- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.092
- Konu Sahibi sassyassyy
cok sekersiniz yol gosterici yorumunuz icin tesekkur ederim.öncelikle şifa dilerim.
eski konularınızı bilmiyorum/hatırlamıyorum, buradaki ilk sayfaları okuyarak yorum yapacağım. kv belki gıcık bir tip olduğundan karışıyordur belki de heyecandan dilini tutamıyordur :) her iki durumda da kalp kırmadan ama kendi isteğinizden de vazgeçmeden halletmeye çalışmak en uygunu olur bence. tabi bu arayı bulma işi biraz yorucu bir şey, rahatsızlığınızı da bilmiyorum ama belki zaman zaman tahammülünüz olmayabilir. genel olarak idare ederseniz bunaldığınız zamanlarda partnerinize "ay bunaldım tatlım annenle arayı sen toplayıver" deme durumunuz daha rahat olur, az göze batar. yine alınacaktır sözü dinlenmediği için ama uslup uygun kalırsa ve partneriniz bunu sizden dinlerse anne algıladığını anlattığında çok etkilenmez. örneğin, geniş mutfakta çok konforlu olur haklısınız.düşüneyim biraz deyin, iç mimarla zaten siz muhattapmışsınız onunla isteğiniz şekilde devam edersiniz. düşündüm ama kış bahçesi olayını çok seviyorum vazgeçemedim, sağ olun fikriniz için deyin geçiştirin. nişanlınıza da annenin fikrini de düşündüm ama şunu şöyle tercih ettim der geçersiniz.
"babam halletsin" sizin alıştığınız bir şey olduğu için bu süreçte de rahat geliyor olabilir ama bu cümle muhtemelen partnerinizi ve ailesini geriyor. size ihtiyacım yok, babam zaten çözer vs gibi mi algılıyorlar acaba? evinize ve evliliğinize dair her sorunu nişanlınızla çözmeniz, ailelerden birine paslanacaksa da ikinizin kararıyla paslanması daha doğru bence.
nisanlim genelde arayi cok iyi bulur, hatta bana annesi konusurken bazen sistemi kapatmami, duymamami soyler annesinin farkinda yani. bugun kayinvalide bana soyledigi kirici cumleyi nisanlima soylememis. o da laf arasinda bana biraz sitemli konustu. zaten gunduzden kirgindim, o sekilde agladim. yoksa annesi yuzunden ben kavga cikarmazsam nisanlim cikarmaz hakkini yiyemem. beni hakli bulur yani.
baba konusunda haklisiniz, ben her seyi babam halleder diye dusundugum icin dilime de vuruyor galiba. karsi taraf icin biraz kirici. nisanlim yeniden gelince konusuruz buyuk ihtimalle. cok tesekkur ederim.