- 19 Mayıs 2015
- 1.308
- 2.327
- 133
- 39
Tibitırda hem çok zengin hem de karısına ev işinde yardım eden adama '' g.v.t" diyor erkek sürüsü, kadınlara kurban olayım benEv kadınlarınızı eziklemeniz bittiyse konu kapanabilir mibu sitede bi çalişmayan kadınlara yapilan zorbalığı bide kilolu kadınlara yapılanı başka hiç bir yerde görmedim sorsan yaşasın kadınlar ama öyle değil
IdolumsunEn boş benim çünkü benim çocuğumda yokyiyip içip yatıyorum
Bu hayatta kıskanılmayacak en büyük şey bir erkeğin boyunduruğu altında el pençe para istemek olur!Bunu da en çok çalışan kadınlar yapiyor kıskandıkları için.
Ben çok çok prestijli bir mesleğe sahibim, 32 yaşıma kadar okudum. 10 yıl çalıştım. Şimdi çocuğumu büyütmek için evdeyim. Kocam ikimize de yetecek kadar kazanıyor. Ben çocuğumu kendim büyütüyorum. Kime neeeee???
Kaynanam durup durup söyler, evde boş oturmaktan sıkılmıyor musun? Koca parası yemek zoruna gitmiyor mu? Diye. Hiç de zoruma gitmiyor, kocam kazansın ben yicemEn tatlısı koca parası Yani şaka bir yana kendisi 40 günlükken çocuklarını bakıcıya atıp kaçmış işe (çünkü çocuk bakmak zor ve göze görünmüyor yaptığın). Şimdi benim çocuğuma bakmam zoruna gidiyor. Kendisi hem çalışmış hem ev işi hem kadınlık yapmış değer görebilmek için, benim çalışmadan değer görmem zoruna gidiyor.
Kendine ancak mesleği üzerinden değer biçen hemcinslerim çalışmayan kadınları küçük görebilir ama eminim hepsinin içi gidiyor ben köpek gibi çalışıp para kazanıyorum bunlar evde otururken (!) benden fazla değer görüyor diye.
Yok canım niye ağlayayım. Benim gül gibi mesleğim var. Birikimim var, evim var. Ayrıca arkamda ailem var. Ağlayacak bir durumum yok çok şükür. Olsa da komik olmazdı ama...Yarın öbür gün boşanmak zorunda kalırsan ağlamak yok ama
Kim dedi ki el pençe para istendiğiniBu hayatta kıskanılmayacak en büyük şey bir erkeğin boyunduruğu altında el pençe para istemek olur!
Bu yoruma %100 katılıyorum. Temel sebeplerimi yazmişsın zaten. Yorum için teşekkürler.Yani şöyle ben de mühendisim, 16 yıldır aynı işi yapıyorum. Türkiyede sadece staj yaptım, kariyerimin geri kalanı yurtdışında ABD ve Alman şirketlerinde. Şunu açıkça söylemeliyim ki bizim ülkedeki çalışma ortamı genelde kötü, ya saat çok uzun, ya işyerinde mobbing var, ya yönetim profesyonel değil ya para çok az ya şu ya bu ... yani huzurla çalışmak mümkün değil. Benim çalıştığım tüm işyerleri gayet huzurluydu, istesen hepsine 40 yıl gider gelir çalışırsın ve yıpranmazsın. Herkes profesyonelce işini yapıyor, akşam olunca da çıkıp gidiyor. Türkiyede çalışmak genel olarak işkence, mobbingi var, İstanbulsa saatlerce trafik var, şahane olmayan yöneticiler var ... huzurla çalışmak mümkün değil. Tüm dünya böyle değil asla bizim ülkenin kendini düzeltmesi gerek, çalışmak asla böyle zul ve stresli bir olay değil. Türkiyede bakıyorsun mobbingti şuydu buydu 5.yılda posan çıkıyor, beziyorsun.
Kim el pençe divan duruyormuş :)) ya huu bunları hangi hayal aleminde türetiyorsunuz. Ev hanımlarını culsuz mu zannediyorsunuz? Bir çoğunun kendine ait birikimi var. Ayrıca kocadan para dilenmiyorlar. Ortak yaşam denilen bir şey var. Herkesin sorumluluğu var. Evi temelde bakmakla yükümlü olan erkektir. Kadın katlı sağlamak isterse kendi tercihidir. Erkekler kadinin isteklerini karşılar bu kadar :)))Bu hayatta kıskanılmayacak en büyük şey bir erkeğin boyunduruğu altında el pençe para istemek olur!
Bu yoruma %100 katılıyorum. Temel sebeplerimi yazmişsın zaten. Yorum için teşekkürler.
Hep öyle derler zaten birikimim var vs çalışanlar da çalışmayan kadınları kıskanmıyor senin sandığın gibi.Yok canım niye ağlayayım. Benim gül gibi mesleğim var. Birikimim var, evim var. Ayrıca arkamda ailem var. Ağlayacak bir durumum yok çok şükür. Olsa da komik olmazdı ama...
Çalışmayan bütün kadınlar güçsüz değil senin sandığın gibi.
Hayır bir de hani diyorlar ya ülkeye katkı sağlamak ,faydalı olmak. Bunların hepsi hikaye. Herkes de bal gibi sırf para kazanmak için ise gidiyor. Kimsenin bir şeye katkı sağladığı yok. Yani iki saçma sapan işçi ile tartışıp,patronun milattan önce kalma fikirlerini uygulamak ülkeye katkı sağlamak olmuyor. ( Türkiye'nin büyük firmalarinda çalışan, üretenleri tenzih ediyorum) Türkiye'nin firmalarının %80'i aile şirketi. Onlarda da akraba likayakti var.Rica ederim, gerçekten bizim ülkede çalışmak b.ktan. İş arkadaşım kadın ya da erkek , gelip ben çalışmaya gönüllü değilim dese işleyen demir ışıldar gençken çalışmak gerek derim biter. Ama Türkiyeden birine asla ille de çalış dşyemem çünkü mobbingi şusu busu derken gerçekten değmiyor. Burda konu açanlara istemiyorsan , şartlar da uygunsa çalışma gitsin yazıyorum genelde.
Ben benim cevabımın cooook daha kkötü olduğunu düşünmüyorum. Apaçık kıskanan (durduk yere kimse kimsenin hayatına burnunu sokmaz) Birine kıskanıyorsun demek bozuk bir üslup değildir. Evet, bana koca parası yemek zoruna gitmiyor mu diyene, yooo en tatlı para koca parası diyorum. İnsanların üzerimde narsistik tatmin yaşamasına müsade edecek değilim. Ne diyim, sosyolojik açılım mı yapayım? Yoksa oturup ezik büzük durumumu izaha mı çalışayım?Sizi çok mu zorbaladı iş arkadaşlarınız?
Koca parası yemek zoruna gitmiyor mu demek itici. Koca parası yemek iğrenç bir tabir. Eşimin kazancından benim de emeğim vardır benim kazancımda onun emeği vardır. Hele ki ortak bir çocuk varsa.
Size yöneltilen bu mahalle karısı zorbalamalarına aynı tarzda cevap vermeniz çoook daha kötü ama. Hangi iş arkadaşı böyle konuşur bilmiyorum.
Benim de artık çalışmayı tercih etmeyen arkadaşlarım var hiç daha önce birilerinin onları zorbaladığından bahseden olmadı.
Çok boş insan tarzı bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?