- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.844
- 60
Sağolsun hiç atlamaz böyle şeyleriolsun ne guzel sanslisin seni dusunen kizin var
Aynen dahada artar zatenHiç düzelecek gibi değil bence
Hoş buldum berrecim sağol,süperdi herşey gayet güzel geçti yedim içtm hakkını verdim yani,beroşta iyi mutluydu oyunlar oynadık çok eğlendi keratada.Hoşgeldin abla nasıl geçti günlerin Beren nasıl
Günaydın halecim,sağol canısı az bir bir gençleşek dedik iyi olduGünaydın abloşum. Botoksun hayırlı olsun.
Randevu almış zorla götürdü,20 gnde netleşiyormuş zaten 2 tüp yapmış doktorda.Vayy çok iyi
Benim arkadaşlar sürekli yaptırıyor abla öyle belli bişeyleri yok
İyi olmuş ablacımSağolsun hiç atlamaz böyle şeyleri
Aynen dahada artar zaten
Hoş buldum berrecim sağol,süperdi herşey gayet güzel geçti yedim içtm hakkını verdim yani,beroşta iyi mutluydu oyunlar oynadık çok eğlendi keratada.
Günaydın halecim,sağol canısı az bir bir gençleşek dedik iyi oldu
Randevu almış zorla götürdü,20 gnde netleşiyormuş zaten 2 tüp yapmış doktorda.
Sabah vedalaştık anasına ananem gitti şimdi bizde istanbula gidelim demiş hınzır.İyi olmuş ablacım
Eskiden bu fiyatlara ev alınıyordu,şimdi tatil yapılıyorBizde iki senedir corona var diye gitmedik bakıyoruz gidelim diye fiyatlar uçmuş nasıl olacak bilmiyorum oğlum gitmeyi çok istiyor
Ooo hayırlı olsun abla zaten citirdin şöyle bakım kaç oldun hııSalı günüde kızçem zorla botoks yaptırdı yüzüme 20 gün sonra filan tam oturacakmış yüze bakalım nasıl robot olacam.
İyiyim canım çok şükürNevreste ablacim sen nasılsın ne oldu senin durumlar
Hepte böyle şeylere denk gelir ya.iptal olursa yine sonraki haftalara falan erkenden almaya çalış abla randevu almakta mesele oldu artık . Hayırlısı ile buda geçip gitsin inşallah güzel haberler ileİyiyim canım çok şükür
Bayram araya girdi.Bayram sonrası gideceğim.
Aslında yarın randevum vardı.Ama iş bırakıyorlarmış.Ondan iptal olabilir
Ya kıyamamSabah vedalaştık anasına ananem gitti şimdi bizde istanbula gidelim demiş hınzır.
MalesefEskiden bu fiyatlara ev alınıyordu,şimdi tatil yapılıyor
Canım inan bunu zor almıştım.Mamoğrafi çıktı,ultrason çektirecektim yarın o olur inşaallahHepte böyle şeylere denk gelir ya.iptal olursa yine sonraki haftalara falan erkenden almaya çalış abla randevu almakta mesele oldu artık . Hayırlısı ile buda geçip gitsin inşallah güzel haberler ile
İnşallah ablacim o Barım hallolurCanım inan bunu zor almıştım.Mamoğrafi çıktı,ultrason çektirecektim yarın o olur inşaallah
Sağ ol canım
Grev var aşko yineCanım inan bunu zor almıştım.Mamoğrafi çıktı,ultrason çektirecektim yarın o olur inşaallah
Sağ ol canım
Bu 3 oldu aşko ya bana denk gelenGrev var aşko yine
İnşaallah canım benimİnşallah ablacim o Barım hallolur
Dombisimmm
Yarın sabah yola çıkaxaklar onlarda,cadıya gezme olsun yeter ki,evde kaldımı afakanlar basıyor resmen.Ya kıyamam
Tatile gideceklerdi değil mi gelseydi senle iyi olurdu
Nevoş mamografi sonucu iyi demi.Canım inan bunu zor almıştım.Mamoğrafi çıktı,ultrason çektirecektim yarın o olur inşaallah
Sağ ol canım
Sağol pericim yaş küçülme olmadı daha beklemedeyimOoo hayırlı olsun abla zaten citirdin şöyle bakım kaç oldun hıı