• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİYE böyle Toksikler

Insan kendine mutfaktan bisey alsa isteyen var mi diye soruyor kaldi ki doner siparisi , eger tek bir donere paraniz varsa ki olabilir o zaman kendinize de siparis etmeseydiniz onlar ne yiyorsa sizde onu yeseydiniz yani bencil bencil oturup doner mi tirtikladiniz gercekten ustune bi de tatli siparis etseydiniz keske , acliktan olsun toksikler bosverin
kardeşlerim çalışsaydı bana bu kadar sipariş etmezlerdi eminim ilk kez sipariş ederken diğerlerine etmedim

yemeği anneniz yapmış
siz yememişsiniz
bulaşığı da kaldırmamışsınız kardeşinize kaldır demişsiniz

ama "saatlerce" mutfak işi yapmışsınız
enteresan yani benim bildiğim önce yemek yenir, bulaşık kaldırılır. mutfakta dolap aspiratör vs. temizlenecekse öyle temizlenir. saatlerce ne temizlediniz? biraz az iş yapsaydınız bi yumurta kırıp yeseydiniz, kalan işi de başka gün yapardınız?

5 bin lira maaşım olsa pazar günü evde yemek varken dışardan söylemem, yiyeceksem de kardeşlerime de söylerim.

siz toptan değişiksiniz..
her zaman onları düşünemem onlar benim huzurumu kaçırıyor ama

kardeşlerim çalışsaydı bana bu kadar sipariş etmezlerdi eminim ilk kez sipariş ederken diğerlerine etmedim
Elif burda linç yemediğin tek bir konun yok acaba dönüp bir kere olsun acaba asıl toksik bencil ve sorunlu kişi ben olabilir miyim diye sordun mu kendine?

Eski konulara göz gezdirdim konu sahibi. Mutsuz oldugunu anliyorum. Ve bu döner isi ilk basit görünse de hic de öyle degil aslinda.. Allah yardimcin olsun
yahu niye bu kadar abartılıyor kimse açlıktan ölmedi ya . ilk kez sipariş ederken diğerlerine etmedim bir kere de onları düşünmeyeyim ya

Ay allah kardeşin de hayırlısını nasip etsin ya. Evde 4 kişiyiz sipariş verdiğim zaman bütçem olmasa bile sorarım ''şu kadar eksik yollar mısın sipariş vereyim hepimize'' derim. Olması gereken budur. Kardeş bu yahu! Markete gittiğin zaman bile sadece kendine değil ev halkına da alırsın! AY İNANILMAZ.

Elif burda linç yemediğin tek bir konun yok acaba dönüp bir kere olsun acaba asıl toksik bencil ve sorunlu kişi ben olabilir miyim diye sordun mu kendine?
ben kendimi sorgulayalı o evreyi geçeli kendime çeki düzen vereli yıllar oldu. şimdi evdekiler kendiisine çeki düzen versin. ayrıca evde psikolojim iyi değil hadi yine çalışıyorum . biraz iyi geliyor çalışmak en azından evdekilerin yüzünü tüm gün görmüyorum. diğerleri kendi hayatına baksın kendisiyle ilgilensin. herkes birbirine sataşma derdinde.

Cevaplarını okudukça acaba biraz olsun haklı mı? Evdekilere normalde sipariş veriyormuş bugün vermemiş kızgın olduğu için . Beş bin maaşla da fatura kira olmayınca döner yiyerek mutlu oluyor olabilir mi

yahu niye bu kadar abartılıyor kimse açlıktan ölmedi ya . ilk kez sipariş ederken diğerlerine etmedim bir kere de onları düşünmeyeyim ya

Büyütülmüyor. Sadece bu siparis olayina bakilsa garip geliyor niye sormadi diye. Annenin yemek yaptigini sonra yazdin mesela..ben senin durumuna cok üzüldüm. Aslinda sende sorumluluk duygusu ve kendi duygularin arasinda debelenip duruyorsun. Insallah kendine güzel bir hayat kurma sansin olur zamanla

Ay allah kardeşin de hayırlısını nasip etsin ya. Evde 4 kişiyiz sipariş verdiğim zaman bütçem olmasa bile sorarım ''şu kadar eksik yollar mısın sipariş vereyim hepimize'' derim. Olması gereken budur. Kardeş bu yahu! Markete gittiğin zaman bile sadece kendine değil ev halkına da alırsın! AY İNANILMAZ.
onlar kardeş mi peki . ben onların yaptıklarını davranışlarını size anlatsam hak verirsiniz bana . ama işte insanlar önyargılı. benim ne yaşadıığımı bilmeden hemen yargılıyorlar. artık kimseyi kardeş diye görmüyorum. bittiler benim için. artık kendi ailem olsun istiyorum. eşim ve çocuklarım bana yeter. kardeş çok da önemli değil. ablam başka bir şehirde sık sık mesaj atar arardım . şimdi ben aramıyorum mesaj atmıyorum o da aramıyor mesaj atmıyor . bu ablamı kardeş mi şimdi. ben onların kardeşliğine tüküreyim . Allah bildiği gibi yapsın onları. kardeşlik falan yok bunları. hata bendeki gelip burda konu açıyorum bencil miyim diye sorguluyorum

onların kini benden daha fazla . ben unuturum görmezden gelirim içime atmam tartışmayı büyütmem boş şeylerle uğraşmam ben kindar olsam buraya gelip konu açmazdım. sırf dürüm yüzünden acaba bencil birimiyim diye sorgulamaya başladım kindar insan böyle sorgulamalar yapmaz
Yahu sırf ev işine yardım etmemişler diye döner almamışsınız bir insan daha nasıl kinlenebilir ki

Cevaplarını okudukça acaba biraz olsun haklı mı? Evdekilere normalde sipariş veriyormuş bugün vermemiş kızgın olduğu için . Beş bin maaşla da fatura kira olmayınca döner yiyerek mutlu oluyor olabilir mi
döner yiyerek mutlu olabilir
gerçekten yetmiyor da olabilir

ama evde yemek varmış yiyebilir, mutfakta iş yapmış zaten (ne işiyse bu kadar yemek yapmamış, bulaşık yıkamamış, yani yemeği yoruldum diye yarım bırakamazsın ama dolabın alt katını silersin üstü de haftaya sil mesela, atıyorum) neyse yani anlamadım zaten evdesin koy ekmek arasına peynir ye çok yorgunsan

döneri de yarın öğlen ye, zaten işe gideceksin ya...

kendisi de sataşmaya soruna yer arıyor gibi buradan bakınca

ama evde yemek varmış yiyebilir, mutfakta iş yapmış zaten (ne işiyse bu kadar yemek yapmamış, bulaşık yıkamamış, yani yemeği yoruldum diye yarım bırakamazsın ama dolabın alt katını silersin üstü de haftaya sil mesela, atıyorum) neyse yani anlamadım zaten evdesin koy ekmek arasına peynir ye çok yorgunsan

Hepsinde çok haklısın ama Elif I sanki böyle bi norm da değerlendirmemek gerekiyor . Sanki dolmuş gibi geldi yani kardeşler tabiri caizse dana gibi yatıyor bu 15 maaşın 10 unu babasına veriyor. Kalanıyla da işte ne bileyim bi özgürlüğü bu gibi geldi

Hepsinde çok haklısın ama Elif I sanki böyle bi norm da değerlendirmemek gerekiyor . Sanki dolmuş gibi geldi yani kardeşler tabiri caizse dana gibi yatıyor bu 15 maaşın 10 unu babasına veriyor. Kalanıyla da işte ne bileyim bi özgürlüğü bu gibi geldi
iyi oku. laf yaptı tartıştık moralim bozuldu
bence onlar senin zayıf noktanı bulmuş yerinde olsam umursamam görevimi payıma düşen yaparım. Psikolojin sağlıklı değil mi ev halkı nasıl çok normal değiş hiçbiri belli . Müziğini dinle odan vardır inşallah döner yeme para biriktir biraz sosyal klüplere üye ol. Eleştirmek hepimize çok kolay geliyor kusura bakma

bak kardeş anlatıyorum. kahvaltı yaptım direk temizliğe başladım. bizim ev eski ev kerpiç ev temeli yok rutubetli. temizliği bitmiyor. bugün temizlik yapıyorum yarın eski haline dönüyor her gün yapmak lazım ben hem işe gidiyorum hem kpss çalışıyorum yapcak vakit yok ama o kadar kirlenmiş ki mutfak temizlemeden edemedim. kardeşim temzilik yapmıyor sadece bulaşık ve süpürge bu kadar . neyse 1 de başladım ikindiye kadar sürdü temizlik. kardeşime kalk bulaşıkları yıka dedim. çünkü kahvaltı sofrası odadaydı. mutfakta koyacak yer yoktu. mutfak çok dar . tezgahın üstünde geceden bulaşıklar da vardı. e birde kahvaltı bulaşığı bayaa birikti. bizimkiler geceye kadar yiyorlar ne varsa evde. ikindi vaktide döner sipariş ettim akşam yemeğini zaten annem yaptı sevmediğim için yemedim döner yedim

bence onlar senin zayıf noktanı bulmuş yerinde olsam umursamam görevimi payıma düşen yaparım. Psikolojin sağlıklı değil mi ev halkı nasıl çok normal değiş hiçbiri belli . Müziğini dinle odan vardır inşallah döner yeme para biriktir biraz sosyal klüplere üye ol. Eleştirmek hepimize çok kolay geliyor kusura bakma
çok da tınlamıyorum artık surat atsınlar küssünler konuşamasınlar cok da tınımda değil herkes kendi hayatına baksın kendisiyle ilgilensin artık

Back
X