• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev Hakkında

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
133
35
Arkadaşlar merhaba
Daha önce bir ev alma durumumuzla ilgili konu açmıştık
O ev olmadı alamadık
Şimdi iki tane seçenek var
1.2 yıllık bina daha önce kimse oturmamış asfalta sıfır cephe 2+1 çocuk parkı yok altı boş mağaza yola sıfır olduğu için eşim beğendi
2.yapım aşamasında yaza teslim çocuk parklı otoparklı yan cephe yandan asfaltı ve çocuk parkının büyük çoğunluğunu ve site içini görüyor 2+1 bunu da ben beğendim
Siz olsanız tercihiniz ne olurdu fiyatları aynı
Yan cephe olması site içine bakması kötü olur mu?

Arkadaşlar merhaba
O ev olmadı alamadık
1.2 yıllık bina daha önce kimse oturmamış asfalta sıfır cephe 2+1 çocuk parkı yok altı boş mağaza yola sıfır olduğu için eşim beğendi
2.yapım aşamasında yaza teslim çocuk parklı otoparklı yan cephe yandan asfaltı ve çocuk parkının büyük çoğunluğunu ve site içini görüyor 2+1 bunu da ben beğendim
2. Seçenek bnce

Site içerisinde olunca siteye bakması daha avantajlı gürültü olmz. Benm evde siteye bakıyor bi şikayetim yok
Ev benim çok hoşuma gitti sabah güneşi alıyor
kutu gibi
Eşim işte karşıdan bakarlar falan bir sürü şey diiyor

Yaza kesin teslim olacak mi ? Insaat sektoru krizde bir cok insaat yarim kaldi firmalar batti ben emin olamazdim bilmiyorum.

Peki site içerisinde ve çocuk parklı bir ev istiyor olsaydınız nasıl bir yerden arardınız

Güney-batı cephe , 3.kat ve sonrası en üst hariç, markete yürüyerek ulaşılabilen bir site olurdu..ayrıca fitness gibi şeyler olmamalı düzenli kullanmadıgın halde aidatını odeyipduruyorsun

Yaklaşık 2 senedir alt katımızdaki daire boş. Yerler şimdi bile buz gibi oluyor. Kışın siz düşünün. Kombi ekstra çalışıyor mecburen..
Şimdiden 2 defa minimumda yaktık..

Eşiniz hiç duymamış mı altı boş olan dairenin ısınma problemi olacağını?

Tabi ki ikinci..

İlkini eleyin hem cadde kenarı dükkan üstü 1.kat çok gürültü ve çok toz olur hergün tozla cebelleşirsiniz.
İkincide site içi ama çok mu iç içe evler acaba. O şekilde rahatsız edici olabiliyor zamanla. Karşıdaki insanlarla sürekli içli dışlı gibi.
Benim tercihim sağla solla karşıyla çok bağlantısı olmayan rahat ferah bir ev olurdu. Bilmiyorum anlatabildimmi ama...

Ofis ustu bir evde kaliyordum, ofis de boyle duzenli duzgun bir yerdi, rahatsiz olmayiz diye dusunmustuk.
Biz tasindik bir kac ay sonra fast food bilmemne dukkani olarak devrettiler, sonra bir suru sorun. Bir suru belali tip gelip gitmeye baslamisti bizim meskun mahallemize ondan sonra.
Alti dukkan, evin isinmasi dert evet ama isinsa bile baska dertleri cok oluyor, asla dusunmem ben artik.

Evim caddeye sıfır çok toz ve ses oluyor, balkon kapısını açınca sanki arabalar evin içinden geçiyormuş gibi hemde. Ayrıca alt dükkansa kesinlikle sıkıntılı, ben olsam tercih etmezdim. Birde bir evin 2 yıldır kullanilmamis olması da kötü ev boşken çok daha hızlı yıpranıp eskiyor bence

Arkadaşlar merhaba
O ev olmadı alamadık
çocuk parkı olna.

Yola sifir evde gürültü ve toz cok olur. Camlar cabuk kirlenir. Üstelik alti dükkan zor isinma sorunu olabilir. İsin mahiyetine göre alakasiz saatlerde gürültü olabilir. Bizim 2 yan blogun alti market erken saatlerde mal gelirken cok gürültü oluyormus cok sikayetcilerdi. Üstelik 2. Secenegin cocuk parkina bakmasi ve otoparkli olmasi da avantaj. Kesinlikle 2 👍

Peki site içerisinde ve çocuk parklı bir ev istiyor olsaydınız nasıl bir yerden arardınız
Sitede çocuk parkı olsun ama ev o parka bakmasın, bizim sitede de o hevesle ev alan çocuklu aileler oldu, gürültüden oturamıyorlar şimdi. İki seçeneğinizde kötü bence acele etmeden biraz daha bakının

Back
X