Evet beraber tuttuk. Başka insanlarla yasiyorduk tanistiktan sonra beraber çıkmaya karar verdik.Her fırsatta da bana hayatında ilk defa gerçek bi dostu olduğunu ve bunun ben olduğumu söylerdi. Şimdi ise çok garip.Beraber mi tuttunuz evi? Başka bir problem var belli.
ben de bunu sordum zaten ona sürekli konusmamizda başka bi sorun mu var diyorum. ona göre sorun tam olarak şu imiş. 1 aydır sıkıntılarım varmış. Geçmek bilmemis ev ölü evi gibiymis. Üzerine bi de bu ameliyat onu çok yormus. Benim anlamadığım da bana ait olan ve senin hiç bir şekilde ortak olmadığın bir sıkıntı seni nasıl yorabilir. Ki ben ameliyat zamanı bile ona eve gitmesini erkek arkadaşımın burda olduğunu söyledim. Ama yok dedi. Yani sonuçta zorla yardım et demedim. Aksine sen git sınavlara çalış git dinlen diye dil döktüm. Çünkü hep suratı 5 karıştı hep.
ya öyle böyle yaptıkça kafamda kuruyorum. saçma sapan. tövbe Yarabbim. bana deseydi ki bulasik birakmissin çok sinir oldum bi daha sakin bırakma tamam kusura bakma der geçerdim. Böyle bir bulasik bir yoruldum yok sevgilini anlatmiyosun benden uzaklastin falan iyice delirdimbaşka bi şey var onun kafasında, bence ev arkadaşınla ayrılmalısınız
yine bişey olsa yardimci olurum ama kafamı karıştırdı bu durum.Ha anladim arkadasin istiyo ki safece o dertlensin etrafındakiler sen sakrak olsun. Bundan sonra muhabbetini yuzeysel yap. Gelmis basinda durmus istemesede bi yardima ihtiyacı olursa sende kosarsin isine. Ama mesafeli ol bosver
yine bişey olsa yardimci olurum ama kafamı karıştırdı bu durum.
Yani konuyu eksik anlatmadim kisalttim ama genel anlamda durum bu. Konu bıraktığım tencere ile başladı ve benim çektiğim sikintidan yorulmuş tam anlamı ile olay bu. Benim sıkıntım bi başkasını nasıl yorar onunla da uzaktan yakından alakası yok konunun.Banada tuhaf geldi. Yani bi eksik var sanki konuda. Senin goremedigin onun gozune batan bisey.
Yani konuyu eksik anlatmadim kisalttim ama genel anlamda durum bu. Konu bıraktığım tencere ile başladı ve benim çektiğim sikintidan yorulmuş tam anlamı ile olay bu. Benim sıkıntım bi başkasını nasıl yorar onunla da uzaktan yakından alakası yok konunun.
ben de kendi kendime kuruntu yapıyor muyum diye de düşündüm bence de başka bişey var ama söylediği şeyler bunlar. Kafam bosmus gibi bi de bu çıktı.Yok yok eksik anlattin demiyorum. Senin bilmedigin ona batan bi hareketin yada icten ice onu kizdiran biseyler olmus gibi geldi
Çıkmak istese pat diye çıkar açıklama yapmak isteniyorsa da asla yapmaz emin olunEvden ayrılmak istiyor olabilir. Açık konusmuyirsa bahaneler uretiyor olabilir
evet herseyi ayrı yapıcaz artık. Üzülüyorum da bir yandan..nasıl davranıcaksın guzelce ayrılcaksınız ayrılamıyorsan da hıc bır sekılde ortak yasamıycaksın yemegın kabın bulasın herseyın ayrı olcak
erkek arkadaşımı olaya dahil etmesine de annemin yorumu acaba sürekli onunla dışarı cikiyorsun evde yalnız kalıyor onunla daha çok vakit gecirmeni istiyor olabilir dedi. Böyle birşey olsa açık açık söylemez mi ya? söylese daha da çok dururum yanında Kıyamam ki ama ne biliyim. Içimden bi ses bu karın ağrısının çok da iyi niyetli bişey olmadığını söylüyor. .Bana da başka bir karın ağrısı var gibi geldi.
üzülme daha ıyı olur boyle ben de uvdeyken arkadasıma bısey olmustu hastanede bekledım çıktı ıyıydı bıseyı yoktu ama bır ay ıs yaptırmadım ne demek tencerenın resmını yollamak hıc hos degıl cok kırıcı bı durumevet herseyi ayrı yapıcaz artık. Üzülüyorum da bir yandan..
ben de kendi kendime kuruntu yapıyor muyum diye de düşündüm bence de başka bişey var ama söylediği şeyler bunlar. Kafam bosmus gibi bi de bu çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?