Benim kurslar bitmez ablaGzel tatilleriniz olsun yasocum dinlen keyfini çıkar güzelcene,dikkatli gidin yollarda
Günaydınlar koçum
Kolay gelsin kurs bitmedimi daha nevoşcum
Yaz dönemi ya ondan yani,maşallah altından kalkıyorsun her şeyinBenim kurslar bitmez ablaBittikçe başkasına geçiyorum.Ekim ayına kadar doluyum
Hep iyi ol elticimİyiyim çok şükür canımSıcaktan mı bilmem bu sıra uyuşuğum
Sağ olasın ablacımGzel tatilleriniz olsun yasocum dinlen keyfini çıkar güzelcene,dikkatli gidin yollarda
Günaydınlar koçum
Kolay gelsin kurs bitmedimi daha nevoşcum
İyiyim bitanemAblacım nasılsın
Yazında devam ablacımYaz dönemi ya ondan yani,maşallah altından kalkıyorsun her şeyin
Aynen canım eriyoruzHep iyi ol elticimHer yer aynı demekki
Teşekkür ederim bitanemNasılsın ablacım?
Allah razı olsunİyiyim bitanemgüzelliklerle dolu huzurlu bir gün gecirmeni dilerim.
Keyifli tatileriniz olsun csnısı,bende iyiyim sğol,sıcaklarla boğuşuyoruz buradada.Sağ olasın ablacım
Sen nasılsın?
Bu özelmi meb filanmı yoksa,dinlenme yok yani son hız devam diyorsunYazında devam ablacımKurslar kesintisiz devam eder
Midem öldürüyor beni aşko,ama şükürBugün nasılsın aşkom
Geçmiş olsun şekercim ne oldu öyle.Midem öldürüyor beni aşko,ama şükürSen nasılsın?
Geçmiş olsun canımMidem öldürüyor beni aşko,ama şükürSen nasılsın?
Günaydınlar berrecimGünaydın
Sağ olasın ablacım, inşallahTeşekkür ederim bitanemtatile gidiyormuşsun. Hayırlı yolculuklar. Keyifli olsun inşallah.
Hahaha yerim ya tam cadı ablaBizim şapşiğide anası baleye yazdırmış,gözler cin gibi etrafı kesiyor,egsersizyaptırmış hocasıda,sanırsın ki bale resitali verecek haspa.
Sorma ya tam cadı valla ayaklarının üzerine basa basa yürüyordu el kol hareketleri flanHahaha yerim ya tam cadı abla