Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Estee Lauder Double Wear

Maybelline fondotenleri çok iyi bence yıllardır kullanırım aldığım 1 tüp rahat 1 yıl gider bana üstelik fiyatıda uygun..pudra görünümü veriyor parlamıyor ve uzun süre dayanıklı fitatıda bunun çeyreği kadar

yide de pudrayı tercih ederim fondoten zamanla deliyor yüzü çünkü

Bayanlar bugün kaçıncıya denemeye gittim bir türlü karar veremedim:bbo: 1 ve 2 durdukça koyulaştı ama ortamdaki ışığa göre renk alıyo resmen gün ışığında pembeleşti ama kapalı ortamlarda biraz daha bronz oldu..
lancome teint ultra da bana estee kadar kapatıcı gelmedi ve onu eledim..
tatile gidicem nasıl olsa yanıcam diye çok fazla açık renk almak istemiyorum..sizce en açık pembemsi değil de bronz olan hangi numarası ?
şu an max factor 105 numarasını kullanıyorum ama onun içine no transfer yani en açık renk fondötenle karıştırıp kullanıyorum..
lütfen yardım edin mafoldumben

çilekten Estee Lauder Double Wear Powder Foundation (bu pata krem dediğimiz oluyor sanırım) almak istiyorum. Ama kaç numarasın alacağımı bilemiyorum . Bu markanın açık renkleri yok diye okumuştum sanki...1 numarasını bile alsam koyu olma ihtimali var mıdır acaba?
Bu ürünü kullananlar varsa bilgi verebilirler mi???

estee'yi kullanan ve tavsiye eden çok ama sorulara yanıt veren yok
nedendir acaba

Yüzünü görmeden kimse size cilt tipine göre fondöten yada numara öneremez ki...

Ne demek kaç numarayı kullanmalıyım...

Ayrıca Estee'nin numaralarında 1-2 diye bir numaralandırma yok...şakkıdı

Tavsiyem, boyner tarzı alış veriş merkezlerine gidip testerları deneyerek cilt tonunuza göre uygun rengi bulmanız...

Avon,max factor,Maybelline kullandım hepsi çöpe gitti estee lauder double wear en iyisi..Sürdüm cildimdeki sorunlar için ekstra bierşey uygulamama gerek kalmadan harika bi kapatıcılık sağladı..Sıcağı yedi ama kusmadı ya harika birşey benim gibi cildinde sivilce leke izleeri olan varsa hemen almalı.Fiyatı biraz tuzlu ama alınca fiyatı iyimiş yine dedirtiyo.Az kullan mükemmel sonuç.İyiki burayı bulmuşum 2 yıldır maskeyle gezmekten kurtuldum.Yorum yapan herkese teşekkürler :)

Merhaba arkadaslar bende fondetensiz kendini ciplak hissedenlerdenim:)
O yuzden cogu zaman fondoten kullanirim ve bir cok marka denedim.

Estee lauder double wear bir ara bende cok kullaniyordum. Gercekten iyi bir fondoten. Yani aslinda ne tur beklentilerin var ona bakmalisin. Double wear cok kapatici ve koyu bir fondoten. Mesela lekeleri sivilceleri iyi kapatiyor. Ama benim birtek sikintim var bu fondotenle, bana uygun rengi yok sanki. Ya cok koyu yada cok acik oluyor.

Mesela en son aldigim sise daha evde var ve baktim outdour beige 03 numarali. Ama bu renkte bir tuhaf gibi sanki, turuncu gibi oluyor bende. bir yuksek numarali alsam oda koyu oluyor dusuk numarada alsam biraz acik oluyor. Siz hangi numarali kullaniyorsunuz ve benim soylediklerimi yasayan baska birileride varmi acaba?

Estee lauder double wear bir ara bende cok kullaniyordum. Gercekten iyi bir fondoten. Yani aslinda ne tur beklentilerin var ona bakmalisin. Double wear cok kapatici ve koyu bir fondoten. Mesela lekeleri sivilceleri iyi kapatiyor. Ama benim birtek sikintim var bu fondotenle, bana uygun rengi yok sanki. Ya cok koyu yada cok acik oluyor.

Mesela en son aldigim sise daha evde var ve baktim outdour beige 03 numarali. Ama bu renkte bir tuhaf gibi sanki, turuncu gibi oluyor bende. bir yuksek numarali alsam oda koyu oluyor dusuk numarada alsam biraz acik oluyor. Siz hangi numarali kullaniyorsunuz ve benim soylediklerimi yasayan baska birileride varmi acaba?

Bende 4C1 outdoor beige 03 kullanıyorum. Dediğin gibi, bunun daha düşük numaralarıda açık duruyor.

Aslında biraz sürüş tekniğiyle ilgili, farkında olmadan çok yoğun sürünce dediğiniz gibi turumcumsu duruyor...

Ama bu numara çok güzel bronz görünüm veriyor, çok yakıştırıyorum o anlamda.

Size önerim, transparan toz pudra kullanırsanız üstüne en azından biraz daha koyuluğu kırabilirsiniz...

Dun carsidaydim ve 1 numaryi el uzerimde denedim FRESCO 01 ve cok guzel durdu elimde. Yuzume denemek lazim aslinda ama zaten makyaj kullandigim icin deniyemedim dukkanda, ama gercekten fresco numarali hicte acik degildi, onu bir yuzumde denemek lazim.

Pudra kullanmiyorum hic sadece fondotenden sonra dior'dan bronslastirici pudra kullaniyorum yuzumde.

Dun carsidaydim ve 1 numaryi el uzerimde denedim FRESCO 01 ve cok guzel durdu elimde. Yuzume denemek lazim aslinda ama zaten makyaj kullandigim icin deniyemedim dukkanda, ama gercekten fresco numarali hicte acik degildi, onu bir yuzumde denemek lazim.

Pudra kullanmiyorum hic sadece fondotenden sonra dior'dan bronslastirici pudra kullaniyorum yuzumde.

bende frescoyu kullanıyorum canım beyaz tenliysen uyar sana ..1-hihoyyyt 2 saat içinde fondoten oturuyor yüzüne ozaman belli olur rengi sen denemeden alma yinede

aslinda nasil bir tenim var tam bilmiyorum:)

Ne beyaz tenliyim nede esmer tenliyim, ikisi arasindayim sanirim.

nasıl bir fondotendir bu ya cıkmak bilmiyor:) bence tereddut etmeden alın derim

Yüzünü görmeden kimse size cilt tipine göre fondöten yada numara öneremez ki...

Ne demek kaç numarayı kullanmalıyım...

Ayrıca Estee'nin numaralarında 1-2 diye bir numaralandırma yok...şakkıdı

Tavsiyem, boyner tarzı alış veriş merkezlerine gidip testerları deneyerek cilt tonunuza göre uygun rengi bulmanız...

açık tenli arkadaşlar neyi kullanıyor , hangi tonlar açık tenlilere uygun diye soruyorum...sizin mesajınızdan sonraki mesajlara bakarsanız neyi sormaya çalıştığımı ve buna nasıl yanıt verilebildiğini görebilirsiniz...boynere gidip denemek en iyisi tabii ama burada birbirimizden fikir almayacaksak da forumun bir anlamı kalır mı...
yine de teşekkürler tavsiyeniz için...

kizlar double wear light var. yani acik renklerin 1den 5e kadar yine siralandirilmis. ben ikinci numarayi aldim ve gayet memnumun double wear light dneyin

ne yazık ki bende aynı sorunu yasıyorum bi hevesle aldım bende aynı numarasını kullanıyorum ama bırakmak zorunda kaldım sevgilim arkadaslarım ne sürdün cildine demeye basladılar maxfactor kullanıyordum geri ona döndüm :KK43:(( öyle duruyor valla hergördügümde bi iç çekiyorum :KK43:(((

Arkadaşlar Estee Lauder Double Wear gerçekten harika bir fondoten bence; kapatıcılığı vs çok iyi, porselen görünüm için birebir. Tek sorun renk seçeneğinin az olması sanırım, çok beyaz tenliler için renkleri biraz koyu gelebiliyor ama bence 1n1 fresco gayet açık bir renk. Ama çok beyaz isteyenler için de şimdi yenisi çıkmış en açık renk 12 numara, geçenlerde gördüm Türkiye'de de var yani. Ben almayı düşünüyorum siz de bi bakın derim.. zemuszemus

X