Herkese merhaba. Üniversite öğrencisiyim ve ailemden uzakta okuyorum. 1 hafta önce çok ani bir şekilde apandisit ameliyatı oldum. Hem uzakta oldukları için hem de çok panik oldukları için aileme haber vermedim. (şimdi iyi olduğum için memlekette onların yanında dinleniyorum yani geç de olsa haber verdim) neyse hastaneye ev arkadasimla beraber gitmiştik. Ameliyata girmeden önce ona annemlere haber vermeyecegimi ve nedenlerini acikladim. O da bana ne halin varsa gör yalnız kal o zaman diye surat yaptı.. Ben de o anlık sinirle iyi o zaman sende git yalnız kalırım dedim. Her neyse daha sonra anlaştık haber vermedi vs. erkek arkadaşım geldi yanımıza ona da söyledim haber vermiycekler buraya kadar tamam. Çıktım ameliyattan hersey iyi ev arkadasimla hersey güzel. Bir kaç gün başka bir arkadasimizda kaldık. Daha sonra bir gün çok ağrım olunca sabah kalkıp hastaneye gidicektim haber verdim o da dur bende geliyorum dedi ama surat 5 karış. Sen uyu falan dedim yok dedi geldi ama belli memnun değil. Bende üzüldüm tabi hadi sen eve git falan yok dedikçe de guldurmeye çalışıyorum bunu falan. O sıralar yaşadığım başka problemler de var iyi değilim yani kısaca. Neyse iyi hissettim memlekete gidicem dedim tamam falan dedi vedalaştık hersey iyi. Hatta dün akşam annem aradı teşekkür etti benimle ilgilendiği için biz de konuştuk gulduk falan. Bu sabah telefonuma bir mesaj geldi. Ameliyat oldugum gününsabahi makarna yemistim. Tencereyi öyle birakmisim. Aramızda hiç böyle bir sorun olmamıştı hatta aksine kendisi bulasik işini sevmez diye hep ben hallederdim. Her neyse bu tencerenin fotoğraf çekip altına da seninle ciddi ciddi konuşmam lazım demiş. Aradım bende unutmuşum kusura bakma kardeşim diye. Bana ben artık yoruldum patladım artık yeter bu ameliyat işi falan yorgunum artık yeter gibi şeyler söylemeye başladı suratima kapattı. Bende mesaj attım anlamadım niye yorgunsun dedim. Benimle hastanede kaldığı için heralde diye düşündüm. Sonra arkadaşım bana işte yeter artık hastanede de bana git dedin senin yaşadıkların umrumda değil yoruldum ben artık gibi şeyler söyledi. Hala da şok içindeyim. Baya atistik herkes döktü içini. ben ona 2 yıl boyunca sırf aramız bozulmasın diye hiç bulasik lafı etmedigimi söyledim ki kolum da Kopmaz ya yikarim. Dikkat da ederim temizlik işine ama hem yaşadığım psikolojik sıkıntı hem ameliyat birakmisim onu orda. Burdan patlayip bana alakasız bir şekilde sen öylesin böylesin zamanında bana bunu dedin şunu dedin diye 1 yıl önceki konuları anlatmaya başladı. ki tartışma bile değil bunlar. zamanında ben ona erkek arkadaşımla aramda geçen hiç bişeyi anlatmamisim ondan uzaklasmisim. O da şimdi yorulmuş vs.Ben bi anlam veremedim. Anlayan var mı? ben nasıl davranmaliyim? Haksız miyim? Lütfen bir akıl verin. Teşekkürler şimdiden.