Ev almak ve aylık 10 bin kredi ödemek&ödeyememek

Şöyleki ülke ortalamasının üstünde bir gelirimiz var ancak o gelire görede konfor alanınız vardır. O açıdan ne kadar çıkıp çıkamayacağınıza siz karar vermelisiniz. Bir şekilde ev alınacaksa dişinizi sıkıp alacaksınız illa ki.

Ev alma niyetiniz varsa alın. Çocuk büyüyünce masraflari artıyor. Nereye kadar kira vereceksiniz ki geriye kalan paraya gecinirsiniz. Bizim de gelirimiz aşağı yukarı böyle ev taksidi 6 bin civarı araba borcu da var. Ben izindeyim şu an. Ekstra harcamamiz yok öyle. Sadece yeme içmeden kismayiz. Yetiyor bir şekilde.

6k ile 1 sene idare edilir de bu iş kaç sene. Ben kendimi sıkamazdım o kadar

Ben olsam alırdım
Şuan 850 bin dediğiniz ev seneye 1milyon olacak
Değeri her sene yükselecek sizinde maaşınız yükselecek ama kredi sabit kalacak
1-2 sene zorlanırsınız belki, ama okadarda olsun hiçmi sıkıntı yaşamadan geçecek ömür. Biraz risk alın, hayat herzaman dümdüz geçmez

Evi alın ama kiraya verin siz evinizde kalın . Alacağınız ev 3.5 a gider tahminim . Kiralar yükseldi . Ev bakıyorum bende 4 5 aydır henüz almaya cesaret edemedim ama bu yöntem daha mantıklı .

850 de değil ki 10 yıl 10 bin 1.200 yapiyor ve 250 de pesinatları varken
Yani bende anlamadim ev 850 bin olsa 250 bin pesinat 600 bin kredi cekseler 600 binde faiz ödüyolar ya hesapta yanlislik var yada benim matematiğim yetmiyo ama bukadar faiz ödemek bana mantıklı gelmiyor

Evi alın ama kiraya verin siz evinizde kalın . Alacağınız ev 3.5 a gider tahminim . Kiralar yükseldi . Ev bakıyorum bende 4 5 aydır henüz almaya cesaret edemedim ama bu yöntem daha mantıklı .
ev sıfırsa içini mahvediyor kiracı ama.eskiyse verilebilir mantıklı

ben de şaşırdım bir yerlere mutlaka gidiyordur.Mesela biz de alkol sigara vs masrafı yok ama kıyafete fazla harcarım indirimde bile alsam gibi gibi.
Yok ben de eşim de öyle kıyafet almayız. Ama sene de 2 kez eşim de ben de yüklü bir kıyafet alışverişi yaparız o da toplam taş çatlasın 4-4 8binolur. O da kabaca iki kişi için, ayda 600 liralık kıyafet demek

İstanbulda yaşıyorum. Durum bu. Burada 5-6 yıllık evler 2milyondan başlıyor
Valla bizde ev alicaz Allah nasip ederse istanbul haric bütün sehirlerden bakiyorm neredeyse ama bahsettiğiniz rakamlarda cok guzel evler var istanbulda da bulunabilr bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…