Abla lezyon yok ama bir değer farklı çıkmış.Onuda doktor anlar.Ultrasonda netleşir.Nevoş mamografi sonucu iyi demi.
Geçmişler olsun dr bakar zaten sonuçlara daha detaylı anlatır,aynen ultrasonda daha gen,ş kapsamlı bakılıyor koltuk altına kadar bakıyorlar.Abla lezyon yok ama bir değer farklı çıkmış.Onuda doktor anlar.Ultrasonda netleşir.
Bunda da var bir hayır canımBu 3 oldu aşko ya bana denk gelen
Benim evdeki de aynı abla sabah daha gözünü açmadan sıkıldım diyorYarın sabah yola çıkaxaklar onlarda,cadıya gezme olsun yeter ki,evde kaldımı afakanlar basıyor resmen.
İnşallah hiçbir sorun olmaz canımsınAbla lezyon yok ama bir değer farklı çıkmış.Onuda doktor anlar.Ultrasonda netleşir.
İnşaallah canım benimİnşallah hiçbir sorun olmaz canımsın
Çarşıya gittik karşı yola geçtik 30 adım sonra sıkıldım ben dediBenim evdeki de aynı abla sabah daha gözünü açmadan sıkıldım diyor
Ayyy canım perişkom çok geçmiş olsun, rabbim bir daha yaşatmasın. İnş düzgün kaynar bu seferNisa 10 gün önce kaydıraktan düştü bileğinin iki kemiği kırıldı. Acile götürdük alçıya aldilar 3 gün sonra ortopediye götürdük ,yanlış kayniyormus doktor bağırta bağırta kırdı tekrar kemiği düzeltti tekrar alçıya aldirtti .
Ne başı gi o doktoru tanımam kuzu ama üzüldüm
Nevos noldu sonuç mu çıktıİnşaallah canım benim
Belki rahimdeki lezyon yapıyor
Gül goncam sonucumu sana yazdim görmedin. NasılsınÇarşıya gittik karşı yola geçtik 30 adım sonra sıkıldım ben dedibıraksan sokakta yatacak yani.
Çicemm yoktum dün geldim eve,siteyede hiç girmedim zaten.Gül goncam sonucumu sana yazdim görmedin. Nasılsın
Pericimm çok grçmişlet olsun nisaya,şimdi nasol iyimi nasıl yaptı öyle uyuşturmadımı yoksa fena oldum okurkenNisa 10 gün önce kaydıraktan düştü bileğinin iki kemiği kırıldı. Acile götürdük alçıya aldilar 3 gün sonra ortopediye götürdük ,yanlış kayniyormus doktor bağırta bağırta kırdı tekrar kemiği düzeltti tekrar alçıya aldirtti .
Ne başı gi o doktoru tanımam kuzu ama üzüldüm
Sonuç var ama doktor yokNevos noldu sonuç mu çıktı
Yarında grev varmış herhalde demi,seninde şansına baksana hep grev oluyor bee nevoşSonuç var ama doktor yok
Ultrasonu yarın çektirecektim ama kaldı gibi
Aynen abla ya bana denk geliyorYarında grev varmış herhalde demi,seninde şansına baksana hep grev oluyor bee nevoş
Bari bu son olsun artıkta şu ultrasonunda çekileb,lsin en azından.Aynen abla ya bana denk geliyor
İyi yaptın kafanı dağıttın gül goncamÇicemm yoktum dün geldim eve,siteyede hiç girmedim zaten.
Temiz çıktı demi sonuçların çicemmmbende iyiyim sağol 1 hafta yoktum zaten
ne polipi ne sonucu kız? geçmiş olsun.İyi yaptın kafanı dağıttın gül goncam
Temiz çıktı ciceem polip varmış sadece şükür