- Konu Sahibi Aykadarguzel
Al al al al diyorum tezahürat şeklinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olsam kredi çıkıyorsa hemen alırım , benim gelirim biraz sizinkinin üzerinde daha fazla taksitle 2+1 aldım. Kiracıyla mutlaka anlaşın ama sorunlu olmasın ya da çıksın. kira gelirini garantiye alın. Ev her zaman kazandırıyor ,bu şekilde başka evler de aldık biz.merhaba hanımlar , bir ev buldum memleketimde. 1+1 eşyalı ve kiracılı şekilde satılık. Fiyatı 1 milyon 750 tl. Benim bu evi alabilmek için 500bin tl kredi çekmem gerekiyor ailem de yardım edecek. 10 senede ödemek üzere aylık 18bin tl ödemesi var. Evin kirası da 10bin tl getiriyormuş. benim aylık gelirim 50bin tl. Cesaret edip alsam mı. Siz olsanız ne yapardınız ? Seçimden sonra fiyatlar artar diyorlar faizler de çok yüksek 500binin ödemesi 2milyon olacakmış
Kiracıyı emlakçılar buluyormuşBen olsam kredi çıkıyorsa hemen alırım , benim gelirim biraz sizinkinin üzerinde daha fazla taksitle 2+1 aldım. Kiracıyla mutlaka anlaşın ama sorunlu olmasın ya da çıksın. kira gelirini garantiye alın. Ev her zaman kazandırıyor ,bu şekilde başka evler de aldık biz.
Yine de iyi bir sözleşme yapınKiracıyı emlakçılar buluyormuş
Aynen ama almadan önce konuşsanız iyi olur içindeki kiracı canınızı sıkmasın taksit ödeyeceksiniz sonuçta. Yatırım tavsiyesi değil benimki ama kendi tecrübelerime dayanarak yazdım. umarım hakkınızda hayırlısı olsun.Kiracıyı emlakçılar buluyormuş
50 bin maaşa ben olsam 2+1 alırdımmerhaba hanımlar , bir ev buldum memleketimde. 1+1 eşyalı ve kiracılı şekilde satılık. Fiyatı 1 milyon 750 tl. Benim bu evi alabilmek için 500bin tl kredi çekmem gerekiyor ailem de yardım edecek. 10 senede ödemek üzere aylık 18bin tl ödemesi var. Evin kirası da 10bin tl getiriyormuş. benim aylık gelirim 50bin tl. Cesaret edip alsam mı. Siz olsanız ne yapardınız ? Seçimden sonra fiyatlar artar diyorlar faizler de çok yüksek 500binin ödemesi 2milyon olacakmış
Seçimlerden sonra hep beraber göreceğiz yeni kredi paketini!Şu an için mantıklı değil faizler çok yüksek yeni kredi paketi hazır seçimden sonra aciklayacaklar diye kulislerde konuşuluyor
Fırsatı kaçırmayın alın, kaç senelik öğretmensiniz?Yok yok , 4. Kat. Doğalgazlı asansörlü , tertemiz 1 senelik bina. Alt katı dükkan. Elit bi bina
Siz kaç senelik öğretmensiniz?Benim maaşım niye sizden 15 bin eksik acaba. Ben de buna takıldım
Bu arada bence alın, maaşı döviz olarak kenara da ayırsanız doların da enflasyonu var. Belki tl kadar değer kaybetmiyor ama orada da bir değer kaybı var.
Hiç kaçırmayın. Bu enflasyonla kuş olur ödediğiniz rakam 1 yıl sonra.merhaba hanımlar , bir ev buldum memleketimde. 1+1 eşyalı ve kiracılı şekilde satılık. Fiyatı 1 milyon 750 tl. Benim bu evi alabilmek için 500bin tl kredi çekmem gerekiyor ailem de yardım edecek. 10 senede ödemek üzere aylık 18bin tl ödemesi var. Evin kirası da 10bin tl getiriyormuş. benim aylık gelirim 50bin tl. Cesaret edip alsam mı. Siz olsanız ne yapardınız ? Seçimden sonra fiyatlar artar diyorlar faizler de çok yüksek 500binin ödemesi 2milyon olacakmış
Öyle bir güzellik yapacak olsalar seçim yatırımı olarak öncesinde yaparlardı zaten. Sonraya bırakmazlar.Şu an için mantıklı değil faizler çok yüksek yeni kredi paketi hazır seçimden sonra aciklayacaklar diye kulislerde konuşuluyor
500 çekip 2 milyon mu ödeyeceksin ? Korkunç bir rakam ya bilemedimmerhaba hanımlar , bir ev buldum memleketimde. 1+1 eşyalı ve kiracılı şekilde satılık. Fiyatı 1 milyon 750 tl. Benim bu evi alabilmek için 500bin tl kredi çekmem gerekiyor ailem de yardım edecek. 10 senede ödemek üzere aylık 18bin tl ödemesi var. Evin kirası da 10bin tl getiriyormuş. benim aylık gelirim 50bin tl. Cesaret edip alsam mı. Siz olsanız ne yapardınız ? Seçimden sonra fiyatlar artar diyorlar faizler de çok yüksek 500binin ödemesi 2milyon olacakmış
Evet çok korkunç işte ama 10 seneye vurunca normalleşebilir500 çekip 2 milyon mu ödeyeceksin ? Korkunç bir rakam ya bilemedim
Yani evet belki normalleşir de bilemedim ya. Ben hiç kredi kullanmadım bu yaşıma kadar belki bana o yüzden çok gelmiştir.Evet çok korkunç işte ama 10 seneye vurunca normalleşebilir
Çevrenizde dolar Euro altın cinsinden borç verecek biri varsa bence onu bir değerlendirinmerhaba hanımlar , bir ev buldum memleketimde. 1+1 eşyalı ve kiracılı şekilde satılık. Fiyatı 1 milyon 750 tl. Benim bu evi alabilmek için 500bin tl kredi çekmem gerekiyor ailem de yardım edecek. 10 senede ödemek üzere aylık 18bin tl ödemesi var. Evin kirası da 10bin tl getiriyormuş. benim aylık gelirim 50bin tl. Cesaret edip alsam mı. Siz olsanız ne yapardınız ? Seçimden sonra fiyatlar artar diyorlar faizler de çok yüksek 500binin ödemesi 2milyon olacakmış