Çok geçmiş olsun aşkomMidem öldürüyor beni aşko,ama şükürSen nasılsın?
Sağol aşkoomÇok geçmiş olsun aşkom
Yeni eve geldim ancak yazabildim
Merak etme kuzum geçer inşallahİnşallah ablacm
Açık oluyormu hala eskden okul kapanınca orasıda kapanırdı hepHalk eğitim ablacım
GünaydınlarGünaydın
çok geçmiş olsun ablacımGünaydınlar kızım gene covid oldu maalesef,dün eşide test verdi bugün belli olacak onunda,dün evdeydi 1 gün rapor almıştı test yaptırmıştı.Boğazları filan kızarmıştı sadece,1 hafta karantinası var bakalım.
Sağol canım benim,gene yakalandı maalesef.çok geçmiş olsun ablacım
Günaydınlargünaydın herkese
GünaydınMerak etme kuzum geçer inşallah
Açık oluyormu hala eskden okul kapanınca orasıda kapanırdı hep
Günaydınlar
GünaydınlarGünaydın
Günaydınlar
İyiyimde kızım covid oldu gene ona çok üzüldüm haftayada kpss sınavı var bide.nasılsın?
Geçmiş olsun abla Allah iyiliğini versin inşallahİyiyimde kızım covid oldu gene ona çok üzüldüm haftayada kpss sınavı var bide.
Çok sağol berrecim,inşallah atlatır hemencecik.Geçmiş olsun abla Allah iyiliğini versin inşallah
GünaydınalrGünaydın
Öyle mi? Çok geçmiş olsun, ağrısız geçer inşallahİyiyimde kızım covid oldu gene ona çok üzüldüm haftayada kpss sınavı var bide.
Üşüttüm herhalde demiş test yaptırmış dün belli oldu oda,inşallah hemen atlatır eşide test verdi sonuçu bekliyor oda.Öyle mi? Çok geçmiş olsun, ağrısız geçer inşallah
Çok yayıldı yine gerçekten,maskeler geri gelse iyi olacak,ben kalabalıkta hep takıyorumÜşüttüm herhalde demiş test yaptırmış dün belli oldu oda,inşallah hemen atlatır eşide test verdi sonuçu bekliyor oda.