Ev almak için kredi çekmek Şuan için mantıklı mı?

bende memurum. bu şartlar altında(ödeme koşulu maasinizin kalan kısmı vs) bir dk düşünmez alırdım. çünkü bir iki sene sonra 18 bin tl nin sizin maaşa göre bir hükmü kalmayacak ama siz her türlü karda olacaksınız. bence kaçırmamalı almalısınız.

Bence sartlar cok iyi kacirmayin balikesir guzel yer kirasi iyi hemde memurmus aylik sizin 8 bin odemeniz lazim ki bir iki seneye bu rakam bedava gelicek size cok dusunmeyin alin bence

Alın tabiki ben 1.5 yıl önde aldım iyiki almışım diyorum şimdide arabayı yeniledim borç çok ama ödeniyor maaş arttıkça
Ne aldıysanız kar

Ben de böyle düşünüyorum. Fiyatlar artmaz ama bir kredi fırsatı doğabilir

Kesinlikle al hiç korkma,gayet mantıklı,50 bin TL gelirle korkulacak birşey yok,bir kaç seneye o evin değeri artacak ödemen sabit kalacak.
2020 de 330 bine aldığım evin fiyatı 4 milyon oldu.Kira değeri 15_17 bin civarı(3+1)
Tamamını kredi çekerek almıştık.
aylık ödememiz 3 bin.
Aylık gelirimiz 90 bin civarı.
Devede kulak kaldı.
Zamanında iyiki almışız diyorum

Şöyle bir ülkelerin faizlerini koyayım, bizim ulke dışında aylık faiz diye geçmez, hep yıllık faiz olarak açıklanır. Ki tabloya bakınca neden yıllık açıklamadıkları anlaşılıyor. Yine de kredisiz de bişey alınamıyor.

Eklentiler

• Screenshot_20240208-132448_Chrome.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 64
Alınır.Biz de öyle aldık.Faize takılmayın.Kira gelirleri olacak 10 yıl boyunca ve sonrasında belki.Odediginiz 500 bin bile yapmayacak belki bu durumda.

Bence alın bizde zamanında alsak mı çeksek mi yok ev fiyatlar düşecek diyorlar derken çekip aldık. Birde kredimiz maaşımın %90ıydı nerdeyse. Şimdi ödediğim miktar devede kulak kaldı. Ev fiyatları düşmek yerine milyonlara oynadı. Bu devirde alınabilecek durumda olduğun an acaba mı demeyecek alacaksın. Arabayı değiştirmeye niyetlendim yılbaşı girdiği gün 300 bin zam geldi

Konu dışı olacak Hocam kaç yıllık öğretmensiniz? Ben 15 yıllık öğretmenim, daha bu ay 40 bini gördüm. Temmuzda 60 ı göreceksek ağzınız bal yesin
konu sahibi açıklamıştı ek dersi çokmuş + belletmenliği varmış + boşanıyormuş belki nafaka alacaktır bilmiyorum

yatılı okulda ve okulda zümresinde çok hoca yok herhalde
tek sorun seneye eş durumundan branş hocası biri daha gelirse 50 bin yerine 35 bin (bugünün parasıyla) alırsa sorun olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…