Evet öyleymiş sonradan tekrar yazdım zaten ama toplam diğer borçlarla yada giderlerle aylık 6 bin yine çok bence.
Diğer kredinin ödemesi ne zaman bitecek.Mrb ,elimizde 185 bin var.Suan ev sahibimiz evi satiyor son fiyat 435 bin tl ye indi.Konut kredisi cekersek bir baska kredimizi de icine gomup cekmemiz lazim tek kredi olmas acisindan.Yani 310 bin gibi bi rakam cekmek gerekiyor.Aylik odeme 12 yillik kredi icin 4050 tl oluyor.Aylik gelirimiz ortalama 10 bin.Baska giderler aylik masraf 6 bin tl mutfak haric oluyor.Sizce ev sahibi olmak icin 12 yil bu borca girilir mi? Islerimiz de elbette garanti degil cogu kisi gibi risk almis olacagiz.
Mutfak hariç demiş bir kredisi daha varmış konu sahibinin. 2 bin onun ödemesi olabilir.2 bin mutfak demis ama her ay her ay mutfaga 2000 gitmesi zor geldi bana
Kalan 4 bin nereye gidecek
Tüm.faturalar
Isınma
Aidat
Yol parası vs vs varsa ona
Bi de kişisel ihtiyaçlar gezme eğlenme
Bana hala güzel.bir fikir gibi geliyor
Biz bi anda ev aldık eğer öyle almasaydık şu an hala kirada olurduk kiraları 2200 10 ayda 22 bin yapar.
Bazı kişiler yatırım demiş de
Altın mi 10 ayda 22 bin kazandıracak
Dolar mi euro mu
Cevap hiç biri.
Bu 22 bin eşittir cop. Tabii 10 ay sonra da almayabilirler. Daha büyük.meblalar çöpe gidecek
5 yillik bi kredimiz var onu da icine gomersem 4 bin kusur odeme oluyorDiğer kredinin ödemesi ne zaman bitecek.
Evet kredi degil ama surekli mecburi bir odeme.Yani konut kredisi haricinde duzenli bir 2 bin tl odemem var.Toplsm 6 bin tl olacak.Beni dusunduren odeyecegim faiz cok asiri degil mi ya..ev bana nerdeyse 650 bin e cikmis olacakMutfak hariç demiş bir kredisi daha varmış konu sahibinin. 2 bin onun ödemesi olabilir.
Ev alacaksanızda bence farklı yerlerde bakın sonra bütçenize göre değerlendirirsiniz.5 yillik bi kredimiz var onu da icine gomersem 4 bin kusur odeme oluyor
Miktar çok fazla gibiMrb ,elimizde 185 bin var.Suan ev sahibimiz evi satiyor son fiyat 435 bin tl ye indi.Konut kredisi cekersek bir baska kredimizi de icine gomup cekmemiz lazim tek kredi olmas acisindan.Yani 310 bin gibi bi rakam cekmek gerekiyor.Aylik odeme 12 yillik kredi icin 4050 tl oluyor.Aylik gelirimiz ortalama 10 bin.Baska giderler aylik masraf 6 bin tl mutfak haric oluyor.Sizce ev sahibi olmak icin 12 yil bu borca girilir mi? Islerimiz de elbette garanti degil cogu kisi gibi risk almis olacagiz.
İnanılmaz pahalı geldi bana bilmiyorum ben almazdımEv satilacagi icin ev sahibi de bizi zor durumda birakti daha yeni tasinmistik.Acaba almaya calissak mi dedik ama bana da mantikli gelmiyor korkuyorum yani
Mevcut evde ayni kirayla bile kalsa 316 bin kusur kira odeyecek 12 yilda. Faize kira gozuyle bakarsak sonundq evleri olmus olacak. Ama kredi sorun tabi yine. Gerekirse dusuk kirali eve cikilir ev degisilir ama kredide 12 yil sabredeceksin. Isler garantiyse yine risk alinir bence.185 nakit.. 300 kredi =230 faizi = 665 bin..
Ve taksiti 4.050 12 yil vade
Sure cok uzun..
Ah ya şu faize bak.. kalan parayada bereket olmaz.. herkesin tercihi tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?