Ev alsam mı almasam mı

istanbulumm sultanımm al beni evlatlık kuzumm maşallahh.. konuna gelince bilemedim şimdi bir tane var babandanda kalacak ise her halde ben almazdım.. birazda yaşamak lazım beeaaa..
1993159000227b004b8868a091d22085e9d4f05702.gif

gel kuzumm gel sen yanıbaşıma.. böğrüme.. :))))))

esenyurtu bilmiyorum canım ben ataşehir de oturuyorum .. orası çok uygun yerler. ama ileride satabilir miyim onu bilmiyorum.
neden sataamyasın canım yaa benede avcılarda oturuyoru burdada evler felaket 350 400 milyar arası almak mumkun degıl suan ama orda 150 bine güzel evler var 300 bının varsa 150 den 2 ev alır veırrık kıraya onlarlada calısmıyosam sıgortamı oderım dısardan

neden sataamyasın canım yaa benede avcılarda oturuyoru burdada evler felaket 350 400 milyar arası almak mumkun degıl suan ama orda 150 bine güzel evler var 300 bının varsa 150 den 2 ev alır veırrık kıraya onlarlada calısmıyosam sıgortamı oderım dısardan

anladım canım mantıklı aslında.. netten bakayım ben bi. bu arada bana görgüsüz diyenler ben ülkede benzin pahalı diye araba almayan insanım söyliyim yani :KK70:

anladım canım mantıklı aslında.. netten bakayım ben bi. bu arada bana görgüsüz diyenler ben ülkede benzin pahalı diye araba almayan insanım söyliyim yani :KK70:

konumu terk edermisiniz yorumlarınızı birbirinizin özelinde yapın .. siz yatak odanıza kadar anlatın ben iki değer yazdım diye tuhaf olayım.hey yarabbim

Ben hicbir zaman yatak odama kadar anlatmadim. Konunu da ancak ben istersem terk ederim.

Para Para Para!! :KK53:
Ne yapacaksın o kadar evi ya.. Yeterince evin var zaten..
Bizim 1+1 evimiz var 40 m2 bide araba aldık oh mis başkada düşünmüyoruz almayı yetiyor bize. Gençliğimiz tadını çıkarmayı düşünüyoruz birdaha bu yaşlarda olamıcaz çünkü..

Valla banandan kalcakmış kayınbabandan da kalır belki ye iç gez bence annemin kuzeni yemedi içmedi daire yaptı oturdugu zaten dubleks şahane bi evdi..45 inde malesef öldü eşi de 30luk bi bayanla evlendi yiyo o kiraları kendi saglığına ve guzelliğine harca gez...

Para Para Para!! :KK53:
Ne yapacaksın o kadar evi ya.. Yeterince evin var zaten..
Bizim 1+1 evimiz var 40 m2 bide araba aldık oh mis başkada düşünmüyoruz almayı yetiyor bize. Gençliğimiz tadını çıkarmayı düşünüyoruz birdaha bu yaşlarda olamıcaz çünkü..

teşekkür ederim gerçekten içten yorumun için...

Valla banandan kalcakmış kayınbabandan da kalır belki ye iç gez bence annemin kuzeni yemedi içmedi daire yaptı oturdugu zaten dubleks şahane bi evdi..45 inde malesef öldü eşi de 30luk bi bayanla evlendi yiyo o kiraları kendi saglığına ve guzelliğine harca gez...

teşekkür ederim canım. sanırım haklısın.

Bu örnekten sonra konu sahibi vaz geçer evden:KK53:

X