• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EV ARKADAŞIM

gizmoo567

Hayallerimde yanık kokusu var.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
1.079
1.092
63
Herkese merhaba. Üniversite öğrencisiyim ve ailemden uzakta okuyorum. 1 hafta önce çok ani bir şekilde apandisit ameliyatı oldum. Hem uzakta oldukları için hem de çok panik oldukları için aileme haber vermedim. (şimdi iyi olduğum için memlekette onların yanında dinleniyorum yani geç de olsa haber verdim) neyse hastaneye ev arkadasimla beraber gitmiştik. Ameliyata girmeden önce ona annemlere haber vermeyecegimi ve nedenlerini acikladim. O da bana ne halin varsa gör yalnız kal o zaman diye surat yaptı.. Ben de o anlık sinirle iyi o zaman sende git yalnız kalırım dedim. Her neyse daha sonra anlaştık haber vermedi vs. erkek arkadaşım geldi yanımıza ona da söyledim haber vermiycekler buraya kadar tamam. Çıktım ameliyattan hersey iyi ev arkadasimla hersey güzel. Bir kaç gün başka bir arkadasimizda kaldık. Daha sonra bir gün çok ağrım olunca sabah kalkıp hastaneye gidicektim haber verdim o da dur bende geliyorum dedi ama surat 5 karış. Sen uyu falan dedim yok dedi geldi ama belli memnun değil. Bende üzüldüm tabi hadi sen eve git falan yok dedikçe de guldurmeye çalışıyorum bunu falan. O sıralar yaşadığım başka problemler de var iyi değilim yani kısaca. Neyse iyi hissettim memlekete gidicem dedim tamam falan dedi vedalaştık hersey iyi. Hatta dün akşam annem aradı teşekkür etti benimle ilgilendiği için biz de konuştuk gulduk falan. Bu sabah telefonuma bir mesaj geldi. Ameliyat oldugum gününsabahi makarna yemistim. Tencereyi öyle birakmisim. Aramızda hiç böyle bir sorun olmamıştı hatta aksine kendisi bulasik işini sevmez diye hep ben hallederdim. Her neyse bu tencerenin fotoğraf çekip altına da seninle ciddi ciddi konuşmam lazım demiş. Aradım bende unutmuşum kusura bakma kardeşim diye. Bana ben artık yoruldum patladım artık yeter bu ameliyat işi falan yorgunum artık yeter gibi şeyler söylemeye başladı suratima kapattı. Bende mesaj attım anlamadım niye yorgunsun dedim. Benimle hastanede kaldığı için heralde diye düşündüm. Sonra arkadaşım bana işte yeter artık hastanede de bana git dedin senin yaşadıkların umrumda değil yoruldum ben artık gibi şeyler söyledi. Hala da şok içindeyim. Baya atistik herkes döktü içini. ben ona 2 yıl boyunca sırf aramız bozulmasın diye hiç bulasik lafı etmedigimi söyledim ki kolum da Kopmaz ya yikarim. Dikkat da ederim temizlik işine ama hem yaşadığım psikolojik sıkıntı hem ameliyat birakmisim onu orda. Burdan patlayip bana alakasız bir şekilde sen öylesin böylesin zamanında bana bunu dedin şunu dedin diye 1 yıl önceki konuları anlatmaya başladı. ki tartışma bile değil bunlar. zamanında ben ona erkek arkadaşımla aramda geçen hiç bişeyi anlatmamisim ondan uzaklasmisim. O da şimdi yorulmuş vs.Ben bi anlam veremedim. Anlayan var mı? ben nasıl davranmaliyim? Haksız miyim? Lütfen bir akıl verin. Teşekkürler şimdiden.

imkanın varsa ya başka yere taşın yada ev arkadaşını değiştir belli bu vatandaştan kötü gün dostu olmazmış başka br şey olsa ileride yine başına kakar

bunaldım valla okurken. Bence o kızın karın ağrısı baska. tencere bulaşık bahane. evine döndüğünde sakince bi konuş derdini anla. Eger hala aynı devam ediyorsa ev arkadaşlıgını bitirin. iki tarafında alttan alması gerekiyor

imkanın varsa ya başka yere taşın yada ev arkadaşını değiştir belli bu vatandaştan kötü gün dostu olmazmış başka br şey olsa ileride yine başına kakar
bu yazdiklarimdan sonra bunu söylemek garip ama o kadar iyiydik ki.. çok günlerdi çok eğlenirdik. bunu yazarken bile düşündüm de biz Beraber sadece çok güler çok eglenirdik... Imkanim yok ama imkan yaratmaya calisicam. .

bu yazdiklarimdan sonra bunu söylemek garip ama o kadar iyiydik ki.. çok günlerdi çok eğlenirdik. bunu yazarken bile düşündüm de biz Beraber sadece çok güler çok eglenirdik... Imkanim yok ama imkan yaratmaya calisicam. .
iyi gün dostu çok bulunur önemli olan kötü gün için bulmak cnm

bunaldım valla okurken. Bence o kızın karın ağrısı baska. tencere bulaşık bahane. evine döndüğünde sakince bi konuş derdini anla. Eger hala aynı devam ediyorsa ev arkadaşlıgını bitirin. iki tarafında alttan alması gerekiyor
bende kesinlikle başka bişey olduğunu düşünüyorum. ama ne olduğunu anlayamadım. Daha dün akşam bana benim burda senden başka kimim var tabiki seninle ben ilgilenicektim saçmalama canimsin sen benim dedi. Sabah böyle. .

Ameliyat oluşunu aielene haber vermeyişin büyük hata,
Basit operasyonlarda bile enfeksiyon nedeniyle hasta kaybı olabiliyor.
Onları üzmemek için böyle kararlar alma lütfen,
işler yolunda gitmediginde çok daha büyük acılar yaşamalarına sebebiyet verebilirsin.
Arkadasın da ayıp etmiş,

Ergenlikden hep bu kafalar. Bazısı çıkamıyo hayatı boyunca ergen kafasından. He he de yol ver, uğraşılmaz böylesiyle ya

belki onunda bir sıkıntısı vardır nazı geçtiği için bir yerden sana patlamıştır.tabi bu söyledikleri için onu haklı kılmaz ama bi konuş bakalım olur böyle şeyler geçeer geçerr

iyi gün dostu çok bulunur önemli olan kötü gün için bulmak cnm
çok içime dokundu ya. Bi sormak istedim gerçekten onu yorucak bişey olmadı. Ki ameliyattan önce bile ben sıkıntı çekerken o gayet iyi müzik dinleyip eğlenirdi odasında. Hadi desem derdimle basının etini yedim ama yok bir kere anlattım. Daha sonra konusunu bile acmazdi zaten.Bi gün iyi olurdu bi gün sanki ben hiç o halde degilmisim gibi kalk da bi kuaföre git insanliktan çıktın diyip gulerdi. Mizaci böyle dedim sustum hep ama bugun ikimiz de patladik.

çok içime dokundu ya. Bi sormak istedim gerçekten onu yorucak bişey olmadı. Ki ameliyattan önce bile ben sıkıntı çekerken o gayet iyi müzik dinleyip eğlenirdi odasında. Hadi desem derdimle basının etini yedim ama yok bir kere anlattım. Daha sonra konusunu bile acmazdi zaten.Bi gün iyi olurdu bi gün sanki ben hiç o halde degilmisim gibi kalk da bi kuaföre git insanliktan çıktın diyip gulerdi. Mizaci böyle dedim sustum hep ama bugun ikimiz de patladik.
vallahi cnm mizacı öyle değilmş demekki arkadaşın

belki onunda bir sıkıntısı vardır nazı geçtiği için bir yerden sana patlamıştır.tabi bu söyledikleri için onu haklı kılmaz ama bi konuş bakalım olur böyle şeyler geçeer geçerr
Ben konuşma taraftariydim ama bana biz bu arkadaşlığı ite kaka goturduk dedi. Ben öyle düşünmüyorum sen öyle dusunuyosan artık zorlama dedim. Zorlamam zaten dedi. Ve bunlar bir anda oluyor hala inanamıyorum:KK14:

Ergenlikden hep bu kafalar. Bazısı çıkamıyo hayatı boyunca ergen kafasından. He he de yol ver, uğraşılmaz böylesiyle ya
Sanirim artık bitirmek en doğrusu ama hani yüz yüze kavga bile edip bitirmiş olsak dokunmaz. Şey gibi hissediyorum. sanki dün gece sevgilimle çok güzel vakit gecirmisim sabah benden ayrılmış gibi bi tuhaf. severdimi de kendisinio_O

Sanirim artık bitirmek en doğrusu ama hani yüz yüze kavga bile edip bitirmiş olsak dokunmaz. Şey gibi hissediyorum. sanki dün gece sevgilimle çok güzel vakit gecirmisim sabah benden ayrılmış gibi bi tuhaf. severdimi de kendisinio_O
Böyle zamanlarda çıkıyo kim dost kim düşman, hadi düşmanda denmezde lafınu yapcaksan ne diye yardmcı oluyosun, yaptığı saçmalıkdan başka bişey değil çünkü. Böyle boş insanlara tahammülüm yok

Ben konuşma taraftariydim ama bana biz bu arkadaşlığı ite kaka goturduk dedi. Ben öyle düşünmüyorum sen öyle dusunuyosan artık zorlama dedim. Zorlamam zaten dedi. Ve bunlar bir anda oluyor hala inanamıyorum:KK14:

kesin var bir karın ağrısı dert etme gittiğinde duruma göre sende yol alırsın. ayrı eve cıkarsın yada o çıkar vs. belkide bütün buzlar erir

Bence ortada baska bi sorun var. Kendinide elestirdin mi? Mesela ben ameliyat oncesi sıkıntı cekerken muzik dinledi demissin. Bana normal geldi bu yani. Anan baban değil ki uzulup aglamasini bekleyemezsin. Gelmis yaninda olmus kendince görevini tamamlamis. Bence arkadasinla konus baska bi derdi varsa anlatsin

Bence ortada baska bi sorun var. Kendinide elestirdin mi? Mesela ben ameliyat oncesi sıkıntı cekerken muzik dinledi demissin. Bana normal geldi bu yani. Anan baban değil ki uzulup aglamasini bekleyemezsin. Gelmis yaninda olmus kendince görevini tamamlamis. Bence arkadasinla konus baska bi derdi varsa anlatsin
ben de bunu sordum zaten ona sürekli konusmamizda başka bi sorun mu var diyorum. ona göre sorun tam olarak şu imiş. 1 aydır sıkıntılarım varmış. Geçmek bilmemis ev ölü evi gibiymis. Üzerine bi de bu ameliyat onu çok yormus. Benim anlamadığım da bana ait olan ve senin hiç bir şekilde ortak olmadığın bir sıkıntı seni nasıl yorabilir. Ki ben ameliyat zamanı bile ona eve gitmesini erkek arkadaşımın burda olduğunu söyledim. Ama yok dedi. Yani sonuçta zorla yardım et demedim. Aksine sen git sınavlara çalış git dinlen diye dil döktüm. Çünkü hep suratı 5 karıştı hep.

Back