Cok geçmiş olsun abla biran önce iyileşir inşallahGünaydınlar kızım gene covid oldu maalesef,dün eşide test verdi bugün belli olacak onunda,dün evdeydi 1 gün rapor almıştı test yaptırmıştı.Boğazları filan kızarmıştı sadece,1 hafta karantinası var bakalım.
Açık ablamMerak etme kuzum geçer inşallah
Açık oluyormu hala eskden okul kapanınca orasıda kapanırdı hep
Günaydınlar
Geçmiş olsun ablacımGünaydınlar kızım gene covid oldu maalesef,dün eşide test verdi bugün belli olacak onunda,dün evdeydi 1 gün rapor almıştı test yaptırmıştı.Boğazları filan kızarmıştı sadece,1 hafta karantinası var bakalım.
Maske yasağını kaldırmayacaklardıÇok yayıldı yine gerçekten,maskeler geri gelse iyi olacak,ben kalabalıkta hep takıyorum
Aynen çoğaldı gene,iş yerinde takıyorlar maskeyi zatende nasıl kaptı bilmiyoruz.Çok yayıldı yine gerçekten,maskeler geri gelse iyi olacak,ben kalabalıkta hep takıyorum
Çok sağol pericim,gece hep soğuk ter atmış neyseki ateşi yok,artık takılsın yani sokakta bile dolaşan covidliler var artık bu kadar rahat olmamalı vebal alıyorlar ünsanlardan.Cok geçmiş olsun abla biran önce iyileşir inşallahvalla dün otobüste hastanede maske taktik biz iyice artmış zaten .
Değişmiş demek ki önceden kapalı oluyordu.Açık ablam
Sağol nevoşcum geldi buldu geneGeçmiş olsun ablacımRabbim şifa versin
Aynen sokakta bile covidli doludur kesin hes kodu yok nasılsa.Maske yasağını kaldırmayacaklardı
Tabiki vardır abla kimse hastayım demiyor kiAynen sokakta bile covidli doludur kesin hes kodu yok nasılsa.
Çok geçmiş olsun gül goncamİyiyimde kızım covid oldu gene ona çok üzüldüm haftayada kpss sınavı var bide.
Niye desin ki rahatçana gexiyorlar bide.Tabiki vardır abla kimse hastayım demiyor ki
Çok sağol çicem dün belli oldu zaten sınava kadar geçiyor zaten 1 hafta karantinası var o yüzdrn sıkıntı olmaz sınav için.Çok geçmiş olsun gül goncamsınava girmesine engel değil merak etme. Covid sınıfları var,orada giriyorlar hasta olanlar. Sınav giriş kağıdında yazıyor,birde belge istiyor olmaları lazım Covid olduğunu gösteren... okulunu değiştirirler
Süper gül goncam, sinavda güzel geçer inş o zamanNiye desin ki rahatçana gexiyorlar bide.
Çok sağol çicem dün belli oldu zaten sınava kadar geçiyor zaten 1 hafta karantinası var o yüzdrn sıkıntı olmaz sınav için.
Sağol çicem sanada başarılar diliyorum güzel bir sınav olsun güzel puanlarınız olsunSüper gül goncam, sinavda güzel geçer inş o zaman
Amiiinnn ins gül goncam çok stresli günlerSağol çicem sanada başarılar diliyorum güzel bir sınav olsun güzel puanlarınız olsun
Aynen tahmin ediyorum stresli olduğunu kolay değil elbetteAmiiinnn ins gül goncam çok stresli günler
Olabilir eskiyi pek bilmiyorumAynen çoğaldı gene,iş yerinde takıyorlar maskeyi zatende nasıl kaptı bilmiyoruz.
Çok sağol pericim,gece hep soğuk ter atmış neyseki ateşi yok,artık takılsın yani sokakta bile dolaşan covidliler var artık bu kadar rahat olmamalı vebal alıyorlar ünsanlardan.
Değişmiş demek ki önceden kapalı oluyordu.
Sağol nevoşcum geldi buldu gene
Canım sınav yerleriniz mi belli olduAmiiinnn ins gül goncam çok stresli günler
Abla sınava kadar karantinası biterİyiyimde kızım covid oldu gene ona çok üzüldüm haftayada kpss sınavı var bide.
Apartman komşumda gidiyorduda kurs bitince evdeydi zaten.Olabilir eskiyi pek bilmiyorum
Bu sıra vakalar artmış
Aynen haftaya perşembe bitecek zaten.Abla sınava kadar karantinası biter
Ben 3 ayrı kursa gidiyorum.2 si Ağustos'ta bitiyor.Onlar 1 ay ara verecekler.Ama eğitim kursum kesintisiz devam edecekApartman komşumda gidiyorduda kurs bitince evdeydi zaten.
40 kat artmış gene dahasıda gelecek nasılsa.
Aynen haftaya perşembe bitecek zaten.
Çok acele edildi,sonuç ortada.Maske yasağını kaldırmayacaklardı
Olacağı varmış demekAynen çoğaldı gene,iş yerinde takıyorlar maskeyi zatende nasıl kaptı bilmiyoruz.
Çok sağol pericim,gece hep soğuk ter atmış neyseki ateşi yok,artık takılsın yani sokakta bile dolaşan covidliler var artık bu kadar rahat olmamalı vebal alıyorlar ünsanlardan.
Değişmiş demek ki önceden kapalı oluyordu.
Sağol nevoşcum geldi buldu gene