bu yazdiklarimdan sonra bunu söylemek garip ama o kadar iyiydik ki.. çok günlerdi çok eğlenirdik. bunu yazarken bile düşündüm de biz Beraber sadece çok güler çok eglenirdik... Imkanim yok ama imkan yaratmaya calisicam. .imkanın varsa ya başka yere taşın yada ev arkadaşını değiştir belli bu vatandaştan kötü gün dostu olmazmış başka br şey olsa ileride yine başına kakar
iyi gün dostu çok bulunur önemli olan kötü gün için bulmak cnmbu yazdiklarimdan sonra bunu söylemek garip ama o kadar iyiydik ki.. çok günlerdi çok eğlenirdik. bunu yazarken bile düşündüm de biz Beraber sadece çok güler çok eglenirdik... Imkanim yok ama imkan yaratmaya calisicam. .
bende kesinlikle başka bişey olduğunu düşünüyorum. ama ne olduğunu anlayamadım. Daha dün akşam bana benim burda senden başka kimim var tabiki seninle ben ilgilenicektim saçmalama canimsin sen benim dedi. Sabah böyle. .bunaldım valla okurken. Bence o kızın karın ağrısı baska. tencere bulaşık bahane. evine döndüğünde sakince bi konuş derdini anla. Eger hala aynı devam ediyorsa ev arkadaşlıgını bitirin. iki tarafında alttan alması gerekiyor
Regl gününü bile bilirim. DeğilRegl gününde fln herhalde
çok içime dokundu ya. Bi sormak istedim gerçekten onu yorucak bişey olmadı. Ki ameliyattan önce bile ben sıkıntı çekerken o gayet iyi müzik dinleyip eğlenirdi odasında. Hadi desem derdimle basının etini yedim ama yok bir kere anlattım. Daha sonra konusunu bile acmazdi zaten.Bi gün iyi olurdu bi gün sanki ben hiç o halde degilmisim gibi kalk da bi kuaföre git insanliktan çıktın diyip gulerdi. Mizaci böyle dedim sustum hep ama bugun ikimiz de patladik.iyi gün dostu çok bulunur önemli olan kötü gün için bulmak cnm
vallahi cnm mizacı öyle değilmş demekki arkadaşınçok içime dokundu ya. Bi sormak istedim gerçekten onu yorucak bişey olmadı. Ki ameliyattan önce bile ben sıkıntı çekerken o gayet iyi müzik dinleyip eğlenirdi odasında. Hadi desem derdimle basının etini yedim ama yok bir kere anlattım. Daha sonra konusunu bile acmazdi zaten.Bi gün iyi olurdu bi gün sanki ben hiç o halde degilmisim gibi kalk da bi kuaföre git insanliktan çıktın diyip gulerdi. Mizaci böyle dedim sustum hep ama bugun ikimiz de patladik.
Ben konuşma taraftariydim ama bana biz bu arkadaşlığı ite kaka goturduk dedi. Ben öyle düşünmüyorum sen öyle dusunuyosan artık zorlama dedim. Zorlamam zaten dedi. Ve bunlar bir anda oluyor hala inanamıyorumbelki onunda bir sıkıntısı vardır nazı geçtiği için bir yerden sana patlamıştır.tabi bu söyledikleri için onu haklı kılmaz ama bi konuş bakalım olur böyle şeyler geçeer geçerr
Sanirim artık bitirmek en doğrusu ama hani yüz yüze kavga bile edip bitirmiş olsak dokunmaz. Şey gibi hissediyorum. sanki dün gece sevgilimle çok güzel vakit gecirmisim sabah benden ayrılmış gibi bi tuhaf. severdimi de kendisiniErgenlikden hep bu kafalar. Bazısı çıkamıyo hayatı boyunca ergen kafasından. He he de yol ver, uğraşılmaz böylesiyle ya
Böyle zamanlarda çıkıyo kim dost kim düşman, hadi düşmanda denmezde lafınu yapcaksan ne diye yardmcı oluyosun, yaptığı saçmalıkdan başka bişey değil çünkü. Böyle boş insanlara tahammülüm yokSanirim artık bitirmek en doğrusu ama hani yüz yüze kavga bile edip bitirmiş olsak dokunmaz. Şey gibi hissediyorum. sanki dün gece sevgilimle çok güzel vakit gecirmisim sabah benden ayrılmış gibi bi tuhaf. severdimi de kendisini
Ben konuşma taraftariydim ama bana biz bu arkadaşlığı ite kaka goturduk dedi. Ben öyle düşünmüyorum sen öyle dusunuyosan artık zorlama dedim. Zorlamam zaten dedi. Ve bunlar bir anda oluyor hala inanamıyorum
ben de bunu sordum zaten ona sürekli konusmamizda başka bi sorun mu var diyorum. ona göre sorun tam olarak şu imiş. 1 aydır sıkıntılarım varmış. Geçmek bilmemis ev ölü evi gibiymis. Üzerine bi de bu ameliyat onu çok yormus. Benim anlamadığım da bana ait olan ve senin hiç bir şekilde ortak olmadığın bir sıkıntı seni nasıl yorabilir. Ki ben ameliyat zamanı bile ona eve gitmesini erkek arkadaşımın burda olduğunu söyledim. Ama yok dedi. Yani sonuçta zorla yardım et demedim. Aksine sen git sınavlara çalış git dinlen diye dil döktüm. Çünkü hep suratı 5 karıştı hep.Bence ortada baska bi sorun var. Kendinide elestirdin mi? Mesela ben ameliyat oncesi sıkıntı cekerken muzik dinledi demissin. Bana normal geldi bu yani. Anan baban değil ki uzulup aglamasini bekleyemezsin. Gelmis yaninda olmus kendince görevini tamamlamis. Bence arkadasinla konus baska bi derdi varsa anlatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?