- 21 Ocak 2018
- 8.341
- 20.584
- 348
- 32
en kötüsü ne olabilirki, bi sorun olursa satarsın evi, bi zararın olmaz...Mrb ,elimizde 185 bin var.Suan ev sahibimiz evi satiyor son fiyat 435 bin tl ye indi.Konut kredisi cekersek bir baska kredimizi de icine gomup cekmemiz lazim tek kredi olmas acisindan.Yani 310 bin gibi bi rakam cekmek gerekiyor.Aylik odeme 12 yillik kredi icin 4050 tl oluyor.Aylik gelirimiz ortalama 10 bin.Baska giderler aylik masraf 6 bin tl mutfak haric oluyor.Sizce ev sahibi olmak icin 12 yil bu borca girilir mi? Islerimiz de elbette garanti degil cogu kisi gibi risk almis olacagiz.
Ipotek? Guvene dayali satabilir ancak o da kimse yanamaz gibi.. 12 yil vadeen kötüsü ne olabilirki, bi sorun olursa satarsın evi, bi zararın olmaz...
yanlış biliyorsunuz, kredili evler gayet rahat satılıyor, emlakçıdan bilgi alın...Ipotek? Guvene dayali satabilir ancak o da kimse yanamaz gibi.. 12 yil vade
Benim babam gayrimenkulcu. bende calistim senelerdiryanlış biliyorsunuz, kredili evler gayet rahat satılıyor, emlakçıdan bilgi alın...
en az 3 tanıdığım evinin borcu devam ederken, evlerini sattılar...tanımadıkları kişilerdi, emlakçı buldu...Benim babam gayrimenkulcu. bende calistim senelerdir
Demek istedigim ipotekli ev satilmaz ancak guvene dayali borcunu kapatip ipotegi kaldirip satabilir.satilmaz demiyorumyanlış biliyorsunuz, kredili evler gayet rahat satılıyor, emlakçıdan bilgi alın...
Kiranız çok fazla bu durumda tabiki almanız daha mantıklı ama siz bilirsiniz yine deKira 2200 tl
Kira 2200 tl
Beklemek derim yada daha uygun fiyatli evlere bakin derim evet geliriniz iyi ama 4 bin kredi +6 bin diger odemeler zaten 10 bin oluyor ne yiyip ne iceceksiniz 6 binin icinde mutfak masrafı yokmus.
o zaman, diğer kredinin bitmesini bekleyin, o zamana kadarda paranızı altına yatırın...ama ben olsam 2.200 her ay sokağaMrb ,elimizde 185 bin var.Suan ev sahibimiz evi satiyor son fiyat 435 bin tl ye indi.Konut kredisi cekersek bir baska kredimizi de icine gomup cekmemiz lazim tek kredi olmas acisindan.Yani 310 bin gibi bi rakam cekmek gerekiyor.Aylik odeme 12 yillik kredi icin 4050 tl oluyor.Aylik gelirimiz ortalama 10 bin.Baska giderler aylik masraf 6 bin tl mutfak haric oluyor.Sizce ev sahibi olmak icin 12 yil bu borca girilir mi? Islerimiz de elbette garanti degil cogu kisi gibi risk almis olacagiz.
Evet öyleymiş sonradan tekrar yazdım zaten ama toplam diğer borçlarla yada giderlerle aylık 6 bin yine çok bence.6 bin diğer ödeme diye bir şey yok
4 bin kredi
2 bin mutfak diyor konu sahibi
Geriye 4 kalıyor
I
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?