Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Estee Lauder Double Wear

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum estee lauder .cok övülmüş çogunlukta memnun.fiyatı evet pahalı ama gercekten fondotenler uzun süre gidiyor zaten.benim cildimde sivilce yok fakat doğuştan allık sürülmüş gibi yanaklarım o al yerleri kapatmak istiyorum.porselen gibi bir cilt istiyorum.buğday tenliyim bana ne önerirsizniz ??

Bende dün boynerden 93 liraya aldım kızlar,gerçekten övüldüğü kadar güzel,öneren arkadaşlara teşekkür ederim..ben de açık tenli ve yanaklıyım,cildim karma..12 nosu kalmamış bende ıvory beıge 10 numara aldım..porselen gibi ve çok doğal duruyo..açık tenli arkadaşlara 10 numarayıda öneririm..

merhabalar. bende bu fondöteni almistim. ilk sürdügüm zaman cok begendim fakat bende bazi sorunlar oluyor. burnumda iz birakiyor, bütül bütül gibi ve cizgiler olusuyor burnumda ( kemer varmis gibi sanki)....o kadar para verdim ve basima bu geldi cok sinirim bozuldu.....öncesinden mutlaka kremimi sürerim..neden böyle oldu anlamadim

Kızlar şimdi estee lauder double wear pudra aldım çok güzel kapatıyo aynı zmanda fondotensizde kullanabilirim yani estee nin merkezi var maslak sun plazada 39.00 TL ye aldım şimdi fiyat araştırması yapıyorum her tarafta 60 70 die fiyatlar görüyorum cliniqtende ruj aldım 5 Tl yeee :KK69:

Kızlar şimdi estee lauder double wear pudra aldım çok güzel kapatıyo aynı zmanda fondotensizde kullanabilirim yani estee nin merkezi var maslak sun plazada 39.00 TL ye aldım şimdi fiyat araştırması yapıyorum her tarafta 60 70 die fiyatlar görüyorum cliniqtende ruj aldım 5 Tl yeee :KK69:

Orjinal olduğundan eminmisin canım, normalde fiyatı fazla olması lazım:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Orjinal olduğundan eminmisin canım, normalde fiyatı fazla olması lazım:26:

%100 eminim canım elca kozmetik die araştır sun plazada yerleri ve bobbi estee clinique mac in ürünleri var burası ana bayii burdan dağıtımı oluyo mağazalara ama fiyatlara şöle bi baktım bazı ürünlerin aynı bazılarında 5 6 Tl lik bi indirim yapmışlar rujun 5 Tl olduğuna inanamadım zaten :89:

Hemen gidip bakmalıyım.İyice araştırayım.Umarım dediğin gibidir canım.(kandırılma olasılığını düşünüyorum da:)) )

%100 eminim canım elca kozmetik die araştır sun plazada yerleri ve bobbi estee clinique mac in ürünleri var burası ana bayii burdan dağıtımı oluyo mağazalara ama fiyatlara şöle bi baktım bazı ürünlerin aynı bazılarında 5 6 Tl lik bi indirim yapmışlar rujun 5 Tl olduğuna inanamadım zaten :89:

ayyy canım süpermiş o zaman, orjinal diyorsun ve hem çok uygun diyorsun, netten satışı yoktur demi:44: şimdi İstanbuldaki arkadaşıma mesaj çektim, burayı biliyormusun diye, :KK1: peki canım esteenin fondoteni ne kadar? gördüğün ve aldıklarını yazarmısın:KK19:

canım gerekten okadar çok ürün fiyatına baktım ki aklımda kalmadı 15 tl ye clinique pudra vardı ondan alıcaktım ama istediğin kendine uygun renkleri bulamıyosun herşeyde bitmiş yada uygun renkleri gelmiyo bana yakın ben maslakta çalışıyorum arada gidiyorum böyle ordan mac in 4lü farını 38tl clinique nin 2 li farını 15tl estee nin pudrası normalde 39tl ama benim numaramdan her zaman gelmiyomuş ona 48 tl ödedim bide clinique nin rujunu aldım işte 5 tl ye çok güzel ruj keşke diyorm 3 tane filan alsaydım ama ilk açtığım ruj dağılmış kötü görünüyodu bende dedim 5 e bu yüzden satıyolar herhalde sonra dolandım yarım saat yine onlara gittim bu sefer iyi çıktı açtığım kapak sadece renk numaraları görünsün die bi kutu yapmışlar onun yapşkanı geçmiş çıkıo onun için o fiyat ama kalmaz sanırım iyileri alırlar hep araştırın internetten kızlarr boşuna yüksek fiyata almayın:KK69::KK69:

canım gerekten okadar çok ürün fiyatına baktım ki aklımda kalmadı 15 tl ye clinique pudra vardı ondan alıcaktım ama istediğin kendine uygun renkleri bulamıyosun herşeyde bitmiş yada uygun renkleri gelmiyo bana yakın ben maslakta çalışıyorum arada gidiyorum böyle ordan mac in 4lü farını 38tl clinique nin 2 li farını 15tl estee nin pudrası normalde 39tl ama benim numaramdan her zaman gelmiyomuş ona 48 tl ödedim bide clinique nin rujunu aldım işte 5 tl ye çok güzel ruj keşke diyorm 3 tane filan alsaydım ama ilk açtığım ruj dağılmış kötü görünüyodu bende dedim 5 e bu yüzden satıyolar herhalde sonra dolandım yarım saat yine onlara gittim bu sefer iyi çıktı açtığım kapak sadece renk numaraları görünsün die bi kutu yapmışlar onun yapşkanı geçmiş çıkıo onun için o fiyat ama kalmaz sanırım iyileri alırlar hep araştırın internetten kızlarr boşuna yüksek fiyata almayın:KK69::KK69:

Muhtemelen, ambalajı bozulmuş, defolu ürünleri uygun satıyorlar, çok iyi keşke orda olsaydım:97: Teşekkürler canım, verdiğin bilgilere..

Kızlar ben arkadaşlarıma söyledim.Gidip bakmışlar benden önce gerçekten uygun ürünler varmış ama renk çeşitleri fazla yokmuş, bir de erken kapanıyormuş. Ben çok açık tenli olduğum için gitmemeye karar verdim.Bilgiyi veren arkadaşa çok tşk ediyorum arkadaşlarım adına:))

Benim kullandığım fondötenlerden biri...Kapatıcılığı gayet yüksek öneririm.

Fakat kuru ciltlere yönelik değil, maske etkisi yaratıyor yüzde.

Cilt tipi yağlı olanlara tam uyar.

evet kızlar her zaman istediğiniz tonu bulamıyorsunuz denk gelmio yada hemen bitio ben canım sıkıldıkça gidiyorum kendime uyan bişey varsa alıyorum. en son dkny vucut kremini çok beğendim onu alıcam çok hoş kokuyo:21:

evet kızlar her zaman istediğiniz tonu bulamıyorsunuz denk gelmio yada hemen bitio ben canım sıkıldıkça gidiyorum kendime uyan bişey varsa alıyorum. en son dkny vucut kremini çok beğendim onu alıcam çok hoş kokuyo:21:

Tatlım madem sen sıkıldıkça gidiyorsun, bize ordaki gördüğün indirimleri anlatsana:KK1: ya ben Ankara'dayım keşke orda olsam, ama bi arkadaşıma aldırmayı düşünüyorum..mesela ruj, estee kampanyaları, bahsettiğin vucut kremlerini felan:KK19:

ben dün denedim 12 numarasını.
yuze yaymadan once koyu gıbı duruyooo ama kesınlıkle acık renkkk ben cok beyazım ve yuzumde ızler var cok guzel sekılde kapadııı hatta tum gece yuzumde kaldı sabah bıle yuzum guzeldı :)

benım sorunum ıse bıraz daha mı koyu renk denesem kapatma amacıyla degıl de zaten esttee cok ıyı kapatıyor. cok beyaz olmasam mı dıye dusundum ama ozaman da tabı boynumla renk farkı olusur.

kesınnn alcam ama bı kac rengını daha deneyım dedım.

Fondöten zaten en azından cildinize 1 ton koyu olması lazım...

Fondöteni çok koyu/yoğun gelen kişilerde üstüne transparan toz pudra uygulasın.

Hem makyajı sabitlersiniz, hem kapatıcılığı arttırırsınız hemde o yoğunluğu ortadan kaldırmış olursunuz.

Fondöten zaten en azından cildinize 1 ton koyu olması lazım...

Fondöteni çok koyu/yoğun gelen kişilerde üstüne transparan toz pudra uygulasın.

Hem makyajı sabitlersiniz, hem kapatıcılığı arttırırsınız hemde o yoğunluğu ortadan kaldırmış olursunuz.

Bahsettiğiniz fondoten hangisi acaba? Çilek sayfasından aldım bunları, hangisi daha iyidir? bahsedilen porselen makyaj denilen bunlardan hangisi, öğrenebilirmiyim:KK19:

Double Wear Light Stay In Place Makeup SPF10
Double Wear Stay In Place Makeup SPF 10 -

Bahsettiğiniz fondoten hangisi acaba? Çilek sayfasından aldım bunları, hangisi daha iyidir? bahsedilen porselen makyaj denilen bunlardan hangisi, öğrenebilirmiyim:KK19:

Double Wear Light Stay In Place Makeup SPF10
Double Wear Stay In Place Makeup SPF 10 -

Porselen makyaj estee'nin ürünleriyle değil, farklı bir marka ile yapılıyor.

Kalıcılık olarak soruyorsanız, "double wear stay in place" daha yoğun ve kalıcıdır diğerine göre.

Porselen makyaj estee'nin ürünleriyle değil, farklı bir marka ile yapılıyor.

Kalıcılık olarak soruyorsanız, "double wear stay in place" daha yoğun ve kalıcıdır diğerine göre.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiye. Burda Estte nin fondotenini çok övüyorlar. Hangisi olduğuna emin olamadım. Çilekte fiyat uygun geldi bana. Sadece ton olarak hangisini seçmek lazım bilemedim. Nışanım ve düğünümde bu fondoteni kullanmak istiyorumda, başka önereceğiniz bir şey varmı bana, teşekkürler:KK16:

X