Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Estee Lauder Double Wear

Kizlar estee lauder kesinliklee kapatilicigi harika olan bi fondoten ama ben bi turli tonumu bulamadim hafif esmer tenliyim iki gundur deniyorm ilk 12 yi denedim cok acik sonra 10 nr sini denedim oda acik sisede koyu duruyor ama surdugumde ruh gibi ayrica ikiside yuzumu resmen pembe yapti.. Hangi numarasini tavsiye edersiniz kizlar?

hayvan deneyleri yapıp,en acımasız şekilde hayvan katliamına çanak tuttuğu için Estee Lauder'dan vazgeçiyorum artık...double wear benim için bitmiştir,,,,göz göre göre katliamı fonlayamam,,,,güzel fondetendi ama illaki yerine minerallarden felan muadil bulurum,,,,ayıp ettin estee,tüm sadık tüketicilerine,!!!

Kızlar estee bende tam bi hayal kırıklığı oldu porselen cilt mermer cilt falan sadece işin abartı kısmı bi kere bu fondöteni kullanmak için cildinizin olabildiğince yağlı olması gerek karma cilde bile uymuyor nemlendirici depolasanızda yuzunuze kupkuru yapıyor gun ıcınde ve bu da cıldı yaslı gösterıyor ayrıca renk skalası da cok saglıksız kımse kötulememış ben de gercekten mukemmel bı sey oldugunu dusunmustum tekın acardan aldım dun ve az önce aradım ıadesını yapmak ıcın aynı gun lancome photogenic lumessence denemiştim uygulama hatasından dolayı onu tercıh etmedım ama ona ragmen gun ıcınde bekledıkce ışıldadı yuzumde onunla değişim yapıcam farkını verip bu arada estee 107 tl lancome 120 tl bilginize...:KK20:

kutusunda şöyle yazıyo:tüm cilt tipleri için uygundur.bu vurgulayıcı bulaşmayan hafif fondöten çok nemli ortamlarda dahi 12 saat formunu korur.yağ içermez.akneye sebep olmaz..
alalı 1 2 ay oldu ama kullanmaya kıyamıyorum :eek:
fiyatı epey pahalı ama en azından vaad ettiklerini yapıyo..çok canlı pürüzsüz bi cilt..mat donuk bi görüntü olmuyo..

kafam karstı bu yorumlardan bak şimdi esteye taktın kafayı..

Kızlar şimdi estee lauder double wear pudra aldım çok güzel kapatıyo aynı zmanda fondotensizde kullanabilirim yani estee nin merkezi var maslak sun plazada 39.00 TL ye aldım şimdi fiyat araştırması yapıyorum her tarafta 60 70 die fiyatlar görüyorum cliniqtende ruj aldım 5 Tl yeee :KK69:

şaka mı ?? gerçekm, 5 tl ye ruj 39 tl ye fondoten mı aldın

kullandığım en iyi fondoten estee kesinlikle
dior mac gibi markalarda iyi ama benim için estee üstüne fondoten yok
sanırım cildim hafif yağlımsı ondan cok etki görmüş olabilirm
şiddetle tavsiye ediyorum
mükemmel bir kapatıcılık var ve cok uzun süre gidiyor verdiğiniz paraya kesnlikle değiyor
ayrıca gün içinde cildim asla parlamıyor

kullandığım en iyi fondoten estee kesinlikle
dior mac gibi markalarda iyi ama benim için estee üstüne fondoten yok
sanırım cildim hafif yağlımsı ondan cok etki görmüş olabilirm
şiddetle tavsiye ediyorum
mükemmel bir kapatıcılık var ve cok uzun süre gidiyor verdiğiniz paraya kesnlikle değiyor
ayrıca gün içinde cildim asla parlamıyor

Dior Foreverdan bile daha iyi kesinlikle:KK16: Ama biraz ağır olmasına rağmen az kullanınca o ağırlık hissi olmuyor:KK34:

kızlar ankara ykmden estee lauder dable wear maxımum cover aldım ..ama cıldıme koyu geldı sadece 2 kere kullandım ..almak ısteyen olursa bana ozelden mesaj atsın ..yalnız bu sısedekı dabe weardan degıl kutusu mavı ona gore daha kapatıcı ..uygun bır sungerle surulunce maske gıbı de durmuyor ..ben 115 cıverı bır fıyata aldım (baska seyler de aldıgım ıcın tam hatırlamıyorum )

almayı dusunene 85 lıraya vermeyı dusunuyorum ilgılenenler ozelden mesaj atabılır

Benim cildim yağlı oyüzden bu fondöten çok güzel oluyo sivilce de yapmıyo çok güzel kapatıyo da ama kuru ciltlerde çok güzel durmuyo çünkü cildi kurutuyo

Uff ya şimdi burda böyle yorumları okuyunca insan napcağını şaşırıyor. Ucuz da değiller ki hepsinden alıp deneyelim. Walla arada kaldım şu an :KK43:(

X