• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EV ARKADAŞIM

erkek arkadaşımı olaya dahil etmesine de annemin yorumu acaba sürekli onunla dışarı cikiyorsun evde yalnız kalıyor onunla daha çok vakit gecirmeni istiyor olabilir dedi. Böyle birşey olsa açık açık söylemez mi ya? söylese daha da çok dururum yanında Kıyamam ki ama ne biliyim. Içimden bi ses bu karın ağrısının çok da iyi niyetli bişey olmadığını söylüyor. .

Ben de iyi niyetli olmadığına katılıyorum.
Annenin dediği de mantıklı ama bence daha başka bir şey var.

Artık hayırlısı diyerek uzulsem de ayiricaz herseyi ne garip ya evden cikmadan önce sarıldik vedalaştık of

Yüzüne söyleyemeyeceği için sen gittikten sonra söylemiş.
Bazen ben de eşime mesela söylemeye çekindiğim bir şey olursa o evde değilken mesaj atıp söylerim :KK48:

Arada problem varmı bilemem ama başka ev arkadaşı arıyor olabilir.

Arada problem varmı bilemem ama başka ev arkadaşı arıyor olabilir.
bu sabaha kadar problem yok diye düşünüyordum. Yani öyle davraniyordu. Çarşamba günü Allahın izniyle gidicem bakalım altından ne cikicak

Arkadaşın diyemiyorum(!) çünkü arkadaş dediğin böyle bir sebepten konu yaratmaz..Malesef etrafımız iyi gün dostları ile doldu taştı. Ben uzun zamandır kötü gün dostu göremiyorum etrafımda.. O yüzden üzülme ve bence kaldığın evi değiştir.

Hiçbir şey anlamadım neden trip atıyo şimdi bu zilli, alaka kuramadım yani, ona şunuşurda al şuraya koy diyen olmamış gel dememissin kal dememissin nedir bu Bükreş dükünün kızı tripleri

Uzaktan bi çikolata at. Yiyip Sakinleşince konuşmaya başlarsınız.

bana birikmiş gibi geldi
ciddi konuşmanız lazım evet eğer gerçekten değecek biriyse otur konuş
önceden söylediğin sözler demek ki kalbini çok kırmış hala hatırlıyorsa bunu asla unutma bunda kötü niyet de arama
çünkü insan kalbini kıran sözü unutmuyor
konuş eğer evet iyi ve değecek biri dersen
yok havadan nem kapan biriyse zaten uğraşma bile:)

Ogrenciyken bizde de olmustu bu tarz bi sikinti, o zamanlar daha tahammulsuz mu oluyor insan,
Genclik, asilik mi bilemiyorum ama hersey batiyor beraber yasadigin kisiyle. Biz birde 4 kisiydik tam curcuna.
Ev arkadasin biseyleri biriktirmis konusulmasi gerek yuzyuze. Allahtan ameliyat zamani yanindaymis.

çekememiş seni, iki gün yanında durdu diye çok görmüş kendi yaptığını minnet duymanı beklemiş, sende teşekkür falan etmediysen iyice kendini kendi gözünde göklere çıkarmış senide aşağılara indirmiş anlayacağın. Bu saatten sonra salla gitsin bence memnun değilse çeker gider. sonuçta maraz çıkaran, sana il mesajı atıp yoruldum yapamıyorum diyen o.

Seni kıskanıyor, çekemiyor, yaptığın her hareket ona batıyor, ve bunların çetelesini de uzun zamandır tutuyor, yeni patlamış. İkinizin iyiliği için derhal uzaklaşın.

Ev arkadaşı olmak çok zor bişeydir bilirim , hatta sevdiğin ark ınla çıkma derlerdi kötü olursun mutlaka.. Bi de ondan dinlesek kesin haklıdır kendince bilemeyiz benim tavsiyem minicik ufacık bi dairen olsun ama tek kal, ben öyle bitirebildim okulu

Ben sizi şu açıdan hatalı buldum.2 senedir o sevmez bu işleri diye bulaşık işlerini falan ben hallettim ki kolum da kopmaz yapıveririm gibi bi cümle kurmuşsunuz.Bir kere arkadaşınız bulaşık ev işi vs. sevmiyorsa eve çıkmayacak yurtta kalacak veya hizmetçi tutacak.Kimse onun bulaşığını yıkamak zorunda değil.Siz baştan tavrınızı koymalıydınız bi işi sürekli yaparsınız bu artık iyilik olmaz göreviniz haline gelir insanlar bunu sömürür.

Hata sizde çünkü bu kızı bu şekilde alıştırmışsınız bir kez kirli tencere görünce fena bozulmuş.Üstelik bir de arayıp unutmuşum kusura bakma demişsiniz bu da bi hata.2 senedir ben yıkıyorum ameliyat oldum farkında mısın artık bi 2 sene de sen yıkarsın çekersen böyle çekmezsen de sen bilirsin demeniz gereken yerde üstelik.İnsanlar iyilik adı altında neden kendilerini ezdiriyor neden insan emeği sömürülüyor ben anlamıyorum gerçekten???

Ben sizi şu açıdan hatalı buldum.2 senedir o sevmez bu işleri diye bulaşık işlerini falan ben hallettim ki kolum da kopmaz yapıveririm gibi bi cümle kurmuşsunuz.Bir kere arkadaşınız bulaşık ev işi vs. sevmiyorsa eve çıkmayacak yurtta kalacak veya hizmetçi tutacak.Kimse onun bulaşığını yıkamak zorunda değil.Siz baştan tavrınızı koymalıydınız bi işi sürekli yaparsınız bu artık iyilik olmaz göreviniz haline gelir insanlar bunu sömürür.

Hata sizde çünkü bu kızı bu şekilde alıştırmışsınız bir kez kirli tencere görünce fena bozulmuş.Üstelik bir de arayıp unutmuşum kusura bakma demişsiniz bu da bi hata.2 senedir ben yıkıyorum ameliyat oldum farkında mısın artık bi 2 sene de sen yıkarsın çekersen böyle çekmezsen de sen bilirsin demeniz gereken yerde üstelik.İnsanlar iyilik adı altında neden kendilerini ezdiriyor neden insan emeği sömürülüyor ben anlamıyorum gerçekten???
evet haklı olabilirsiniz belki de.. ben en başında o mesajin şaka olduğunu bile düşünmüştüm. Şimdi öyle sinirlerim bozuk ki. Aglmamak için kendimi zor tutuyorum.

Arkadaşın diyemiyorum(!) çünkü arkadaş dediğin böyle bir sebepten konu yaratmaz..Malesef etrafımız iyi gün dostları ile doldu taştı. Ben uzun zamandır kötü gün dostu göremiyorum etrafımda.. O yüzden üzülme ve bence kaldığın evi değiştir.
Uzulmemek elde değil ya. Yani babam bugün ona teşekkür amaçlı harçlık göndermeyi planlamisti elimden gelen bu diye. Eve davet etmemi istemişti benden.. Bunlar üzüyor beni.

Back