Ev almak ve aylık 10 bin kredi ödemek&ödeyememek

16 bin birkaç aydır alinan maaşmış sanırım, öncesinde daha düşükmüş, pandemiden etkilenmiş eşi de. Araba borcu da yeni bitmiş. Kira , araba kredisi derken kenarda olan 240 bin civarı birikim iyi geldi bana.

herkesi haklı buluyorum bu konuda nedense.vallahi sen de haklısınnn

Düğünümüzü kendimiz yaptık(mobilya,düğün her şey), borcunu ödedik. Altınlarla üstüne kredi çekip sıfır araba aldık, borç bitti 3-4 senedir 240 bin biriktirdik Evet covid çıktığından beri düşük maaş. Malum uçaklar uçmadı. Şimdi düzelttiler biraz.

Hesapta bir yanlışlık yok o yüzden bu kadarı ancak olur. Gezip, tozmaya, kıyafete düşkün olsaydınız bu kadarı da olmazdı muhtemelen.

valla ben thy deyince ordaki maaşları değil hissesi bu hafta çıkar mı onu düşünüyorum sadece

Havacılık sektöründe çalışıyor
Bizde esimle iki ogretmeniz eve 14 bin maas giriyor. Evlenir evlenmez hemen ev aldik bir bucuk yil oluyor iyi ki almisiz diyorum ayda 5 bin kredi oduyoruz ve gayet rahat geciniyoruz arabamizida yenilemeyi dusunuyoruz belki cocugumuz olmadigi icindir bilemiyorum

Bizim arabamız yoktu o yüzden ilk onu aldık. Sonra ev işi bekledikçe bekledi, hata ettik. Çocuk okula başlayınca etkileyecek asıl, şimdi bizi de pek etkilemiyor. İstanbul bizi baya sarsıyor, evlerin fiyatları falan işte yoksa anadoluda çok iyi evleri çoktan almıştık

Biz 7 yıl önce aldık evimizi. Gelirimizin tam olarak yarısı krediye gidiyordu. Ama zorlanmadık. Şimdiki pahalılık yoktu. Gelir gider belliydi. Şimdi öyle değil. Herşeyin fiyatı sürekli artıyor. Şu şartlarda hiçbir borca krediye falan girmeyi düşünmüyorum.

3 aya bir çift maaş var sadece o aylarda 2-3 bin kenara atıyoruz. Eskiden yani işler bozulmadığı vakitler. Her ay 1-2bin ikramiyede 3-4bin atıyorduk.
3 ayda bir 32 binden 2/3 bin kenara atabiliyorsanız bence çoook zor sizin 6 binle geçinmeniz. Ama gene de denemekte fayda var, evde gerekli bir ihtiyaç bilemedim

Kadınların kıdemleri artık durmuyor fiilen. Bunu düzeltmek istedim. Kendim bizzat izindeydim ve kıdem/derecem ilerledi. Onu düzenlediler yeni kanunla.

Yaa benim de gecen sene bir özel jet pilotunu red etmişliğim varşu an bir aydınlanma yaşadım diyip ulaşasım geldi adama.
AMANIN. hemen mesaj atıyorsun. Selam cnm rüyamda gördüm seni uçağın havada 3 kez dönüyordu iyi msn merak ettm:) yazıyorsun. Hadi. Koşşşşş

şuan 350 400 bin alan var diye duydum ama ne kadar doğru bilemedim.
senin bilgin vardır belki tcdd, kgm işçi maaşaları ne kadar ortalama eşime ehliyet alıp başvursak mı diye düşüyoruz ilan açılınca

senin bilgin vardır belki tcdd, kgm işçi maaşları ne kadar ortalama eşime ehliyet alıp başvursak mı diye düşüyoruz ilan açılınca
Oralara işe girmek çok zordur maalesef çünkü maaşları yüksektir. İşe başvurarak olmaz yani demek istediğimi siz anladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…