hanimlar merhaba, umarim hepiniz iyisinizdir.
onumuzdeki yaz sonunda evlenecegim, bazi sebeplerden dolayi yasayacagimiz ev ile ilgili seyleri su asamada halletmem gerekiyor. su an tedavi surecindeyim, turkiyedeyim, genel anlamda evden pek cikamadigim bir haldeyim. o yuzden de bos zamanlarimda evle ilgili seylerle ilgileniyorum.
nisanlim gelip bana “eve sunu yaptiralim” demez ama bir fikir sordugumda guzel olur veya bence olmaz der. yani cok cok ilgili de degil ilgisiz de degil. ben asil sorunu kayinvalidem ile yasiyorum. evi onlar yaptirdigi icin her seyden haberdar oluyor. bu yuzden rahatsiz oluyorum surekli fikir veriyor, fikrini begenmezsem surat asiyor. ama onunla dizayn anlayisimiz ciddi anlamda farkli. verdigi fikirleri begenme sansim yok. o da bana uygun fikirler de vermeye calisiyor, mesela pinterestten bakip bana uyacagini dusundugu seyler atiyor ama ben ondan bu sekilde bir yardim da istemiyorum. surekli ev konusuyla alakali onunla iletisimde olmak istemiyorum yani cunku gergin biri her an gerilebiliyoruz.
son olarak bugun kendisiyle biraz tartistik bu mevzuyla ilgili, bilerek veya bilmeyerek beni biraz kirdi. daha sonra da nisanlim daha benim yanima gelmeden onunla konusup olayi yarim yamalak anlatmis. nisanlim da eve gelince bana hafiften sitem etti hani yine annemle tartismissiniz gibi. ben de cok dolmustum agladim. bu durumdan memnun olmadigimi, tedavi surecinde kendimi oyalamak icin bir seylerle mesgul olmaya calistigimi ama annesinin beni yiprattigini soyledim. sonra nisanlim da uzuldu tabi ki.
ben de evin icini onun ailesinin yaptirmasini istemedigimi, kendi babamin yaptiracagini soyledim. bu sekilde daha rahat edecegim ve yapacagim her seyden annen haberdar olmayacak dedim. daha babamla da konusmadim ama itiraz etmez zaten. o an agzimdan bu sekilde cikti. nisanlim da annemle birbirinize tahammul edemiyorsunuz ama sen bunu para pul mevzusuna bagliyorsun falan dedi. o da buna biraz kirildi.
ciddi anlamda henuz baslamadan yiprandim. nasil davranacagimi da sasirdim. yani nasil susturayim bilmiyorum. benim bu teklifimin kirici bir yani var mi? ayip mi etmisim? yani bu teklif sizce de para mevzusu gibi mi gorunuyor disaridan?