- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.160
- 38
Bi dahakine kaçırmayın bence, ciddiyim. İstanbul hep kazandırırBuldum ama kredimiz var diye alamadım sıkışkındı satan kişi ..
Mecbur kalırsam düşüneceğim yerlerBibliyo beylikduzunden alacaksiniz sanirim mimarobada yeni daireler var dusunmez misiniz
Burada evler patır patır gidiyor, ama bugün baya 25 yıla takılan oldu. Düşüneceğim kafam karıştı çünküIstanbul'da oldugunuzu tahmin ettim. Verdiginiz para evet İstanbul icin normal olabilir ama sorun 25 yillik olmasi.
O kadar eski bir daireye nerede olursa olsun o kadar para verilmez. 10 senemi buna baglamazdim sahsen.
Ya bizim havalimanına yakın köyler bile var işe yakın diye oturacağın, ama işte çocukla olmayacak şeyler. Bahçeşehire bakacağımÇatalcadan arsa alın madem.
Sonra da müstakil ev yaparsınız.
En büyük hayalim.
Ama farkındaysanız herkes kendi penceresinden ya da hayalinden fikir veriyor.
Bu fikirler sizin yaşam şartlarınıza çok aykırı da olabilir.
Burda herkesin hemfikir olduğu şey 25 yıllık binaya o para verilmez.
Yani etmez değil verilmez.
Çünkü akibeti belli degil.
Yeni projeler var emlak konut ödemeli Bahçeşehir taraflarında.
Oralara baktınız mı?
Bildiğimden değil fikir olsun diye.
Burayı çok iyi biliyorum aşı için geldiğimiz yer. Artık barıştan falan yeni daire bakacağım sanırımİyi bir pazarlıkla 900’e düşerlerse şu daire gayet iyi hem de 1 yaşında.Bibliyo Beylikdüzünde,Sahibinden, Yeni Binada ,Ferah,Lüx Daire 2+1 İlan No: 967850179
Beylikdüzünde,Sahibinden, Yeni Binada ,Ferah,Lüx Daire 2+1 - Satılık Daire İlanları sahibinden.com'da - 967850179
Beylikduzunde sudan ucuzdu evler cok artmis cidden sinanoba mimaroba beylikduzunden daha nezihtir aslinda ve oralarda da fiuatlar 5 seneye kalmaz firlar.marina yapilacak ve metrobus cekmeceye uzanacak.Burayı çok iyi biliyorum aşı için geldiğimiz yer. Artık barıştan falan yeni daire bakacağım sanırım
Aa yeni havalimanında çalışıyor eşiniz o zaman.Ya bizim havalimanına yakın köyler bile var işe yakın diye oturacağın, ama işte çocukla olmayacak şeyler. Bahçeşehire bakacağım
Para yönetemeyen biriyle ilgili bir ornekti benimki. Lüks yasanmaz tabii ki.İnsanca yaşamak için bu maaş yeterli şükür ama öyle lüks de yaşanmaz bu maaşa. Bi yaptığımız yaz tatili o da taş çatlasın 8-10 günlük tatil. Geçen yıllarda 3 taksite böldürüp alabildiğim mont bugün 3.500-4.500 lira olmuş. Fakirleştik işte. Herkes gibi biz de. Eşim havacılık sektöründe
Gözümden kaçmıştır. Evet zaten son yorumlar hep eski bina üzerine. Sanırım 1-2 ay en azından maaş düzelesiye düşünmeye devam edeceğim. En kötü 400-450 ye e 2+1 alıp kiraya vereceğimKonu sahibi bana hiç cevap yazmadı ama yine de fikrim gelince yazıyorum benBen yıllarca oturdum kirdayken eski binada .Yaptığın temizlik gözükmez,aldığın eşya göstermez neresini tutsan elinde kalır.Sen parayı buldun tadilat yaptirdın diyelim üstünden boru patlasa senin banyon mahvolur gibi gibi...Size 47 yaştan sesleniyorum kulak verin bence ...
ha ha ha.olabilir valla.onlar birbirlerini tanıyorlar başka kurumlarda olsalar daKocalarımız arkadaş olabilir mibenim de eşim 20 yıllık elek elektronik mühendisi.kamuda çalışıyor.maaşları aynı. Milyonluk santral ihalelerine imza atıyor biz sürünüyoruz
arkadaşım sen de haklısın tabi ki polemiğe girmemize hiç gerek yok ama ben çocuğuma iyi eğitim verdiremiyorken herşeyin karşılığı bu dünyada değil diye düşünemiyorum kusura bakmayasınn.Tabiki o yönden haklısınız dedim zaten.
Ben de sizin gibi düşünüyorum.
Dengesizlik çok.
Ancak böyle olması dahi insanın rızkıyla alakalı.
Herşeyin karşılığı bu dünyada değil.
Ben böyle inandığım için böyle düşünüyorum.
Oooo oralara girersek çıkamayız.arkadaşım sen de haklısın tabi ki polemiğe girmemize hiç gerek yok ama ben çocuğuma iyi eğitim verdiremiyorken herşeyin karşılığı bu dünyada değil diye düşünemiyorum kusura bakmayasınn.
Aa bizim oralardan (köyden)bahsetmişsiniz. Gerçekten kışın biraz sıkıcı olabiliyor oralar ama yazın Deniz kenarı tadından yenmiyor:)Ya bizim havalimanına yakın köyler bile var işe yakın diye oturacağın, ama işte çocukla olmayacak şeyler. Bahçeşehire bakacağım
Göktürkte bizi çok aşar.Aa bizim oralardan (köyden)bahsetmişsiniz. Gerçekten kışın biraz sıkıcı olabiliyor oralar ama yazın Deniz kenarı tadından yenmiyor:)
Canım köyümü özledimUçak seslerinden arada sohbeti kesmek zorunda kaldığımız, canım köyüm Buradan anmış olayım.
(Konudan alakasız oldu biraz kusuruma bakmayın dayanamadım)
Bu arada Göktürk civarını hiç düşündünüz mü?