- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
O konuda haklısın aldın aldın yoksa ev fiyatları katlayarak ilerliyorSahinden de ilanlara bakarsanız her gün ev sahiplerinin 50 bin artırdığını görürsünüz. Kredi faizlerinin düşmesini de yaşadım o zaman da ev sahipleri 100 bin birden artırdı. Geçen ay 650 ye koyulan ev bu ay 780bin istiyorYani durum bu. Artık toplam kaç para ödeyeceğimi değil de aylık kaç ödeyeceğime bakıyorum.
altın borsa dolar a yatırılsa da ev alınabiliyor.o evler ilk başlarda pahalı olsa da zamanla modası geçiyor yapısının çevre düzeninin içinin vs.şişirilmiş fiyatlar var şu an.aynı arabalarda olduğu gibi.ben arabamı 2017 de 40 bine aldım 140 bine yakın veriyorlar.vallahi de etmez billahi de etmez.Valla bilemiyorum ben yüzde yüz faiz ödeyemezdim heralde madem 10 bin ödeyenilirsiniz o parayı daha kolay biriktirirsiniz yarı fiyatına düsüyor sonuçta
Kış için öneriniz var mı acabavalla bizim eve de ona yakın giriyor geçinemiyoruz .ha geçiniyoruz da hiç bir şey alamıyoruz ev araba vs.anca elimizdekilere sahip çıkıyoruz.görüp görebileceğimiz son şeyler onlar bu gidişle.bu kış zor geçecek zorrrr
ok.pilotaj değildir ama onlar çok kazanıyorlar.muhtemelen uçak bakımıdır .Yok değil havacılık . Zaten konu sahibi söylemişti .
Öldürdün beniBunu bile doğru yazamamışim galiba sen milyon milyar sen bu parayı ne yaptın diyip fakir fakir soldan çıkayım
Şirketi anladın, sağlam. İş de sağlam. Başka yerde daha iyi de kazanır. 1 senedir maaş düştü diyorum da bu işin içindeyseniz işin aslı 2 senedir maaşlar düşük, malum kısa çalışma derken 6-7bin le de geçirdik aylarıSektoru de şirketi de anladım bu arada :) ben ilerleyen dönemlerde açığı kapatacaklarini düşünüyorum . Çünkü ciddi manada mağdur oldu çalışanlari . Önümüzdeki iki yıl içerisinde eskisi gbi çift maaşa geçeceklerini düşünüyorum. Velhasıl risk alınabilir gbi geldi .
Sahte ilân hepsi. Kanmayın. Ben de bu civardayım. 250 bine bile ev ilanı var ama o ev fake. Ofise çekmek için uydurdukları bir yöntem.Sahibindene baktimda 300 bin bandindada evler var milyonlukta
ben 2 derin dondurucu artı buzdolabının derin dondurucusu artı kileri doldurdum.ama satın alarak yaptım köyüm falan yok bedava bir şeyler gelecek.zeytinyağı salça stokladım.deterjan şampuan duş jeli kağıt havlu wc kağıdı da.daha stok yapmaya param da kalmadı zatenn.Kış için öneriniz var mı acabagıda stoğu falan mı yapmali herkes aynı şeyi söylüyor çünkü .
Anladım olabilir tâbi ne günlere kaldık vallahi Allah sonumuzu hayrettinSahte ilân hepsi. Kanmayın. Ben de bu civardayım. 250 bine bile ev ilanı var ama o ev fake. Ofise çekmek için uydurdukları bir yöntem.
Şimdi o kadarını söylemeyeyim de bu miktarlar az bile aslında . Eşim de aynı sektörde oradan biliyorum.Eskilerin maaşları oldukça iyi . Tabi herkesin ona göre gideri vardır.ok.pilotaj değildir ama onlar çok kazanıyorlar.muhtemelen uçak bakımıdır .
Ben sakarya duzce samsun ve Kocaeli'nden bakiorm favorilerime ekledim butceme uyanlari ve bi tık zorlayacak olanlari benim ilanlarimda genelde satilmadigi icin rakamlarda düşüş var.İstanbulun neresinden alacaginiz da onemli ama bence neresinden olursa olsn 25 yillik binaya o para verilmezSahinden de ilanlara bakarsanız her gün ev sahiplerinin 50 bin artırdığını görürsünüz. Kredi faizlerinin düşmesini de yaşadım o zaman da ev sahipleri 100 bin birden artırdı. Geçen ay 650 ye koyulan ev bu ay 780bin istiyorYani durum bu. Artık toplam kaç para ödeyeceğimi değil de aylık kaç ödeyeceğime bakıyorum.
Her şey çok pahalı. 3 bin evin kirası aidatı, 1 elektrik su telefon vs, 1 beklenmedik harcamalar, 2 bin market, gerisini bilmiyorum valla. Hesaplayınca az çıktı ama gidiyor işteKız ona yok buna yok diyorsun nereye gidiyor bu para
Bizim köy var ama oradan satın alıyor annemler söyleyeyim de giderseler bana da alsın birşeyler . Zeytinyağı stogum hep vardır neyse ki . Kağıt havlu falan stoklamak lazım evet onlara zam gelicekmis tekrar . Tşkler öneri için . Bizde de tatiller dışında gezme tozma pek yok . Evde ekmeğimi de yaparım ( ekşi mayalı ) Para artirdigimiz da yok . Neyse konudan koptum şu anben 2 derin dondurucu artı buzdolabının derin dondurucusu artı kileri doldurdum.ama satın alarak yaptım köyüm falan yok bedava bir şeyler gelecek.zeytinyağı salça stokladım.deterjan şampuan duş jeli kağıt havlu wc kağıdı da.daha stok yapmaya param da kalmadı zatenn.
10 binle geçinirim belki de az sıkışsam ailemden 1-2 bin isteyemem. Ocak ayının planı bu. Yani bu para gelince girilecek borç. Bugün zaten göze alamıyorumÇok kişisel bir soru bu ya. Ne demek 10 ile gecinilir mi? Ben gecinemem ama x gecinebilir. Ayrıca elinize para gelmeden varsayım üzerinden yüklü miktarların altına girmek hele ki bu devirde akıl karı degil
Ne desem bilemedim Allah gönlünüze göre versin iyi geceler deyip kaçayımHer şey çok pahalı. 3 bin evin kirası aidatı, 1 elektrik su telefon vs, 1 beklenmedik harcamalar, 2 bin market, gerisini bilmiyorum valla. Hesaplayınca az çıktı ama gidiyor işte
Evet evet anladım 2 senedir o şirketteki arkadaşlarımız çok zorlandı . Yeni yeni toparladilar . Hoş zorlanmayan kimse yok bu süreçte o da ayrı . Bence personele eskisi gbi dönüşler olucak . Hayırlısı olsun . Sadece Başka yerde daha iyi kazanır demissiniz de çoğu şirkette alım yok şu an ve düşük maaş vermek istiyorlar . Bence kıpırdamamakta fayda var nacizane.Şirketi anladın, sağlam. İş de sağlam. Başka yerde daha iyi de kazanır. 1 senedir maaş düştü diyorum da bu işin içindeyseniz işin aslı 2 senedir maaşlar düşük, malum kısa çalışma derken 6-7bin le de geçirdik aylarıBakalım ocakta düzelecekmiş, kara geçmişler
Bu civarda emlakçılar tam bir kara batak ya. Hepsi yalancı, hepsi insan kazıklama derdinde. Denk gelirseniz inanmayın. Ofise çekip tutturabildiklerini kazıklıyorlar, becerebilirlerse bir şeyler imzalatıyorlar. Emlak ilânlarının %90’ı fake. İyice incelerseniz aynı ev fotoları yüzlerce ilanda kullanılıyor.Anladım olabilir tâbi ne günlere kaldık vallahi Allah sonumuzu hayrettin