2. Seçenek bnceArkadaşlar merhaba
Daha önce bir ev alma durumumuzla ilgili konu açmıştık
O ev olmadı alamadık
Şimdi iki tane seçenek var
1.2 yıllık bina daha önce kimse oturmamış asfalta sıfır cephe 2+1 çocuk parkı yok altı boş mağaza yola sıfır olduğu için eşim beğendi
2.yapım aşamasında yaza teslim çocuk parklı otoparklı yan cephe yandan asfaltı ve çocuk parkının büyük çoğunluğunu ve site içini görüyor 2+1 bunu da ben beğendim
Siz olsanız tercihiniz ne olurdu fiyatları aynı
Yan cephe olması site içine bakması kötü olur mu?
Peki site içerisinde ve çocuk parklı bir ev istiyor olsaydınız nasıl bir yerden arardınızBence ikisi de kötü
Site içerisinde olunca siteye bakması daha avantajlı gürültü olmz. Benm evde siteye bakıyor bi şikayetim yokPeki site içerisinde ve çocuk parklı bir ev istiyor olsaydınız nasıl bir yerden arardınız
Ev benim çok hoşuma gitti sabah güneşi alıyorSite içerisinde olunca siteye bakması daha avantajlı gürültü olmz. Benm evde siteye bakıyor bi şikayetim yok
Peki site içerisinde ve çocuk parklı bir ev istiyor olsaydınız nasıl bir yerden arardınız
çocuk parkı olna.Arkadaşlar merhaba
Daha önce bir ev alma durumumuzla ilgili konu açmıştık
O ev olmadı alamadık
Şimdi iki tane seçenek var
1.2 yıllık bina daha önce kimse oturmamış asfalta sıfır cephe 2+1 çocuk parkı yok altı boş mağaza yola sıfır olduğu için eşim beğendi
2.yapım aşamasında yaza teslim çocuk parklı otoparklı yan cephe yandan asfaltı ve çocuk parkının büyük çoğunluğunu ve site içini görüyor 2+1 bunu da ben beğendim
Siz olsanız tercihiniz ne olurdu fiyatları aynı
Yan cephe olması site içine bakması kötü olur mu?
Sitede çocuk parkı olsun ama ev o parka bakmasın, bizim sitede de o hevesle ev alan çocuklu aileler oldu, gürültüden oturamıyorlar şimdi. İki seçeneğinizde kötü bence acele etmeden biraz daha bakınınPeki site içerisinde ve çocuk parklı bir ev istiyor olsaydınız nasıl bir yerden arardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?