Ev almak ve aylık 10 bin kredi ödemek&ödeyememek

Bu aralar sık sık yaşam standardı yüksek üyelerin konularini görüyorum. Hiç de linçleyen olmadığı için aklima bu ihtimal gelmedi.
artık asgari ücretle lüks yaşıyorum artıyor bile hatta ev taksidi ödüyorumcular gelmiyor konulara ondann.onlar da anladı ayoll herşeyin çok pahalandığını sonunda

Bugün 2 bin kira ödüyorum çık dese aynı ev bugün 4bin, yarın? Kredi sabit 10bin Biz de en kötü 2 sene sıkıntı çekeriz ama sonra düzene gireriz diye düşündük. Ama o 2 sene nasıl geçer?! Hele market fiyatları bugün böyleyken

Aynen öyle oldu bizim ilk sene çok zorlandık ama şimdi elhamdülillah
Bizimde 10 ay kaldi ilk zamanlar cok yiprandik ilcedeyiz cok buyuk avantaj sagladi ailem
miras maliydi kredi cekmeyin ay ay bize odeyin dediler
Annem saolsun mirasimi da ici sira verdi fiyatta dustu
Oyle evimiz oldu
Vaktinde yapilmali hersey

Bence değil. Son aylarda nasılsa kenara para atamıyoruz diye robot, çocuğa oda, elektronik alet falan aldık kredi kartları şişti bu yüzden. Yoksa tek lüksümüz çarşı pazarda istediğimizi almak
Anladım Şuan şartlarımız aynı sayılır son 2-3 ayda bizde kenara atamıyoruz kredi harici ekstra harcamalar çıkıyor ama hep uzun süredir 2-3 bin ise bilemedim birde illaki kredi borcuna girince bir tık zorlanıyorsunuz ilk zamanlar sonrası daha kolay oluyor

çocuk küçükse hemen alın okul masrafları çok ağır çünkü.o zamana dek evi hafifletirsiniz.ben almanızı tavsiye ederim

Bizimde 10 ay kaldi ilk zamanlar cok yiprandik ilcedeyiz cok buyuk avantaj sagladi ailem
miras maliydi kredi cekmeyin ay ay bize odeyin dediler
Annem saolsun mirasimi da ici sira verdi fiyatta dustu
Oyle evimiz oldu
Vaktinde yapilmali hersey
İlk zamanlar gerçekten zor oluyor Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin kesinlikle haklısın

Bunu bile doğru yazamamışim galiba sen milyon milyar sen bu parayı ne yaptın diyip fakir fakir soldan çıkayım
yüreğime iniyordu paranın miktarını görünce.bizler fakiriz ayol dümdükk fakir .parasız kalınca kumbaralardaki bozuklukları didikleyen insanlarız

Geçiyor canım merak etme he eski rahatlığın olmuyor ama sonrası rahatliyorsun

Bu maaşla siz de ev alamiyorsanız ülkenin hali içler acısı demektir
Evet gerçekten öyle iyi bir maaş bile ev aldırmıyor bu zamanda. Üstelik bizim eve tek maaş giriyor, bir de bizimle aynı kazanan eşi memur olan arkadaşlar “siz çıldırmışsınız, nasıl geçineceksiniz” diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…