Ev almak ve aylık 10 bin kredi ödemek&ödeyememek

Bibliyo beylikduzunden alacaksiniz sanirim mimarobada yeni daireler var dusunmez misiniz

Istanbul'da oldugunuzu tahmin ettim. Verdiginiz para evet İstanbul icin normal olabilir ama sorun 25 yillik olmasi.
O kadar eski bir daireye nerede olursa olsun o kadar para verilmez. 10 senemi buna baglamazdim sahsen.
Burada evler patır patır gidiyor, ama bugün baya 25 yıla takılan oldu. Düşüneceğim kafam karıştı çünkü

Ya bizim havalimanına yakın köyler bile var işe yakın diye oturacağın, ama işte çocukla olmayacak şeyler. Bahçeşehire bakacağım

Burayı çok iyi biliyorum aşı için geldiğimiz yer. Artık barıştan falan yeni daire bakacağım sanırım
Beylikduzunde sudan ucuzdu evler cok artmis cidden sinanoba mimaroba beylikduzunden daha nezihtir aslinda ve oralarda da fiuatlar 5 seneye kalmaz firlar.marina yapilacak ve metrobus cekmeceye uzanacak.

Ya bizim havalimanına yakın köyler bile var işe yakın diye oturacağın, ama işte çocukla olmayacak şeyler. Bahçeşehire bakacağım
Aa yeni havalimanında çalışıyor eşiniz o zaman.
Ben Yeşilköy diye düşünmüştüm.
Benim özelden tavsiye ettiğim semtten yeni havalimanı na direk metro olacak.
Bundan haberiniz var mi?
Arkadaşım iki artı bir aldı 500 bin civarına ve eşyalı 3500 e kiraya verdi kendi üç artı birde oturuyor.
Baktı üç artı bir milyona yakın altından kalkamayacak böyle yaptı.

Para yönetemeyen biriyle ilgili bir ornekti benimki. Lüks yasanmaz tabii ki.

Konu sahibi bana hiç cevap yazmadı ama yine de fikrim gelince yazıyorum ben Ben yıllarca oturdum kirdayken eski binada .Yaptığın temizlik gözükmez,aldığın eşya göstermez neresini tutsan elinde kalır.Sen parayı buldun tadilat yaptirdın diyelim üstünden boru patlasa senin banyon mahvolur gibi gibi...Size 47 yaştan sesleniyorum kulak verin bence ...

Gözümden kaçmıştır. Evet zaten son yorumlar hep eski bina üzerine. Sanırım 1-2 ay en azından maaş düzelesiye düşünmeye devam edeceğim. En kötü 400-450 ye e 2+1 alıp kiraya vereceğim

Kocalarımız arkadaş olabilir mi benim de eşim 20 yıllık elek elektronik mühendisi.kamuda çalışıyor.maaşları aynı. Milyonluk santral ihalelerine imza atıyor biz sürünüyoruz
ha ha ha.olabilir valla.onlar birbirlerini tanıyorlar başka kurumlarda olsalar da

arkadaşım sen de haklısın tabi ki polemiğe girmemize hiç gerek yok ama ben çocuğuma iyi eğitim verdiremiyorken herşeyin karşılığı bu dünyada değil diye düşünemiyorum kusura bakmayasınn.

arkadaşım sen de haklısın tabi ki polemiğe girmemize hiç gerek yok ama ben çocuğuma iyi eğitim verdiremiyorken herşeyin karşılığı bu dünyada değil diye düşünemiyorum kusura bakmayasınn.
Oooo oralara girersek çıkamayız.
Ben farklı olaylar açısından yazdım.
Sizin demek istediğinizi de elbet anlıyorum.
Ve hak veriyorum.
Ben de yazacak olsam sayfalara sığmaz.

Aa bizim oralardan (köyden)bahsetmişsiniz. Gerçekten kışın biraz sıkıcı olabiliyor oralar ama yazın Deniz kenarı tadından yenmiyor:)
Canım köyümü özledimUçak seslerinden arada sohbeti kesmek zorunda kaldığımız, canım köyümBuradan anmış olayım.
(Konudan alakasız oldu biraz kusuruma bakmayın dayanamadım)

Bu arada Göktürk civarını hiç düşündünüz mü?

Göktürkte bizi çok aşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…