Ev almak mi yoksa beklemek mi

Bence daha uygun fiyatli yani 350 bin civarinda baska bir ev alin. Faizler cok dustu bu firsat bir daha gelmez pesinatiniz cok iyi bir miktar eve giren parada az degil yaparsiniz bence. Daha dusuk fiyatli baska bir ev alirsaniz hem 10 yilda odeyip hemde daha dusuk odeme planiyla odersiniz diyorum ben. İlla o evmi olmak zorunda daha sonra daha iyisini alirsiniz

Ev alman daha mantikli. Sebepleri ise 2200 kira ödüyorsun. Evin o fiyata ise semt olarakta iyidir. En azından orta hallidir. Faiz çok yüksek değil ama düşükte değil. Dahada düşecek diyor baskanimiz. Yapilandirirsin düştüğünde. İhtiyaçlarını karşılıyorsa yani genişlik kullanım vs. Ev bence alinir. Maasinizda iyi ve zaten maaş artacak kredi sabit kalacak. 2 yıl sonra iyiki almışım diyeceksiniz.Yazık ya kira için 2200 çok bi para

en kötüsü ne olabilirki, bi sorun olursa satarsın evi, bi zararın olmaz...

185 nakit.. 300 kredi =230 faizi = 665 bin..
Ve taksiti 4.050 12 yil vade
Sure cok uzun..
Ah ya şu faize bak.. kalan parayada bereket olmaz.. herkesin tercihi tabi.

12 yıl hiç uzun değil bi bakmışsınız bitmiş gitmiş

Kira kira nereye kadar yeter yeter

Beklemek derim yada daha uygun fiyatli evlere bakin derim evet geliriniz iyi ama 4 bin kredi +6 bin diger odemeler zaten 10 bin oluyor ne yiyip ne iceceksiniz 6 binin icinde mutfak masrafı yokmus.

6 bin diğer ödeme diye bir şey yok

4 bin kredi
2 bin mutfak diyor konu sahibi

Geriye 4 kalıyor

I

o zaman, diğer kredinin bitmesini bekleyin, o zamana kadarda paranızı altına yatırın...ama ben olsam 2.200 her ay sokağa
atacağıma, riske girmeyi göze alırım...sonuçta kira öderkende riskte değilmiyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…