YAPILANDIRMA yapabilirsiniz banka ile görüşün benceBence ev almak .
Şimdi krediler çok düşük . Fırsattan yararlanın .
Ben 1 yıl kirada oturdum. Haziran ayında ev aldik .
1.67 faiz ile ..
Elimizde altın ve araba vardı hepsini sattık 150 bin etti .
200 bin kredi çektik .
60 ay vade aylık 5.300 ödüyoruz .
Eşimle maaşımız aylık 7 bin toplam
Şuan hiç yetinemiyoruz ama ekimde ikramiye alacağım rahatlayacağız . 3 ayda bi ikramiyem var .
Zorlansak da çok şükür diyoruz iyi ki almışız evi .
Ben beklemesen alın diyorum ...
GirilmezMrb ,elimizde 185 bin var.Suan ev sahibimiz evi satiyor son fiyat 435 bin tl ye indi.Konut kredisi cekersek bir baska kredimizi de icine gomup cekmemiz lazim tek kredi olmas acisindan.Yani 310 bin gibi bi rakam cekmek gerekiyor.Aylik odeme 12 yillik kredi icin 4050 tl oluyor.Aylik gelirimiz ortalama 10 bin.Baska giderler aylik masraf 6 bin tl mutfak haric oluyor.Sizce ev sahibi olmak icin 12 yil bu borca girilir mi? Islerimiz de elbette garanti degil cogu kisi gibi risk almis olacagiz.
O nedir anlamadimkar payı olayına nasıl bakıyorsunuz bilmiyorum da elinizdeki parayı oraya koyup geliriyle kira ödeseniz daha mantıklı
1700 lira ile nasil geciniyorsunuz mutfak aidat cocuk masrafi?Bence ev almak .
Şimdi krediler çok düşük . Fırsattan yararlanın .
Ben 1 yıl kirada oturdum. Haziran ayında ev aldik .
1.67 faiz ile ..
Elimizde altın ve araba vardı hepsini sattık 150 bin etti .
200 bin kredi çektik .
60 ay vade aylık 5.300 ödüyoruz .
Eşimle maaşımız aylık 7 bin toplam
Şuan hiç yetinemiyoruz ama ekimde ikramiye alacağım rahatlayacağız . 3 ayda bi ikramiyem var .
Zorlansak da çok şükür diyoruz iyi ki almışız evi .
Ben beklemesen alın diyorum ...
Bankalar 15 yila kadar veriyorev kredilerinde 10 yıl vade bu 12 yıl hangi banka verdi?
YAPILANDIRMA yapabilirsiniz banka ile görüşün bence
1700 lira ile nasil geciniyorsunuz mutfak aidat cocuk masrafi?
refinansman oranları düşmesi gerek onu bekliyorlardır.Ilk günden beri zaman zaman iletişim halindeyiz banka ile .
Henüz yapılandırma ekranı açık değil . Olsa hemen yapılandiracagiz.
48 bin zarardayız neredeyse ..
Inşallah yapılandırma olur .
mortgage kredileri 10 yılBankalar 15 yila kadar veriyor
refinansman oranları düşmesi gerek onu bekliyorlardır.
olsun alınan malın zararı olmaz hiç zarardayız diye düşünme.
hayırlı olsun bu arada
Hangi ilde yaşıyorsunuz valla şok oldum. Bizim buralarda elinizdeki parayla ev alınıyor da
Off 400binlik ev 90 mkare mi aman Allah ım. İyki almamışsınız bende 200 mkare falansa alın dicektim. Faizleri yüksek bankalar var orda nakti değerlendirin diğer kredi bitince de girersiniz uygun Bi ev işineBuyuksehirdeyim tahmin edersiniz ki bu fiyata ancak 90 m2 bir ev alabiliyorum.Hayalimdeki ev duzeni bu degil.Acikcasi biraz daha buyuk bir ev istiyorum.Vazgectik suan.Elimizdeki parayi da yatirim olarak degerlendirecegiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?