- 19 Eylül 2009
- 2.461
- 1.187
- 39
-
- Konu Sahibi Aykadarguzel
al gitsin o zamanBen kiracı çıksın istemiyorum. Memur bir kadın yaşıyormuş. Kira getirisi ödemeye yardım eder
Mersin de bir iki ev gördüm uygundu ama orda ev almak size için uygun mu bilemem 1 milyon 300 dü iki oda iyice araştırınÖğretmenim
Ne zaman zam gelecek? Ara zam falan mı var? Ay lütfen ya, olabilir mi, olsun ne olurHic vakit kaybetmeden alin derim artik ev saHibi olmak cok cok zor krediler dusse bile ev fiyatlari cozutur maaslara zam da gelecek tam zamanı
Ben de böyle düşünüyorum. Fiyatlar artmaz ama bir kredi fırsatı doğabilirSeçim sonrası ev fiyatlarının uçacağını düşünmüyorum. Zaten piyasa tıkanık, evler pahalı, alınmıyor. Seçim sonrası diye ev sahipleri fiyatları kendi kendine yükseltse bile bu bir anlam ifade etmeyecektir. Çünkü alınmıyor.
Ama kredi ödemeniz düşük. Ben olsam hiç düşünmez alırdım. Zarar edeceğinizi de hiç sanmıyorum.
Kredi fırsatı olursa talep artar. Talep artınca da fiyatlar artar.Ben de böyle düşünüyorum. Fiyatlar artmaz ama bir kredi fırsatı doğabilir
Ondan da ümidim yok. Olursa da ev fiyatları uçar, o zaman da krediyi beklemenin anlamı yok.Ben de böyle düşünüyorum. Fiyatlar artmaz ama bir kredi fırsatı doğabilir
Bayan öğretmen yani memur olduğu için enflasyon farkı alırlar temmuzda zam diye onu kastetmistim aslindaNe zaman zam gelecek? Ara zam falan mı var? Ay lütfen ya, olabilir mi, olsun ne olur
Tüh ya, ben de öğretmenim de, ara zam falan mı var da benim haberim yok diye umutlandıydımBayan öğretmen yani memur olduğu için enflasyon farkı alırlar temmuzda zam diye onu kastetmistim aslinda
Konu dışı olacakEvet tam dediğiniz gibi. Memurum maaş 50bin Şuan temmuzda 60 olur
ben de bunu soracaktımKonu dışı olacakHocam kaç yıllık öğretmensiniz? Ben 15 yıllık öğretmenim, daha bu ay 40 bini gördüm. Temmuzda 60 ı göreceksek ağzınız bal yesin
Ben de eş ve çocuk yardımıyla gördüm 40 bini Bi de uzmanlık da aldım yani geri kalmadımben de bunu soracaktım
10 yıllık öğretmenim eş ve çocuk yardımı dahil 35 bin aldım ocakta
konu sahibi açıklamıştı ek dersi çokmuş + belletmenliği varmış + boşanıyormuş belki nafaka alacaktır bilmiyorumKonu dışı olacakHocam kaç yıllık öğretmensiniz? Ben 15 yıllık öğretmenim, daha bu ay 40 bini gördüm. Temmuzda 60 ı göreceksek ağzınız bal yesin