• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EV ARKADAŞIM

Ogrenciyken bizde de olmustu bu tarz bi sikinti, o zamanlar daha tahammulsuz mu oluyor insan,
Genclik, asilik mi bilemiyorum ama hersey batiyor beraber yasadigin kisiyle. Biz birde 4 kisiydik tam curcuna.
Ev arkadasin biseyleri biriktirmis konusulmasi gerek yuzyuze. Allahtan ameliyat zamani yanindaymis.
Allah razı olsun yanimdaydi. Ama mesajla bu arkadaşlığı bitirdik biz. çok acı ama öyle döndüğümde ne olucak bende bilmiyorum. Dinlenmek içim geldiğim ailemin yanında daha da moralim bozuldu.

Seni kıskanıyor, çekemiyor, yaptığın her hareket ona batıyor, ve bunların çetelesini de uzun zamandır tutuyor, yeni patlamış. İkinizin iyiliği için derhal uzaklaşın.
Bu kadar da kötü düşünmek istemiyorum biliyor musunuz? anlayamiyorum onu çok tuhaf

çekememiş seni, iki gün yanında durdu diye çok görmüş kendi yaptığını minnet duymanı beklemiş, sende teşekkür falan etmediysen iyice kendini kendi gözünde göklere çıkarmış senide aşağılara indirmiş anlayacağın. Bu saatten sonra salla gitsin bence memnun değilse çeker gider. sonuçta maraz çıkaran, sana il mesajı atıp yoruldum yapamıyorum diyen o.
Boşver diyorum bende kendi kendime ama üzülüyorum ya of üzülüyorum.. yazık ya gerçekten yazık. ailemin yanına geçebilmek için iyi olabilmek için verdiğim çabayı bilseniz keşke. . geldim de ne oldu ilk sabahında daha moralimi bozdu. .

Uzulmemek elde değil ya. Yani babam bugün ona teşekkür amaçlı harçlık göndermeyi planlamisti elimden gelen bu diye. Eve davet etmemi istemişti benden.. Bunlar üzüyor beni.
Öyle biri için üzülmeye değmez inan bana..Bende de var nankör bir arkadaş..Ne kadar iyilik yapsam hep kötülük buldum..Karsılık beklediğimden değil de işte insan kötü gününde yanında olunmasını bekliyor ister istemez..Seninki yine bakmış. Benimkine ameliyat olacağım bana bakar mısın dediğimde dedi ki, ya sevgilimle tatile gideceğiz o ara başka zamana olsan olur mu :)

Sende ev arkadaşı deli çıkanlardansın.Hayırlı olsun :D kaç kurtar kendini derim. Başkada ne diyim zaten.

evet haklı olabilirsiniz belki de.. ben en başında o mesajin şaka olduğunu bile düşünmüştüm. Şimdi öyle sinirlerim bozuk ki. Aglmamak için kendimi zor tutuyorum.
Tutmayın kendinizi ağlayın en azından rahatlarsınız.Bunların hepsini birer tecrübe olarak düşünün.
Ciddi şekilde konuşup şartları eşit hale getirip o şekilde ev arkadaşlığına devam etmeniz hayrınıza olur.Öbür türlü kimsenin pisliğini bulaşığını temizlemeyin lütfen.Bakın zaten bu kişi iyilik,kıymet bilen bir insan olsaydı kimseye bulaşığını yıkatmazdı.Ya da farklı şekilde bu açığını kapatırdı ama sanıyorum sürekli açık arayan biri.Böyle kötü bi insanla aynı evi paylaşacağıma maddi sıkıntı çeker tek başıma yaşardım.

Bir kıskançlık kokusu var gibi sankio_Oerkek arkadaşın varmış, onun yoksa mesela... ailesiyle arası seninki gibi değilse belki, ya da senin görüştüğün başka iyi arkadaşların da varsa ondan başka bunları uzunca zaman dert etmiş olabilir. Ailenin yanında olması gerektiğini düşünmüş olabilir bu aşamalarda_ki haklı. Seviyodur belki seni ama kıskançlık kötü bir haslet. Varsa içinde, yalnız kaldığında içinde büyütmüş ve patlamış olabilşr. Yüzyüze konuşulursa anca iyi ya da kötü çözüme kavuşur bence

Herkese merhaba. Üniversite öğrencisiyim ve ailemden uzakta okuyorum. 1 hafta önce çok ani bir şekilde apandisit ameliyatı oldum. Hem uzakta oldukları için hem de çok panik oldukları için aileme haber vermedim. (şimdi iyi olduğum için memlekette onların yanında dinleniyorum yani geç de olsa haber verdim) neyse hastaneye ev arkadasimla beraber gitmiştik. Ameliyata girmeden önce ona annemlere haber vermeyecegimi ve nedenlerini acikladim. O da bana ne halin varsa gör yalnız kal o zaman diye surat yaptı.. Ben de o anlık sinirle iyi o zaman sende git yalnız kalırım dedim. Her neyse daha sonra anlaştık haber vermedi vs. erkek arkadaşım geldi yanımıza ona da söyledim haber vermiycekler buraya kadar tamam. Çıktım ameliyattan hersey iyi ev arkadasimla hersey güzel. Bir kaç gün başka bir arkadasimizda kaldık. Daha sonra bir gün çok ağrım olunca sabah kalkıp hastaneye gidicektim haber verdim o da dur bende geliyorum dedi ama surat 5 karış. Sen uyu falan dedim yok dedi geldi ama belli memnun değil. Bende üzüldüm tabi hadi sen eve git falan yok dedikçe de guldurmeye çalışıyorum bunu falan. O sıralar yaşadığım başka problemler de var iyi değilim yani kısaca. Neyse iyi hissettim memlekete gidicem dedim tamam falan dedi vedalaştık hersey iyi. Hatta dün akşam annem aradı teşekkür etti benimle ilgilendiği için biz de konuştuk gulduk falan. Bu sabah telefonuma bir mesaj geldi. Ameliyat oldugum gününsabahi makarna yemistim. Tencereyi öyle birakmisim. Aramızda hiç böyle bir sorun olmamıştı hatta aksine kendisi bulasik işini sevmez diye hep ben hallederdim. Her neyse bu tencerenin fotoğraf çekip altına da seninle ciddi ciddi konuşmam lazım demiş. Aradım bende unutmuşum kusura bakma kardeşim diye. Bana ben artık yoruldum patladım artık yeter bu ameliyat işi falan yorgunum artık yeter gibi şeyler söylemeye başladı suratima kapattı. Bende mesaj attım anlamadım niye yorgunsun dedim. Benimle hastanede kaldığı için heralde diye düşündüm. Sonra arkadaşım bana işte yeter artık hastanede de bana git dedin senin yaşadıkların umrumda değil yoruldum ben artık gibi şeyler söyledi. Hala da şok içindeyim. Baya atistik herkes döktü içini. ben ona 2 yıl boyunca sırf aramız bozulmasın diye hiç bulasik lafı etmedigimi söyledim ki kolum da Kopmaz ya yikarim. Dikkat da ederim temizlik işine ama hem yaşadığım psikolojik sıkıntı hem ameliyat birakmisim onu orda. Burdan patlayip bana alakasız bir şekilde sen öylesin böylesin zamanında bana bunu dedin şunu dedin diye 1 yıl önceki konuları anlatmaya başladı. ki tartışma bile değil bunlar. zamanında ben ona erkek arkadaşımla aramda geçen hiç bişeyi anlatmamisim ondan uzaklasmisim. O da şimdi yorulmuş vs.Ben bi anlam veremedim. Anlayan var mı? ben nasıl davranmaliyim? Haksız miyim? Lütfen bir akıl verin. Teşekkürler şimdiden.
Bende üniversite den yeni dönmüş biri olarak sana şunu söyleyebilirim ki kardesinle de eve çıksan o evde sorun oluyor arkadas. Gectin kii arkadasınla ohoooo... Ya çok relax olcaksın mesela senin gibi 2 yıl boyunca bulaşıkları yıkayıp ses çıkartmamıssın yada ancak öyle geçim olur o evde. En iyisi ayırın evleri yurda gec ya bosver baska işin mi yok onun bunun bulaşığını yıkıcan nazını cekecen

Back