- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
-
- Konu Sahibi elmadilimi
yani doktor yememle ilgili daha bişey demedi net bende bilmiyorumMalesef canım benimde eşim hamsi aldı hep yani en ağır balık tadı bana göre bıktım o yüzden
alabalık çupra belki yerim gibi geliyor bilemiyorum
yani doktor yememle ilgili daha bişey demedi net bende bilmiyorum
şimdi tekrar gidince soracam bide sebze alıcam kızların dediği gibi haşlayıp yicem
ben hiç bişey bulamıyorum alakasız yerdebende bugün brokoli salatası ve tavuk vs. yapıcam
geçen gün ıspanaklı börek yaptım.
yemek yapması zor canım bizim burda fabrikada çeşitli yemek çıkıyorda eksik kalmıyorum yemekten yana
valla ne güzel dedin ama migrosta falan vardır demi anca
ben yiyemem yani aslında hiç aramam kokudan tiksinirim takviye etcek eş değer bişeyi var mı
ceviz hariç
ben hiç bişey bulamıyorum alakasız yerde
vardı oda artık iğrenç yemek yapıyor nasıl yapcam bilmem evde birazz fazla yapıyorum onu geitiryorum
yoğurt aldım bide buzdolbım var evden getirdiğimi yiyiorum
aynen öğürüyorum düşün hiç kusma falan olmayan ben olmuyor gitmiyor yanibu sabah zorla ceviz yedim yok gitmiyor
aynen mesala ev mkarnası haşladım o çok sağlıklı öyle biliyorumzor o zaman canım yemekle uğraşmak. yogurt meyve götür yanında.
valla ne güzel dedin ama migrosta falan vardır demi anca
ben yiyemem yani aslında hiç aramam kokudan tiksinirim takviye etcek eş değer bişeyi var mı
ceviz hariç
ben meyve yiyomuyorum canımzor o zaman canım yemekle uğraşmak. yogurt meyve götür yanında.
sanırım doktora bunu söyliycem hap falan var sa tiksindim çünkü yiyomiyorummigrosta somon füme var onu alıp yeme sakın canım çünkü o tütsülenmiş yani çiğ
balık pazarında bulursun dilim dilim satılıyor turuncu renkte
ben kızartma sağlıksız diye fırında yapıyorum çok da lezzetli
takviye edici de ceviz canım senin için maalesef tabi
ceviz=somon=omega 3
sanırım doktora bunu söyliycem hap falan var sa tiksindim çünkü yiyomiyorum
canım o zaman benim o 11 haftaya kadar yediğim ceviiz işe yaramıştır umarımhap var elbette ben de hamileliğin ilk 3 ayı balık yiyememiştim de imom omega 3 balık yağı hapı kullanmıştım dr vermişti sonra bıraktırdı
ben meyve yiyomuyorum canım
öncedende yiyiorum
hamilelik psikolojisine giremedim
nasıl besleniyorsam aynen devam ediyorum
aynen işte hergün yemiyorum meyvaben meyve yiyebiliyorum elma muz gibi
kuru yemişlerden bende bıktım
aynen işte hergün yemiyorum meyva
meyve şekeride fazla iyi değil bana göre
rejim yapıp zayıflama serüvenimde yemek yeme kafam değişti doktora sorucam artık
evet hani deli gibi yiyemiyorumgünde 1-2 tane meyve yiyorum bence sağlıklı portakal plesentayı oluşturmakta faydalıymış diye okumuştum.
tabi şimdi bizim bünyeler neyi kabul ederse onu yiyoruz