Adam ilgisiz. İş yerine 10 dk mesafesi varmış kaç ay geçmiş bir kere uğramamış. Kahve verme bahanesiyle uğrayabilirdi.
katılmıyorum
konu martin basinda acilmis, adam ofise geleyim cay icelim diye bir atakta bulunmus.
konu sahibi sifir reaksiyonla o cayi tamamlamis.
birkac gun gecmis adam aramis kadin acmamis
sonra adam yine aramis, ramazsnini falan sormuş, var mi bir ihtiyacın falan konuyu uzatmaya calismis, konu sahininde yine reaksiyon yok.
adam ramazandan sonra yanina gelecegim demis, konu sahibi şu modda;
yanıma gelip ne yapacaksın daha yeni geldin zaten
adam arada kandil mandil bahanesiyle aramis yine kendino hatirlatmis "ramazandan sonra sana ugrayacagim" diye.
konu sahibi yine "tabii xy bey beklerim" modunda degil. he demis geçmiş.
razaman gecince adam yine "geleceğim hafta başında haber vereceğim sana tatlı mı da alıp sen de çay ismarlarsan tabi muhabbete devam edelim" diye laf atmis.
konu sahibinden adama bir atak yok hatta sey modunda;
geleceksen gel misafirsin kalkıp kovacak halim yok
o hafta gelmiyor sonraki hafta konu sahibi isle ilgili mesaj atiyor . adam da diyarbakira gidiyroum da sana ne alayim da, kahve alayim , sen geldin ki gittin mi bilmemne bilmemne diye heyecanla konuşuyor
sonra yine ariyor kahveni aldim bilmemne, yine sohbet acmaya calisiyor.
konu sahibinin modu şu;
arıyor huvese nasılsın nasıl gidiyor söyle yapacağım diyarbakira gideceğim ee git ne yapayım yani çok önemli bir gelişme mi neyin sohbetini kuruyorsun benimle aç müziğini arabada yoluna bak yani.
adam dönünce ariyor, kadin yine acmiyor.
sonra kadin ariyor. adam hevesle heyecanla biseyler anlatiyor diyarbakir soyle böyle, kahveyi vermeye gelicem falan tuslara basiyor.
bizim kadinin modu şu;
ben de sağol zahmet oldu sana dedım.Havalar iyi güzel burda dedi iyi senin için de değişiklik olur 3 4 günlük tatil dedim.
Kahveyi aldıysan sağol aldın ne diye anında haber ediyorsun ki alırsın kahveyi müsait olunca baba verirsin...
Kahveyi de istemezdim hayatta 3 kere var mı bir isteğin diyince 3 dk içinde madem bu kadar bir şey söylememi istiyorsun dedim içimden bir anda ağzımdan dibek kahvesi olabilir zahmet olmazsa dedim.
bunca seyin ustune cidden bu adam mi ilgisiz?
ne yapsin bu erkekler en ufak sinyal almadigi kadinin ayaklarinin altina mi yatsin, kopegi mi olsun?
adam defalarca is atmiş kadin hiçbirine cevap vermemis.
sevgili huvesenin ilgisini gösterme biçimi su kadinla ayni seviyede;