Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Çünkü kendim takip etmiyorum
Allah kolaylık versin canım benim

Ne habwer nasılsın bebek nasıl iyimi kaç aylık oldu annesi
uykusuz, aksi, nalet... buna şükür abla ama perişan haldeyim asdfgçgmrüçuufğ sen nasılsın? bebiş 3.5 aylık oldu. insta varsa ekliyim de gör
Dr reglinin beşinci günü çağırdığı için henüz birsey konuşmadık kuzu, ins hemen alalım demez. Regl gelirse gidicem bakalım
bebito bazen kendiliğinden kayboluyor. inşallah öyle olur ama histereskopi derse de korkma sakın. ben bebek için olmuştum. çooookk hafif regl ağrısı gibi oluyor sonrası o kadar. o da 1 gün filan sürüyor zaten.

Çünkü kendim takip etmiyorum
Allah kolaylık versin canım benim
amin nevom. valla tek bayına çocuk büyütmek ne zormuş. hele bu aralar sesini duyuyor. 5 dk yalnız bıraksam ev çığlık çığlığa gidiyor. sürekli ilgi istiyor ama sürekli sürekli sürekli sürekli
Bu bebe yürüyünce 30 ineceksin diye korkuyorum aysom
öyle olacak galiba aşko. koştukça eriyip biticem

Ayyy canım perişkom çok geçmiş olsun, rabbim bir daha yaşatmasın. İnş düzgün kaynar bu sefer ah kuzum benim ev buldunuz mu
Sağol teyzesi inşallah
Ay kuzu demeyi unuttum ben, bizim evi aldı bı adam karısı ile geldiler eve misafir hem tanışalım hem kontratı yapalım diye kiracıları olduk 1700 e

Çocuk büyütmek kolay değilÇok şükür Bundan sonra en tatlı zamanları

Yaaa yiruuum kiyamam kolay gelsin kuzum minnagi op benim için
Aynı kiloya düşeriz senle böyle giderse

Çocuk büyütmek kolay değilÇok şükür Bundan sonra en tatlı zamanları
annem der ki: önce kanını, sonra canını, en son malını yermiş çocuk
Yaaa yiruuum kiyamam kolay gelsin kuzum minnagi op benim için
Aynı kiloya düşeriz senle böyle giderse
sağ ol cicim yaaa. keşke kilo vermesem. sırt kemiklerim sayılıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…