Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Keyifli tatileriniz olsun csnısı,bende iyiyim sğol,sıcaklarla boğuşuyoruz buradada. :KK200:
K.validen nasıl oldu bu arada,yanında kim klacak eşi vardı demi.
Sağ olasın ablacım 😍🎈😘
Ortanca görümcem yemeklerini yapacak, kayınpeder ilgilenecek muhtemelen. Hiç düşünmedim açıkçası, çünkü benden başkası ilgilenmedi şunca senedir olan hastane işlerinde, çok da merak ediyorum nasıl geçirecekler bu 2 haftayı 🫣
Aslında gitmemizi istemediler önce, ev sahibi parayı göndermeyi kabul etmeyince gidin dendi. 🤣🤣

Sağ olasın ablacım 😍🎈😘
Ortanca görümcem yemeklerini yapacak, kayınpeder ilgilenecek muhtemelen. Hiç düşünmedim açıkçası, çünkü benden başkası ilgilenmedi şunca senedir olan hastane işlerinde, çok da merak ediyorum nasıl geçirecekler bu 2 haftayı 🫣
Aslında gitmemizi istemediler önce, ev sahibi parayı göndermeyi kabul etmeyince gidin dendi. 🤣🤣
Bırak kendileri halletsinler yasocum,yapttın ettin kıymete bile binmiyor inan.
Birazda diğer çocukları baksınlar,her yük senin omuzlarında olmasın artık.

Bırak kendileri halletsinler yasocum,yapttın ettin kıymete bile binmiyor inan.
Birazda diğer çocukları baksınlar,her yük senin omuzlarında olmasın artık.
Kayınvalide de o yüzden gidin kuzular dedi gibime geliyor. İlk acile gittiğimiz gün ne olur çıkık olsun, kırık olursa ve Yasemin burada olmazsa kimse bu işin altından kalkamaz diye ağlıyordu. Ertesi gün kayınpeder ile konuştu sanırım, görelim nasıl altından kalkacaklarını dendi.🫣🫣

Kayınvalide de o yüzden gidin kuzular dedi gibime geliyor. İlk acile gittiğimiz gün ne olur çıkık olsun, kırık olursa ve Yasemin burada olmazsa kimse bu işin altından kalkamaz diye ağlıyordu. Ertesi gün kayınpeder ile konuştu sanırım, görelim nasıl altından kalkacaklarını dendi.🫣🫣
Sana güveniyorda ondan yasocum,bizi resmen hasta bakıcı gibi görüyorlar artık,baksınlar birazda kendileribir zahmet.
Ben k.valideyle görüşmüyorum artık,canımı yaktı resmen 2,5 aydır kestim attım kafam rahat varya.

Sana güveniyorda ondan yasocum,bizi resmen hasta bakıcı gibi görüyorlar artık,baksınlar birazda kendileribir zahmet.
Ben k.valideyle görüşmüyorum artık,canımı yaktı resmen 2,5 aydır kestim attım kafam rahat varya.
En iyisi abla kendi eliyle mahvetti herşeyi kalsın öyle işte

Bende bu yaşlıları anlamıyorum. E ki çocukların eline muhtaç oluyorsunuz, neden dillerini tutmuyorlar. Sonra evlatlar bakmadı oluyor.🤷🏻‍♀️
Hayırlısı olsun ablam.

X