Benim böyle konularda yorumum belli, Ne Arabin yüzü, ne şamin şekeri.
Hayatina karışmasını istemiyorsan sizin için fedakarlık yapmasına izin vermemeniz gerekiyor. Ekonominize karışmasın, size maddi yardımda bulunmasin, evi kendiniz bulun,kendiniz döşeyin. O da uzaktan uzağa bakmakla yetinsin
Ama kadın ev yaptırmak için,bilmiyroum piyasasını ama belki de bir milyona yakın para harcıyor, belki daha fazla. Bir dünya zorluk yaşıyor.
o evde oturmaya tamam, ama karışmasına hayır.
Yani o kadın o evi biraz da karışmak için yaptırıyor. Biraz parayı veren düdüğü çalıyor.
Kaynanasinin evinde kira vermeden yaşayıp eve karışmasını kendisine hak gormeyen gelin konusu gibi olmuş.
Bir de evi kaynanam yapsın, içini babam dizsin , biz içinde evcilik oynayalım...
Başkası konu açsa tam da bu noktada bir sürü eleştiri gelirdi, ama sevilen bir üye olduğun için ilginç bir şekilde kimse buna takilmayacak
Bence kadını alttan al, he de geç. Zaten sen ondan daha dişli bir karaktersin, zaten dediklerini istemezsen yapmazsın. Aaaa güzelmiş de, evet bunu beğendim de ,kadının hevesini kırma. Sipariş verirken 'yok bunu daha çok sevdim' de, ya da iç mimariniz varsa son aşamada onunla kendi istedigin şekilde hallet.
Bir dünya masrafa girmiş insanlarla kavga çıkarmak bence doğru bir davranış değil.