- 17 Aralık 2006
- 2.221
- 12
link vermek yasak sanırımbende baska bi adres daha var canim,burdan link versem yazaskmi acaba?
sadece isim verirsen bulurum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
link vermek yasak sanırımbende baska bi adres daha var canim,burdan link versem yazaskmi acaba?
link vermek yasak sanırım
sadece isim verirsen bulurum ben
estee'yi kullanan ve tavsiye eden çok ama sorulara yanıt veren yok
nedendir acaba
Merhaba arkadaslar bende fondetensiz kendini ciplak hissedenlerdenim:)
O yuzden cogu zaman fondoten kullanirim ve bir cok marka denedim.
Estee lauder double wear bir ara bende cok kullaniyordum. Gercekten iyi bir fondoten. Yani aslinda ne tur beklentilerin var ona bakmalisin. Double wear cok kapatici ve koyu bir fondoten. Mesela lekeleri sivilceleri iyi kapatiyor. Ama benim birtek sikintim var bu fondotenle, bana uygun rengi yok sanki. Ya cok koyu yada cok acik oluyor.
Mesela en son aldigim sise daha evde var ve baktim outdour beige 03 numarali. Ama bu renkte bir tuhaf gibi sanki, turuncu gibi oluyor bende. bir yuksek numarali alsam oda koyu oluyor dusuk numarada alsam biraz acik oluyor. Siz hangi numarali kullaniyorsunuz ve benim soylediklerimi yasayan baska birileride varmi acaba?
Dun carsidaydim ve 1 numaryi el uzerimde denedim FRESCO 01 ve cok guzel durdu elimde. Yuzume denemek lazim aslinda ama zaten makyaj kullandigim icin deniyemedim dukkanda, ama gercekten fresco numarali hicte acik degildi, onu bir yuzumde denemek lazim.
Pudra kullanmiyorum hic sadece fondotenden sonra dior'dan bronslastirici pudra kullaniyorum yuzumde.
Yüzünü görmeden kimse size cilt tipine göre fondöten yada numara öneremez ki...
Ne demek kaç numarayı kullanmalıyım...
Ayrıca Estee'nin numaralarında 1-2 diye bir numaralandırma yok...şakkıdı
Tavsiyem, boyner tarzı alış veriş merkezlerine gidip testerları deneyerek cilt tonunuza göre uygun rengi bulmanız...
Merhaba arkadaslar bende fondetensiz kendini ciplak hissedenlerdenim:)
O yuzden cogu zaman fondoten kullanirim ve bir cok marka denedim.
Estee lauder double wear bir ara bende cok kullaniyordum. Gercekten iyi bir fondoten. Yani aslinda ne tur beklentilerin var ona bakmalisin. Double wear cok kapatici ve koyu bir fondoten. Mesela lekeleri sivilceleri iyi kapatiyor. Ama benim birtek sikintim var bu fondotenle, bana uygun rengi yok sanki. Ya cok koyu yada cok acik oluyor.
Mesela en son aldigim sise daha evde var ve baktim outdour beige 03 numarali. Ama bu renkte bir tuhaf gibi sanki, turuncu gibi oluyor bende. bir yuksek numarali alsam oda koyu oluyor dusuk numarada alsam biraz acik oluyor. Siz hangi numarali kullaniyorsunuz ve benim soylediklerimi yasayan baska birileride varmi acaba?