Kesinlikle tatil hayal oldu artık,fiatler zaten inanılmaz boyutta.Zaten zordu,şimdi imkansız oldu resmen
Günaydın berrecimGünaydın
Günaydınlar minnoşum
hayirli olsun botoksun gule guleGünaydınlar minnoşum
Sağol minnoşum bakalım nasıl robot olacam görecemhayirli olsun botoksun gule gule
Sürekli yükseliyor sürekliKesinlikle tatil hayal oldu artık,fiatler zaten inanılmaz boyutta.
Günaydın berrecim
yok yok olmazsin senSağol minnoşum bakalım nasıl robot olacam görecem
Nereye kadar böyle gidecek acaba.Sürekli yükseliyor sürekli
20 gün fln var o zaman net oturacakmış yüze gmrcem artıkyok yok olmazsin sen
masallahZayıflama merkeinde ölçüm yaptılar sonuçlar çok iyi çıktı,kas kaybı yok hatta 1 tık fazla çıktı,süprüz oldu banada.
Sağol minnoşum beklemiyordum çünkü.masallah
olsun ne guzel sanslisin seni dusunen kizin varSağol minnoşum beklemiyordum çünkü.
Hiç düzelecek gibi değil benceNereye kadar böyle gidecek acaba.
Hoşgeldin abla nasıl geçti günlerin Beren nasılGünaydınlar şekerler dün geldim eve,süper oldu benim için kafamı dağıttım resmen.
Bizde iki senedir corona var diye gitmedik bakıyoruz gidelim diye fiyatlar uçmuş nasıl olacak bilmiyorum oğlum gitmeyi çok istiyorYok şekerciğim, bu sene de evi beklerim ben kesin
Günaydın abloşum. Botoksun hayırlı olsun.Salı günüde kızçem zorla botoks yaptırdı yüzüme 20 gün sonra filan tam oturacakmış yüze bakalım nasıl robot olacam.
Vayy çok iyiSalı günüde kızçem zorla botoks yaptırdı yüzüme 20 gün sonra filan tam oturacakmış yüze bakalım nasıl robot olacam.