• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİYE böyle Toksikler

kimseyle paylaşmadan, ben sipariş veriyorum isteyen var mı demeden bişey sipariş etmek marjinal.
Başta öyle aksettirmediniz. Herkesin ortak kararı olacak falan deyince topluca sipariş verileceği günü beklemek gerekiyor gibi canlandı kafamda. Eğer diğerleriyle de paylaşıyorsa istediğini alabilir bence eve.
ne biliyim bizde 1 kişi için dışardan yemek de söylenmez, ben öyle bir şey de görmedim. dışardan yenecekse o gün ortak kararla herkes için dışardan söylenir
buradan hareketle dışarıdan bir şey yemek için herkesin de o gün dışarıdan yiyesi gelmesini beklemek gerekiyor gibi anladım. Ben herkese teklif ederim istemezlerse kendi istediğim şeyi yemeyi başka bir güne ertelemem. İsteyenle bölüşebiliriz, parası olmayana da ısmarlayabilirim. Konu sahibi ailesine karşı genelde öfke dolu ve muhtemelen hınç almak için yalnızca kendine sipariş etti, meselenin sadece para olduğunu sanmıyorum. Ben de kimseye sormadan paylaşmadan yemesini çok iyi bir davranış olarak nitelendirmedim zaten. yurtta kalırken bile sipariş vereceğim zaman arkadaşlara haber verirdim.

Bundan bahsediyorum işte koskoca hayatı herkese hakaret edip ailenden kaçıp zengin koca bulup onun sırtından geçinmek zannediyorsun değil evlenmek selam bile vermez sana kimse 😃 hayal dünyanda tavuk dürümünle sana mutluluklar

Sizde de sıkıntı var. İnsan dışarıdan bir şey alırken herkese alır. Veya kendine de almaz. Ev arkadaşı olsanız tamam ama ailesiniz siz. Beğenmiyorsanız gidin ayrı eve çıkın da görün bakalım dışarısı nasılmış? O zaman o beğenmediğiniz ailenizi mumla ararsınız

gündüz acıktım canım döner istedi sipariş ettim. ama evdekilere istiyor musunuz diye sormadım. normalde çiğköfte sipariş eder mutlaka kardeşime de sipariş verirdim. çok yorgundum saatlerdir mutfakta temizlik yapıyordum. içeri geçtim oturdum mecalim kalmamştı. kardeşime bir an önce bulaşıkları yıka odaları süpüreceğim dedim. mutfağa girdi tezgahın dağınıklığını çıkan bulaşıkları görünce laf yaptı. bende cevabımı verdim. bir tek sen yorulmuyorsun dedim. kendisi elini pek bir şeye sürmez evde. bulaşık yıkamak bile zor gelir. neyse tartıştı benimle. sonrasında sipariş verirken ona sormadım . sürekli düşünemem onları. benim moralimi bozuyor ama. sanki benim evimin işini yapıyor salak. evlenince kocasının kaynanasının işini yapar artık. üstelik yarın işe gidecegim . bugün kendime derse bile vakit ayıramadım. döneri yerken anneme yemesi için ısrar ettim diğerlerine de gelin siz de yiyin dedim gelmediler. annem de beni bencilikle suçladı . niye diğerlerine sipariş etmedin dedi bende bütçem buna yetiyor dedim. şimdi siz böyle basit şeylerden mi tartışıyorsunuz diyeceksiniz . toksikler işte napim. yani kardeşime abime döner sipariş etmemem bile büyük bencillik olarak görüyor annem. kardeşim benimle tartışınca ben büyütmem hiçbişey olamamış gibi konuşurum. ama o öyle toksikki konuşmaz surat asar imalar laflar aptalca gülmeler . keşke biraz kendi hayatlarına baksalar evlenip gitseler iş bulsalar. ama yok hala ergenler olgulaşmamışlar
Bazen sinirle yapılıyor böyle şeyler çok uzatmayın maaşı alınca herkese döner ısmarlayın ikişer tatlıya bağlansın:) Ben de kardeşime sinirlenip çok beğendiği gözlüğü komşunun oğluna vermiştim. Küçüktük ama hala unutamamışım siz yazınca aklıma geldi.

gündüz acıktım canım döner istedi sipariş ettim. ama evdekilere istiyor musunuz diye sormadım. normalde çiğköfte sipariş eder mutlaka kardeşime de sipariş verirdim. çok yorgundum saatlerdir mutfakta temizlik yapıyordum. içeri geçtim oturdum mecalim kalmamştı. kardeşime bir an önce bulaşıkları yıka odaları süpüreceğim dedim. mutfağa girdi tezgahın dağınıklığını çıkan bulaşıkları görünce laf yaptı. bende cevabımı verdim. bir tek sen yorulmuyorsun dedim. kendisi elini pek bir şeye sürmez evde. bulaşık yıkamak bile zor gelir. neyse tartıştı benimle. sonrasında sipariş verirken ona sormadım . sürekli düşünemem onları. benim moralimi bozuyor ama. sanki benim evimin işini yapıyor salak. evlenince kocasının kaynanasının işini yapar artık. üstelik yarın işe gidecegim . bugün kendime derse bile vakit ayıramadım. döneri yerken anneme yemesi için ısrar ettim diğerlerine de gelin siz de yiyin dedim gelmediler. annem de beni bencilikle suçladı . niye diğerlerine sipariş etmedin dedi bende bütçem buna yetiyor dedim. şimdi siz böyle basit şeylerden mi tartışıyorsunuz diyeceksiniz . toksikler işte napim. yani kardeşime abime döner sipariş etmemem bile büyük bencillik olarak görüyor annem. kardeşim benimle tartışınca ben büyütmem hiçbişey olamamış gibi konuşurum. ama o öyle toksikki konuşmaz surat asar imalar laflar aptalca gülmeler . keşke biraz kendi hayatlarına baksalar evlenip gitseler iş bulsalar. ama yok hala ergenler olgulaşmamışlar
Taksit olan sizsiniz.Bencillikte kariyer yaparsınız bu kafayla.

benim param benim emegım butcem ... m m m ler cogalmıs. bencılsın evet. kardesin calısıyor mu_? evde baban kendıne mutfak malzemesı duzse anan baban oturup yese sızı davet etmese? nasıl fıkır. cok guzel. dusun annenizin tepesınden maasınız var madem benım benım moduna donmus gıdın otede bı ev tutun gecının.. butcem butcemmm.... onlar toksık degıl sensın toksık. dıger kızına vermemıssın anneın bogazından gecer mı? ve ayrıca bicecik döner almıssın:D ortada bı fırt dondurtcek mıydın tum aıleye :D kac yasındasın sen yahu...

Bazen sinirle yapılıyor böyle şeyler çok uzatmayın maaşı alınca herkese döner ısmarlayın ikişer tatlıya bağlansın:) Ben de kardeşime sinirlenip çok beğendiği gözlüğü komşunun oğluna vermiştim. Küçüktük ama hala unutamamışım siz yazınca aklıma geldi.
tabı sen bu trıplerı cocukken yapmıssındır 18 yasından sonra degıl :)

tabı sen bu trıplerı cocukken yapmıssındır 18 yasından sonra degıl :)
Evet küçüktüm ben ama sinirlenince herkes her şeyi yapabiliyor. Bencilce düşünmek de dahil. Döner almadı diye kanlı bıcaklı olacak değiller sonucta illaki barışacak hatasını anlayıp düzeltmek önemli burada.

Evet küçüktüm ben ama sinirlenince herkes her şeyi yapabiliyor. Bencilce düşünmek de dahil. Döner almadı diye kanlı bıcaklı olacak değiller sonucta illaki barışacak hatasını anlayıp düzeltmek önemli burada.
yok yahu . kardes bu. her hafta evı yıkardık :) kavgasız kardes mı olur :) barısıyorsun işte gecıyor unutuluyor hatta.

Bana normal geldi ya. Kiz cani cekmis bi döner yiyecek diye evdeki 5 kişiye de döner almak zorunda mi? Hani bi tane kardeşi olsa filan tamamda abi kardes anne baba derken kalabalikta yani.

Bunun disinda is bulsunlar evlensinler demissiniz konus sahibi, bunlari siz de yapabilirsiniz. Calisiyorsunuz sanirim ayri ev bakabilirsiniz mesela aile evi tek size ait degil cunku.
Evlencek adam yok

Evet mesele hem para hem değil.. hesabımda 10 bin TL vardi istesem evdeki herkese sipariş ederdim. Ama para şu gibi bitiyor aylık 10 bin bana ancak yetiyor
Sizde az toksik degilsiniz diyecektim ki uyeyi hatirladim kaciyorum, gece gece ne beddua ne de kufur yiyesim var.
Tatlım burda beni kucumsemez alaya almaz olumsuz yorum yapmazsan sana niye küfür veya beddua edeyim. Durup dururken etmen ben

Evet mesele hem para hem değil.. hesabımda 10 bin TL vardi istesem evdeki herkese sipariş ederdim. Ama para şu gibi bitiyor aylık 10 bin bana ancak yetiyor

Tatlım burda beni kucumsemez alaya almaz olumsuz yorum yapmazsan sana niye küfür veya beddua edeyim. Durup dururken etmen ben

5 binden 10 bine çıktı iki günde hadi yine iyisin. 😂

Olumsuz yorumlara da küfür ve beddua edemezsin. Bir gün birimizin tepesi atacak, o 10 bininden de olacaksın tazminat ödemeye çalışırken. Psikolojin bozuk diye alttan alıyoruz ama sabrın da sınırı var. Sonra ağlarsın ben ettim sen etme diye.

Back
X