İsyerine gelen çalıştığım tedarikçi firmadaki çocuk yakın tavırları anlamlandiramadim.

Yengenç benim bir kız arkadaşım bir adamdan çok hoşlandı, yoklama çekmeye başladı. Adam oralı olmadı. İş arkadaşı onlar da.
Arkadaşım durumu biraz abartıp çocuğa her gün başka bahanelerle yazmaya başladı.
Bir arkadaşı en son "x bu olay iş yerinde tacize gidiyor, HR'a şikayet edilsen uyarı alırsın, dur artık" dedi de öyle bıraktı yazmayı.

Konu da aynı durum. Adam iş yaptığı bir kadını kadından öyle bir sinyal almadan her gün arasa burada adamı yerden yere vururuz.
evet bir de kadın belki hic hoslanmiyor adamdan ama isi geregi sorun ciksin istemedigi icin nezaketen konusuyor. cogu ofis calisaninin vardir nezaketen konusup icinden "bu dalyaprak niye yazdi haftasonu" dedigi insanlar. benim eski islerimde de coktu, kaba davranamadigim kibarca - uzatmadan cevap verip kestigim.
huvesenin davranislari aynen bu şekilde. haliyle adama bir adim atsa bu adam zaten iki adim atar. beraber kahve icerler falan , biseyler baslar. ama kadin boyle soguk oldukca adamin daha yazmasi hata.
ben erkek olsam "rahatsiz ettim heralde" derdim, bırakırdım yazmayi.
insan az sinyal gonderir karsi tarafi cesaretlendirmek icin.

evet bir de kadın belki hic hoslanmiyor adamdan ama isi geregi sorun ciksin istemedigi icin nezaketen konusuyor. cogu ofis calisaninin vardir nezaketen konusup icinden "bu dalyaprak niye yazdi haftasonu" dedigi insanlar. benim eski islerimde de coktu, kaba davranamadigim kibarca - uzatmadan cevap verip kestigim.
huvesenin davranislari aynen bu şekilde. haliyle adama bir adim atsa bu adam zaten iki adim atar. beraber kahve icerler falan , biseyler baslar. ama kadin boyle soguk oldukca adamin daha yazmasi hata.
ben erkek olsam "rahatsiz ettim heralde" derdim, bırakırdım yazmayi.
insan az sinyal gonderir karsi tarafi cesaretlendirmek icin.
Adam ilgisiz. İş yerine 10 dk mesafesi varmış kaç ay geçmiş bir kere uğramamış. Kahve verme bahanesiyle uğrayabilirdi.

Adam ilgisiz. İş yerine 10 dk mesafesi varmış kaç ay geçmiş bir kere uğramamış. Kahve verme bahanesiyle uğrayabilirdi.
katılmıyorum
konu martin basinda acilmis, adam ofise geleyim cay icelim diye bir atakta bulunmus.
konu sahibi sifir reaksiyonla o cayi tamamlamis.
birkac gun gecmis adam aramis kadin acmamis
sonra adam yine aramis, ramazsnini falan sormuş, var mi bir ihtiyacın falan konuyu uzatmaya calismis, konu sahininde yine reaksiyon yok.
adam ramazandan sonra yanina gelecegim demis, konu sahibi şu modda;
yanıma gelip ne yapacaksın daha yeni geldin zaten
adam arada kandil mandil bahanesiyle aramis yine kendino hatirlatmis "ramazandan sonra sana ugrayacagim" diye.
konu sahibi yine "tabii xy bey beklerim" modunda degil. he demis geçmiş.
razaman gecince adam yine "geleceğim hafta başında haber vereceğim sana tatlı mı da alıp sen de çay ismarlarsan tabi muhabbete devam edelim" diye laf atmis.
konu sahibinden adama bir atak yok hatta sey modunda;
geleceksen gel misafirsin kalkıp kovacak halim yok
o hafta gelmiyor sonraki hafta konu sahibi isle ilgili mesaj atiyor . adam da diyarbakira gidiyroum da sana ne alayim da, kahve alayim , sen geldin ki gittin mi bilmemne bilmemne diye heyecanla konuşuyor
sonra yine ariyor kahveni aldim bilmemne, yine sohbet acmaya calisiyor.
konu sahibinin modu şu;
arıyor huvese nasılsın nasıl gidiyor söyle yapacağım diyarbakira gideceğim ee git ne yapayım yani çok önemli bir gelişme mi neyin sohbetini kuruyorsun benimle aç müziğini arabada yoluna bak yani.
adam dönünce ariyor, kadin yine acmiyor.
sonra kadin ariyor. adam hevesle heyecanla biseyler anlatiyor diyarbakir soyle böyle, kahveyi vermeye gelicem falan tuslara basiyor.
bizim kadinin modu şu;
ben de sağol zahmet oldu sana dedım.Havalar iyi güzel burda dedi iyi senin için de değişiklik olur 3 4 günlük tatil dedim.
Kahveyi aldıysan sağol aldın ne diye anında haber ediyorsun ki alırsın kahveyi müsait olunca baba verirsin...
Kahveyi de istemezdim hayatta 3 kere var mı bir isteğin diyince 3 dk içinde madem bu kadar bir şey söylememi istiyorsun dedim içimden bir anda ağzımdan dibek kahvesi olabilir zahmet olmazsa dedim.
bunca seyin ustune cidden bu adam mi ilgisiz?
ne yapsin bu erkekler en ufak sinyal almadigi kadinin ayaklarinin altina mi yatsin, kopegi mi olsun?
adam defalarca is atmiş kadin hiçbirine cevap vermemis.
sevgili huvesenin ilgisini gösterme biçimi su kadinla ayni seviyede;

Zamanında o kadar hevesim kırıldı ki bu konularda bir de iyice tanimadan güvenemiyor insan beni merak ediyor aklına geliyorum gibi bir his uyandırdı en son o kahve alması aldığı an haber etmesi

Diyarbakir gezdiği yer yemek iş yoğunluğu bunlari ya salı yani yarın ya da perşembe geleceğim dedi
Ne yalan söyleyeyim, sen soğuk davranıp hiç adım atmayınca adam vazgeçer diye düşünmüştüm. Adım atman konuşmaya çalışman iyi oldu bence .

Zamanında o kadar hevesim kırıldı ki bu konularda bir de iyice tanimadan güvenemiyor insan beni merak ediyor aklına geliyorum gibi bir his uyandırdı en son o kahve alması aldığı an haber etmesi
Geçmişte yaşadığın olumsuz deneyimin, ilişkinin faturasını şimdiki ilişkilerine kesme bence. Yüzde yüz güvenmek mümkün değil zaten ama en azından karşına çıkan herkesi geçmişteki gibi " ya hayal kırıklığına uğrarsam" diye düşünüp kestirip atma

Miss Salvatore Miss Salvatore adam benden etkilendi nedense yüzde 100 diyemiyorum y
Görüşün, konuşun bol bol. Birbirinizi tanımaya çalışın. Hissettiğin, seni rahatsız eden negatif bir şey olursa zaten tavrını koyarsın. Ama şimdi ortada fol yok yumurta yok. Adam birçok kez aramış sormuş, iletişim kurmaya çalışmış sen
" beni niye arıyorki, neden kahve alır almaz haber veriyorki aldıysan aldın, kandili neden kutluyor" modunda olduğun için cesaret bulamadı diye düşündüm. Şimdi konuşmayı sen başlatarak bir adım atmış oldun. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

katılmıyorum
konu martin basinda acilmis, adam ofise geleyim cay icelim diye bir atakta bulunmus.
sonra adam yine aramis, ramazsnini falan sormuş, var mi bir ihtiyacın falan konuyu uzatmaya calismis, konu sahininde yine reaksiyon yok.

adam arada kandil mandil bahanesiyle aramis yine kendino hatirlatmis "ramazandan sonra sana ugrayacagim" diye.
razaman gecince adam yine "geleceğim hafta başında haber vereceğim sana tatlı mı da alıp sen de çay ismarlarsan tabi muhabbete devam edelim" diye laf atmis.

o hafta gelmiyor sonraki hafta konu sahibi isle ilgili mesaj atiyor . adam da diyarbakira gidiyroum da sana ne alayim da, kahve alayim , sen geldin ki gittin mi bilmemne bilmemne diye heyecanla konuşuyor
konu sahibinin modu şu;

sonra kadin ariyor. adam hevesle heyecanla biseyler anlatiyor diyarbakir soyle böyle, kahveyi vermeye gelicem falan tuslara basiyor.
bizim kadinin modu şu;

ne yapsin bu erkekler en ufak sinyal almadigi kadinin ayaklarinin altina mi yatsin, kopegi mi olsun?

Ahshhs ay böyle alt alta yazınca şey geldi aklıma.

Gidiyorum tatile al seçtim
Girdim denize işte girdim noldu, tuzlu su girdim serinledim
Ha manzara ha baktım on dakika süper tamam

Miss Salvatore Miss Salvatore inşallah iyi şeyler olur ya gerçekten biraz mutlu olmak istiyorum ya hayırlısı olacaksa olsun birsey olmayacaksa da yapacağım bir şey yok.
Eğer gerçekten mutlu olmak istiyorsan kendini çok kasma, akışına bırak. Görüşme güzel geçer inşallah. 🌸🌺

katılmıyorum

konu sahibinin modu şu;

bizim kadinin modu şu;

Bütün konu tek yorumda özetlenmiş valla bravo lksajd

Back
X