Randevu bulmak çok zordur nevos profa, uzmana bile randevu bulmak çok zor şuanBenim profesöre gitmem lazım1 ay önce mutlaka git dedi ben gidemedim
CanımsınBoşa aşko olmadık kader ortağım
Aracı koyacağız artıkRandevu bulmak çok zordur nevos profa, uzmana bile randevu bulmak çok zor şuan
Ins nevosum kalbin kadar temiz çıksınAracı koyacağız artık
Eşim boşta kalsa bakacağız
Umarım her şey temiz çıkar
Allah razı olsun canımIns nevosum kalbin kadar temiz çıksın
cıkk.. aradım bulamadımArayan buluyor
Sen zaten benimle hiç ilgilenmiyorsun
Çünkü kendim takip etmiyorumcıkk.. aradım bulamadım
ben bu aralar sadece oğluşla ilgileniyorum valla. kendimle bile ilgilenmiyorum, herifi zatın salladım. 49 kiloya düşmüşüm, bu sabah tartıldım kahvaltıdan sonrabu çocuk beni çok yoruyor.
Bu bebe yürüyünce 30 ineceksin diye korkuyorum aysomcıkk.. aradım bulamadım
ben bu aralar sadece oğluşla ilgileniyorum valla. kendimle bile ilgilenmiyorum, herifi zatın salladım. 49 kiloya düşmüşüm, bu sabah tartıldım kahvaltıdan sonrabu çocuk beni çok yoruyor.
uykusuz, aksi, nalet...Ne habwer nasılsın bebek nasıl iyimi kaç aylık oldu annesi
bebito bazen kendiliğinden kayboluyor. inşallah öyle olur ama histereskopi derse de korkma sakın. ben bebek için olmuştum. çooookk hafif regl ağrısı gibi oluyor sonrası o kadar. o da 1 gün filan sürüyor zaten.Dr reglinin beşinci günü çağırdığı için henüz birsey konuşmadık kuzu, ins hemen alalım demez. Regl gelirse gidicem bakalım
amin nevom. valla tek bayına çocuk büyütmek ne zormuş. hele bu aralar sesini duyuyor. 5 dk yalnız bıraksam ev çığlık çığlığa gidiyor. sürekli ilgi istiyor ama sürekli sürekli sürekli sürekliÇünkü kendim takip etmiyorum
Allah kolaylık versin canım benim
öyle olacak galiba aşko. koştukça eriyip biticemBu bebe yürüyünce 30 ineceksin diye korkuyorum aysom
Yasin önemi yok abla için citirsa yeterliSağol pericim yaş küçülme olmadı daha beklemedeyim
Sağol teyzesi inşallahAyyy canım perişkom çok geçmiş olsun, rabbim bir daha yaşatmasın. İnş düzgün kaynar bu seferah kuzum benim ev buldunuz mu
Çocuk büyütmek kolay değilamin nevom. valla tek bayına çocuk büyütmek ne zormuş. hele bu aralar sesini duyuyor. 5 dk yalnız bıraksam ev çığlık çığlığa gidiyor. sürekli ilgi istiyor ama sürekli sürekli sürekli sürekli
öyle olacak galiba aşko. koştukça eriyip biticem
Yaaa yiruuum kiyamamamin nevom. valla tek bayına çocuk büyütmek ne zormuş. hele bu aralar sesini duyuyor. 5 dk yalnız bıraksam ev çığlık çığlığa gidiyor. sürekli ilgi istiyor ama sürekli sürekli sürekli sürekli
öyle olacak galiba aşko. koştukça eriyip biticem
Çok şükür canım hayırlı olsunSağol teyzesi inşallah
Ay kuzu demeyi unuttum ben, bizim evi aldı bı adam karısı ile geldiler eve misafir hem tanışalım hem kontratı yapalım diye kiracıları olduk1700 e
Sagolasin ablammm hemde ne şükürÇok şükür canım hayırlı olsun
annem der ki: önce kanını, sonra canını, en son malını yermiş çocukÇocuk büyütmek kolay değilÇok şükür Bundan sonra en tatlı zamanları
sağ ol cicim yaaa. keşke kilo vermesem. sırt kemiklerim sayılıyor artıkYaaa yiruuum kiyamamkolay gelsin kuzum minnagi op benim için
Aynı kiloya düşeriz senle böyle giderse
Ben para yeme konumuna geldim diğerleri bittiannem der ki: önce kanını, sonra canını, en son malını yermiş çocuk
sağ ol cicim yaaa. keşke kilo vermesem. sırt kemiklerim sayılıyor artık