir kesin,doktorun dedikleriyle gördüklerin aynıysa düzeldi demektir.
İnşallah bir daha tekrarlamaz canısı bu son olsun artık.
Halk eğitim ablacımBu özelmi meb filanmı yoksa,dinlenme yok yani son hız devam diyorsun