- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
İki gün grev var galiba nevos bayramdan sonraya kalır aman kötü birşey olmasın da inşSonuç var ama doktor yok
Ultrasonu yarın çektirecektim ama kaldı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki gün grev var galiba nevos bayramdan sonraya kalır aman kötü birşey olmasın da inşSonuç var ama doktor yok
Ultrasonu yarın çektirecektim ama kaldı gibi
Ah aysom rahimden biyopsi yapıldı,reglim kesilmiyordu. Polip varmış Allah razı olsun çok teşekkür ederim aysomne polipi ne sonucu kız? geçmiş olsun.
Aynen çicem ilaç gibi geldi varya.İyi yaptın kafanı dağıttın gül goncam
Temiz çıktı ciceem polip varmış sadece şükür
Benim hesabım var zaten ama ilgilenemiyorumaz evvel instagramda bi hesap gördüm, adı Nevreste nin adı aha dedim nevoş sonunda kendine yemek hesabı açmış. baktım parmaklar tombiklik bakımından @yasminsay
İlaç tedavisimi verdi yoksa operasyonmu ded doktor,polip geçince dahada düzene girer regl durumun.Ah aysom rahimden biyopsi yapıldı,reglim kesilmiyordu. Polip varmış Allah razı olsun çok teşekkür ederim aysom
ay çok geçmiş olsun canikom. neyse ki kötü bi şey çıkmamış. histereskopi ile alınabilir. doktor önemli buldu mu?Ah aysom rahimden biyopsi yapıldı,reglim kesilmiyordu. Polip varmış Allah razı olsun çok teşekkür ederim aysom
Kadın doğumada gitmem lazımBayram geçsin bakacağım artıkİki gün grev var galiba nevos bayramdan sonraya kalır aman kötü birşey olmasın da inş
demek yemek hesabın var ve benim haberim yokBenim hesabım var zaten ama ilgilenemiyorum
Benim parmaklar benim kadar tombik değil
Arayan buluyordemek yemek hesabın var ve benim haberim yok
Çok rahatladım. Henüz konuşamadık çünkü reglinin beşinci günü çağırdı ciceem. Bekliyorum. İnş ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden geçer diye umut ediyorum evet tekrarliyor birdeAynen çicem ilaç gibi geldi varya.
Gözün aydın sana dedim demi bişi çıkmaz diye,polip için bişi dedimi doktor alınması için.
Bak ben bunun ameliyatınıda olmuştum çok eskiden,bir dahada tekrarlamadı çok şükür
Ne habwer nasılsın bebek nasıl iyimi kaç aylık oldu annesidemek yemek hesabın var ve benim haberim yok
2 gün dediler,bugün ve yarın için ,insallah çalışıyorlardır aşkoBu 3 oldu aşko ya bana denk gelen
Dr reglinin beşinci günü çağırdığı için henüz birsey konuşmadık kuzu, ins hemen alalım demez. Regl gelirse gidicem bakalımay çok geçmiş olsun canikom. neyse ki kötü bi şey çıkmamış. histereskopi ile alınabilir. doktor önemli buldu mu?
Kontrol var o zaman,gittiğinde daha detaylı anlatır zaten durumu.Çok rahatladım. Henüz konuşamadık çünkü reglinin beşinci günü çağırdı ciceem. Bekliyorum. İnş ameliyata gerek kalmadan kendiliğinden geçer diye umut ediyorum evet tekrarliyor birde
Rabbim şifa versin artık gitmeyelim inş nevosumKadın doğumada gitmem lazımBayram geçsin bakacağım artık
Ben bu şansla işi büyüteceğim2 gün dediler,bugün ve yarın için ,insallah çalışıyorlardır aşko
Benim profesöre gitmem lazım1 ay önce mutlaka git dedi ben gidemedimRabbim şifa versin artık gitmeyelim inş nevosum
İnş çicemm, bir yandan merak ediyorum. Bir yandan mucize olsun, gidince yok olmus olsun inş. Dr temiz desin, tekrar o masaya yatmak istemiyorumKontrol var o zaman,gittiğinde daha detaylı anlatır zaten durumu.
İnşallah ameliyata gerek kalmadan ilaçla filan düzeliyorsa daha iyi..
Boşa aşko olmadık kader ortağımBen bu şansla işi büyüteceğim