Sağ olasın ablacımKeyifli tatileriniz olsun csnısı,bende iyiyim sğol,sıcaklarla boğuşuyoruz buradada.
K.validen nasıl oldu bu arada,yanında kim klacak eşi vardı demi.
Bırak kendileri halletsinler yasocum,yapttın ettin kıymete bile binmiyor inan.Sağ olasın ablacım
Ortanca görümcem yemeklerini yapacak, kayınpeder ilgilenecek muhtemelen. Hiç düşünmedim açıkçası, çünkü benden başkası ilgilenmedi şunca senedir olan hastane işlerinde, çok da merak ediyorum nasıl geçirecekler bu 2 haftayı
Aslında gitmemizi istemediler önce, ev sahibi parayı göndermeyi kabul etmeyince gidin dendi.
Geçmişler olsun cancağzım, endoskopi falan çekildi mi?Midem öldürüyor beni aşko,ama şükürSen nasılsın?
Büyümüştür artıkBizim şapşiğide anası baleye yazdırmış,gözler cin gibi etrafı kesiyor,egsersizyaptırmış hocasıda,sanırsın ki bale resitali verecek haspa.
4 yaşında artık.Büyümüştür artık
Kayınvalide de o yüzden gidin kuzular dedi gibime geliyor. İlk acile gittiğimiz gün ne olur çıkık olsun, kırık olursa ve Yasemin burada olmazsa kimse bu işin altından kalkamaz diye ağlıyordu. Ertesi gün kayınpeder ile konuştu sanırım, görelim nasıl altından kalkacaklarını dendi.Bırak kendileri halletsinler yasocum,yapttın ettin kıymete bile binmiyor inan.
Birazda diğer çocukları baksınlar,her yük senin omuzlarında olmasın artık.
Sağ olasın canım, inşallah gidiyorumİyi tatiller yasminsay sanırım tatile gidiyorsun
Sana güveniyorda ondan yasocum,bizi resmen hasta bakıcı gibi görüyorlar artık,baksınlar birazda kendileribir zahmet.Kayınvalide de o yüzden gidin kuzular dedi gibime geliyor. İlk acile gittiğimiz gün ne olur çıkık olsun, kırık olursa ve Yasemin burada olmazsa kimse bu işin altından kalkamaz diye ağlıyordu. Ertesi gün kayınpeder ile konuştu sanırım, görelim nasıl altından kalkacaklarını dendi.
En iyisi abla kendi eliyle mahvetti herşeyi kalsın öyle işteSana güveniyorda ondan yasocum,bizi resmen hasta bakıcı gibi görüyorlar artık,baksınlar birazda kendileribir zahmet.
Ben k.valideyle görüşmüyorum artık,canımı yaktı resmen 2,5 aydır kestim attım kafam rahat varya.
Sağol cancağızım, gastroenteroloji o kadr dolu ki alabilecek vakit bile bitti,yeni kayıt açtırmak lazımGeçmişler olsun cancağzım, endoskopi falan çekildi mi?
Bende bu yaşlıları anlamıyorum. E ki çocukların eline muhtaç oluyorsunuz, neden dillerini tutmuyorlar. Sonra evlatlar bakmadı oluyor.Sana güveniyorda ondan yasocum,bizi resmen hasta bakıcı gibi görüyorlar artık,baksınlar birazda kendileribir zahmet.
Ben k.valideyle görüşmüyorum artık,canımı yaktı resmen 2,5 aydır kestim attım kafam rahat varya.
Genel cerrahi de yapıyor endoskopiyi, onu denedin mi?Sağol cancağızım, gastroenteroloji o kadr dolu ki alabilecek vakit bile bitti,yeni kayıt açtırmak lazım
Aynen çok rahatım şu anda varya.En iyisi abla kendi eliyle mahvetti herşeyi kalsın öyle işte
Geçmiş olsun şekercim ne oldu öyle.Sağol cancağızım, gastroenteroloji o kadr dolu ki alabilecek vakit bile bitti,yeni kayıt açtırmak lazım
Tutamazlar tutmak istemezler çünkü,baktıkta ne oldu koskocaman bir hiç oldu.Bende bu yaşlıları anlamıyorum. E ki çocukların eline muhtaç oluyorsunuz, neden dillerini tutmuyorlar. Sonra evlatlar bakmadı oluyor.
Hayırlısı olsun ablam.
Sağol şekerciğim, öğrenemedim ki,ağrı ,yanma ne ararsan varAynen çok rahatım şu anda varya.
Geçmiş olsun şekercim ne oldu öyle.
Randevu bulabildin mi bari,çok geçmiş olsun.Sağol şekerciğim, öğrenemedim ki,ağrı ,yanma ne ararsan var
Geçmiş olsun kuzucumSağol şekerciğim, öğrenemedim ki,ağrı ,yanma ne ararsan var
Ne alçısı geçmişler olsun, Nisa mı bir yerini kırdı?Bizimde alcimiz çıktı çok şükür