EV ARKADAŞIM

Allah razı olsun yanimdaydi. Ama mesajla bu arkadaşlığı bitirdik biz. çok acı ama öyle döndüğümde ne olucak bende bilmiyorum. Dinlenmek içim geldiğim ailemin yanında daha da moralim bozuldu.

Seni kıskanıyor, çekemiyor, yaptığın her hareket ona batıyor, ve bunların çetelesini de uzun zamandır tutuyor, yeni patlamış. İkinizin iyiliği için derhal uzaklaşın.
Bu kadar da kötü düşünmek istemiyorum biliyor musunuz? anlayamiyorum onu çok tuhaf

Boşver diyorum bende kendi kendime ama üzülüyorum ya of üzülüyorum.. yazık ya gerçekten yazık. ailemin yanına geçebilmek için iyi olabilmek için verdiğim çabayı bilseniz keşke. . geldim de ne oldu ilk sabahında daha moralimi bozdu. .

Uzulmemek elde değil ya. Yani babam bugün ona teşekkür amaçlı harçlık göndermeyi planlamisti elimden gelen bu diye. Eve davet etmemi istemişti benden.. Bunlar üzüyor beni.
Öyle biri için üzülmeye değmez inan bana..Bende de var nankör bir arkadaş..Ne kadar iyilik yapsam hep kötülük buldum..Karsılık beklediğimden değil de işte insan kötü gününde yanında olunmasını bekliyor ister istemez..Seninki yine bakmış. Benimkine ameliyat olacağım bana bakar mısın dediğimde dedi ki, ya sevgilimle tatile gideceğiz o ara başka zamana olsan olur mu :)

Sende ev arkadaşı deli çıkanlardansın.Hayırlı olsun kaç kurtar kendini derim. Başkada ne diyim zaten.

evet haklı olabilirsiniz belki de.. ben en başında o mesajin şaka olduğunu bile düşünmüştüm. Şimdi öyle sinirlerim bozuk ki. Aglmamak için kendimi zor tutuyorum.
Tutmayın kendinizi ağlayın en azından rahatlarsınız.Bunların hepsini birer tecrübe olarak düşünün.
Ciddi şekilde konuşup şartları eşit hale getirip o şekilde ev arkadaşlığına devam etmeniz hayrınıza olur.Öbür türlü kimsenin pisliğini bulaşığını temizlemeyin lütfen.Bakın zaten bu kişi iyilik,kıymet bilen bir insan olsaydı kimseye bulaşığını yıkatmazdı.Ya da farklı şekilde bu açığını kapatırdı ama sanıyorum sürekli açık arayan biri.Böyle kötü bi insanla aynı evi paylaşacağıma maddi sıkıntı çeker tek başıma yaşardım.

Bir kıskançlık kokusu var gibi sankierkek arkadaşın varmış, onun yoksa mesela... ailesiyle arası seninki gibi değilse belki, ya da senin görüştüğün başka iyi arkadaşların da varsa ondan başka bunları uzunca zaman dert etmiş olabilir. Ailenin yanında olması gerektiğini düşünmüş olabilir bu aşamalarda_ki haklı. Seviyodur belki seni ama kıskançlık kötü bir haslet. Varsa içinde, yalnız kaldığında içinde büyütmüş ve patlamış olabilşr. Yüzyüze konuşulursa anca iyi ya da kötü çözüme kavuşur bence

Bende üniversite den yeni dönmüş biri olarak sana şunu söyleyebilirim ki kardesinle de eve çıksan o evde sorun oluyor arkadas. Gectin kii arkadasınla ohoooo... Ya çok relax olcaksın mesela senin gibi 2 yıl boyunca bulaşıkları yıkayıp ses çıkartmamıssın yada ancak öyle geçim olur o evde. En iyisi ayırın evleri yurda gec ya bosver baska işin mi yok onun bunun bulaşığını yıkıcan nazını cekecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…