- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.938
- Konu Sahibi elmadilimi
En azından alınan çöpe gidip israf olmuyor yeniyor bu iyi bir şey
Kaç çocuğunuz var
yeni gördüm mesajı kusura bakmayın, 5,5 ve 4 yaş olmak üzere 2 kızım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azından alınan çöpe gidip israf olmuyor yeniyor bu iyi bir şey
Kaç çocuğunuz var
bu konu bence güncel kalmalı. hemen bütün sayfaları okudum ve çok faydalandım. hamile ve ceviz yiyemediğini söyleyen arkadaşlar. sıkıldığınızda badem, ondan sıkıldığınızda fındık yiyin. tek yemekten sıkılıyorsanız, kuru incirin ve kuru kayısının içine sarın öyle yiyin. bundan da mı sıkıldınız? bir porsiyon sütlü tatlınızın üzerine çekin, öyle yiyin. ama mutlaka yiyin. düzenli spor yapıyorum ve dediğim şekillerde tüketiyorum. hamile de değilim, evli de değilim
hamilelik farklı bir şey tabi. allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım.bugün zorla 1 tane yedim ama tiksinti geldi bulantılar mahvediyor yoksa günlük bende yerdim.
hamilelik farklı bir şey tabi. allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım.
kızlar bu kışlık hazırlıklar kurutmalar konservelerle ilgili topik acalım bence.paylaşımda bulunalım.neler yapıyoruz ne zaman yapıyoruz. vs.
ben kaşar rendeleyip attım pizzalara çok iyi oluyor.
birde nohut haşladım 30 dk yemek hazır oluyor
annem yogurt çorbası yaptı o duruyor.
etleri küçük doğradık attık.
kıymaları kullanıcağım kadar poşetliyorum.
bende biber domates konservesi gibi birşeyler yapmak istiyorum.
yaa yaz gelsede anca o zaman
ben kokusunu duyunca mafoluyorum kuzum
acaba kokmayan balık varmıdır
kızlar günaydın öpüyoruz teyzeleri sizi
biz dün alışveriş yaptık
bim deki ürünlerden artık cidden sıkıldım
kaliteli fazla bşey kalmadı anca temizlik ürünleri alıcaz
çağdaşa gittik 89 tllik alışveriş yaptık
karnabahar ,pırasa,tavuk sotelik, peynir zeytin sosis sürmelik yağ
portakal,mandalina,ıspanak, ekmek tatlısı , yufka ,yoğurt, mantar ve milföy aldık
7 8 günlük akşam yemeğim hazır artık sanki biraz daha sağlıklı gibi geldi
pırasa yı taze doğradım tuzlayıp yedim dün daha iyi oldu
bugünde ıspanak yapıcam
eşime haftalık yapalım falan dedim sıcak baktı gibi ama
yavaş yavaş işlemek lazım
bu konu bence güncel kalmalı. hemen bütün sayfaları okudum ve çok faydalandım. hamile ve ceviz yiyemediğini söyleyen arkadaşlar. sıkıldığınızda badem, ondan sıkıldığınızda fındık yiyin. tek yemekten sıkılıyorsanız, kuru incirin ve kuru kayısının içine sarın öyle yiyin. bundan da mı sıkıldınız? bir porsiyon sütlü tatlınızın üzerine çekin, öyle yiyin. ama mutlaka yiyin. düzenli spor yapıyorum ve dediğim şekillerde tüketiyorum. hamile de değilim, evli de değilim
Merhaba canım evet 9 şubatta sezeryan ile doğum yaptım bugün 1 aylık olduk, amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun, gaz sancılarımız dışında bebeğim şükürler olsun iyi, uykusuzluk ve yorgunluk çok zor ama annelik duygusu çok başkaymış :)sadevehuzurlu doğum yaptın sanırım, Allah analı babalı büyütsün. Nasıl gidiyor annelik, bebeğin nasıl?
AsSsk senin hamilelik nasıl gidiyor, sağlıklı beslenmeye alıştın mı?
Merhaba canım evet 9 şubatta sezeryan ile doğum yaptım bugün 1 aylık olduk, amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun, gaz sancılarımız dışında bebeğim şükürler olsun iyi, uykusuzluk ve yorgunluk çok zor ama annelik duygusu çok başkaymış :)
sanki beni tarif ettin canım... benim de 22 aylık bir kızım var... :)
Senin prenses de mi uyumuyor. Demek ki bu seriler hatalı üretim olmuş, uyku modunu eklemeyi unutmuşuz:)
2014 lu serisi böyle demekki benim cadı da aynı ama birazda rahatız memeyi bıraktığımız için 26 aylık olduk bizSenin prenses de mi uyumuyor. Demek ki bu seriler hatalı üretim olmuş, uyku modunu eklemeyi unutmuşuz:)
benim iki oğlandan sonra üçüncüm kız... diğerleri de uyumazdı... alışkınım ben... :)
Bizim de 2 ay kaldı doğum gününe. Pat diye bıraksam mı ne yapsam bilmiyorum...2014 lu serisi böyle demekki benim cadı da aynı ama birazda rahatız memeyi bıraktığımız için 26 aylık olduk biz
Ben bu yorgunluktan sonra ikinciyi uzun süre düşünemem herhalde. Üç taneye iyi cesaret etmişsiniz:) belli bi zaman gelince mi düzeliyorlar. Bizimki 2-3 haftadır düzeliyor gibi uykusu. En azından sallamak zorunda kalmıyorum, yanına uzanıyorum ya da başucunda oturuyorum uyuması için.