Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Cok geçmiş olsun abla biran önce iyileşir inşallah valla dün otobüste hastanede maske taktik biz iyice artmış zaten .

Geçmiş olsun ablacım Rabbim şifa versin

Çok yayıldı yine gerçekten,maskeler geri gelse iyi olacak,ben kalabalıkta hep takıyorum
Aynen çoğaldı gene,iş yerinde takıyorlar maskeyi zatende nasıl kaptı bilmiyoruz.
Cok geçmiş olsun abla biran önce iyileşir inşallah valla dün otobüste hastanede maske taktik biz iyice artmış zaten .
Çok sağol pericim,gece hep soğuk ter atmış neyseki ateşi yok,artık takılsın yani sokakta bile dolaşan covidliler var artık bu kadar rahat olmamalı vebal alıyorlar ünsanlardan.
Değişmiş demek ki önceden kapalı oluyordu.
Geçmiş olsun ablacım Rabbim şifa versin
Sağol nevoşcum geldi buldu gene

İyiyimde kızım covid oldu gene ona çok üzüldüm haftayada kpss sınavı var bide.
Çok geçmiş olsun gül goncam sınava girmesine engel değil merak etme. Covid sınıfları var,orada giriyorlar hasta olanlar. Sınav giriş kağıdında yazıyor,birde belge istiyorlar Covid olduğunu gösteren... okulunu değiştirirler

Tabiki vardır abla kimse hastayım demiyor ki
Niye desin ki rahatçana gexiyorlar bide.
Çok sağol çicem dün belli oldu zaten sınava kadar geçiyor zaten 1 hafta karantinası var o yüzdrn sıkıntı olmaz sınav için.

Olabilir eskiyi pek bilmiyorum
Bu sıra vakalar artmış

Apartman komşumda gidiyorduda kurs bitince evdeydi zaten.
40 kat artmış gene dahasıda gelecek nasılsa.

Aynen haftaya perşembe bitecek zaten.
Ben 3 ayrı kursa gidiyorum.2 si Ağustos'ta bitiyor.Onlar 1 ay ara verecekler.Ama eğitim kursum kesintisiz devam edecek
Hatta 2 kursa daha kayıt yaptırdım.Onlarda Ağustos ya da eylülde başlayacak

Bizden uzak olsunBen 3 kez oldum

Olacağı varmış demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…