Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Estee Lauder Double Wear

BeyAZ Tenlilere Estee

Ben cok beyazım esteenın 12 numarasını denemıstım allık surmeden kullanamazsınız cunku baya beyaz oluyosunuz ama kapatıyo da aynı zaman da. bunu almak ıcın tekın acara 'a gırdım kadın bı yanagıma bunu dıgerıne 19 numarayı denedı ıkısı de boynumla renk farkı yaratmadı. arkadasalrım da vardı 19 'u tercıh ettıler. aldım. sımdı de memnunum. renk olarak hıc bı sorun yok. allık surmeye de gerek kalmıyo cok dogal 19 numarası...

ama benım hala ıcımde 12 numarası var allıkla cok guzel duruyoooo beyazzz olmayı sevıyorum belkı ondAN. Ama 19 numarası da cokkkk guzelllll..

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiye. Burda Estte nin fondotenini çok övüyorlar. Hangisi olduğuna emin olamadım. Çilekte fiyat uygun geldi bana. Sadece ton olarak hangisini seçmek lazım bilemedim. Nışanım ve düğünümde bu fondoteni kullanmak istiyorumda, başka önereceğiniz bir şey varmı bana, teşekkürler:KK16:

Yeni gördüm mesajınızı...:KK17:

Cilt tipinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Mesela kapatıcılık olarak Lancome Photogenic'te harikadır. Hatta çok yoğun olmadığı için estee'ye
göre daha çok tercih ediyorum.

Hemde hafif bir ışıltı veririyor ama asla glitter gibi değil. Çok canlı gösteriyor cildi.

Adı üstünde, photogenic :KK66: Gerçekten çok iyi profösyonel bir fondöten.

Cildiniz kuruysa bunu önerebilirim. Ama yağlı ise Estee size daha uygun olacaktır :KK66:

BeyAZ Tenlilere Estee

Ben cok beyazım esteenın 12 numarasını denemıstım allık surmeden kullanamazsınız cunku baya beyaz oluyosunuz ama kapatıyo da aynı zaman da. bunu almak ıcın tekın acara 'a gırdım kadın bı yanagıma bunu dıgerıne 19 numarayı denedı ıkısı de boynumla renk farkı yaratmadı. arkadasalrım da vardı 19 'u tercıh ettıler. aldım. sımdı de memnunum. renk olarak hıc bı sorun yok. allık surmeye de gerek kalmıyo cok dogal 19 numarası...

ama benım hala ıcımde 12 numarası var allıkla cok guzel duruyoooo beyazzz olmayı sevıyorum belkı ondAN. Ama 19 numarası da cokkkk guzelllll..

Benim tenim, ne beyaz, nede esmer:KK1: orta bir renk işte canım. Çilekte uygun ama renk olarak olurmu, olmazmı seçtiğim ürün bilemedim. Söylediğin tona bakacağım. Olmazsa ürünü elden alıyım, görerek, deneyerek,teşekkürler:KK16:

Yeni gördüm mesajınızı...:KK17:

Cilt tipinizi söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.

Mesela kapatıcılık olarak Lancome Photogenic'te harikadır. Hatta çok yoğun olmadığı için estee'ye
göre daha çok tercih ediyorum.

Hemde hafif bir ışıltı veririyor ama asla glitter gibi değil. Çok canlı gösteriyor cildi.

Adı üstünde, photogenic :KK66: Gerçekten çok iyi profösyonel bir fondöten.

Cildiniz kuruysa bunu önerebilirim. Ama yağlı ise Estee size daha uygun olacaktır :KK66:

Cildim karma aslında, ama kışın nerdeyse heryeri kuru, yazın T bölgem yağlı, yanaklar kuru. Ten rengimde ne beyaz, nede esmer, buğday tenlide sayılmam:KK1:
Bahsettiğiniz Lancome birde ona bakayım, çok sorunlu bir cildim yok çok şükür, ama özellikle düğünümde güzel olmak istiyorum. Hani akmasın beni bunaltmasın. Birde Kryolon ürünlerini duydum. Hani günlük zamandada kullanabileceğim bişey olsunki, elimde patlamasın:KK1:
Bu arada önerileriniz için çok teşekkürler:KK16:

ben geçen yaz 74 - 84 mü ne almıştım ama ten rengime çok koyu olanı almışım o kadar övülen bir fondötenin iyimi kötü mü olduğunu anlayamadım. sakın denemeden tam rengini bulmadan alma derim:KK17:

Son düzenleme:
Cildim karma aslında, ama kışın nerdeyse heryeri kuru, yazın T bölgem yağlı, yanaklar kuru. Ten rengimde ne beyaz, nede esmer, buğday tenlide sayılmam:KK1:
Bahsettiğiniz Lancome birde ona bakayım, çok sorunlu bir cildim yok çok şükür, ama özellikle düğünümde güzel olmak istiyorum. Hani akmasın beni bunaltmasın. Birde Kryolon ürünlerini duydum. Hani günlük zamandada kullanabileceğim bişey olsunki, elimde patlamasın:KK1:
Bu arada önerileriniz için çok teşekkürler:KK16:

Benim cildimde kuruya dönük karma.

Bende estee double wear suratımda kek gibi duruyor o yüzden.

Zaten kıvam olarak yoğun bir ürün, o yüzden yağlı ciltlerde oldukça başarılı duruyor.

Ama kuruya yönelik ciltlere çok uygun değil,bunu yabancı sitelerin yorumlarıylada karşılaştırmıştım.

Bende Lancome photogenic lumessence ligthting-smooting spf15 var oldukça memnunum.

Şöyle söyleyim; akne izlerini oldukça başarılı şekilde kapatıyor. Hatta bana estee'den daha kapatıcı gibi geldi.

Hafif ışıltı veriyor ki buda cildi daha sağlıklı gösteriyor,15 faktörlüde koruma sağlıyor.

Ama tabi yağlı ciltler için hüsran olur bu ürün.

Yüzde maske etkisi yaratmıyor ve hafif bir ürün,estee gibi yoğun değil.

Estee buna göre çok daha mat. Dediğim gibi, yağlıya dönük ciltlere uygun daha çok.

Günlük olarak ben estee'yi değil,lancome.u kullanıyorum. Ciltten cilde göre değişir elbet,ama açıkcası
estee yüzümde bir ağırlık yaratıyor. O yüzden günlük kullanmayı tercih etmiyorum.

Bu arada iki tane photogenic var;benim bahsettiğim "photogenic lumessence" olanı...

Mat istiyorsanız; lancome teint idole'da öneririm.

Kryolan dah prof. bir ürün olduğu için hem onu uygulamanızda zorluk olur,hemde günlük olarak kullanamazsınız.

Rica ederim canım...:KK12:

Benim tenim, ne beyaz, nede esmer:KK1: orta bir renk işte canım. Çilekte uygun ama renk olarak olurmu, olmazmı seçtiğim ürün bilemedim. Söylediğin tona bakacağım. Olmazsa ürünü elden alıyım, görerek, deneyerek,teşekkürler:KK16:

ınsallah dogru renk tonunu bulursun cunku cok pahalı urunler bı de dogru tonu bulamayınca cok uzuluyo ınsan ama 19 u dene bence memnun kalırsın:)

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim kızlar, ben her iki ürünede bakacağım, deneyeceğim, hangisi cildimde güzel durduysa ondan alayım :KK19: fiyat olarak ikiside aynı hemen hemen, nışan zamanı gidip bakayım, tekrar teşekkürler GnotiSeavton ve m-a-y-a:KK71:

slm:nazar: d.wear fondoten ben de aldım fakat fırçayla pürüzsüz sonuç alamadım..siz nasıl uyguluyorsunuz ?(el kullanımı dışında)?:KK68:

yıllardır iyi fondoten aradım durdum sonra uzun araştırmalarım sonucunda ester lauder in fondotenini aldım doubli wear güzel mi evet fena değil ama çok maske gibi duruyor yüzde özellikle yazın gerçekten sürülmüyor o kadar paraya değmez bence..

Benim cildimde kuruya dönük karma.

Bende estee double wear suratımda kek gibi duruyor o yüzden.

Zaten kıvam olarak yoğun bir ürün, o yüzden yağlı ciltlerde oldukça başarılı duruyor.

Ama kuruya yönelik ciltlere çok uygun değil,bunu yabancı sitelerin yorumlarıylada karşılaştırmıştım.

Bende Lancome photogenic lumessence ligthting-smooting spf15 var oldukça memnunum.

Şöyle söyleyim; akne izlerini oldukça başarılı şekilde kapatıyor. Hatta bana estee'den daha kapatıcı gibi geldi.

Hafif ışıltı veriyor ki buda cildi daha sağlıklı gösteriyor,15 faktörlüde koruma sağlıyor.

Ama tabi yağlı ciltler için hüsran olur bu ürün.

Yüzde maske etkisi yaratmıyor ve hafif bir ürün,estee gibi yoğun değil.

Estee buna göre çok daha mat. Dediğim gibi, yağlıya dönük ciltlere uygun daha çok.

Günlük olarak ben estee'yi değil,lancome.u kullanıyorum. Ciltten cilde göre değişir elbet,ama açıkcası
estee yüzümde bir ağırlık yaratıyor. O yüzden günlük kullanmayı tercih etmiyorum.

Bu arada iki tane photogenic var;benim bahsettiğim "photogenic lumessence" olanı...

Mat istiyorsanız; lancome teint idole'da öneririm.

Kryolan dah prof. bir ürün olduğu için hem onu uygulamanızda zorluk olur,hemde günlük olarak kullanamazsınız.

Rica ederim canım...:KK12:

canım ben beyaz tenliyim ama sarışın beyaz teni kadar değil, anla işte:KK1:
Lancome Photogenic Lumessence hangi numarasını bana önerirsin, netten alamayı düşünüyorum
:26:

canım ben beyaz tenliyim ama sarışın beyaz teni kadar değil, anla işte:KK1:
Lancome Photogenic Lumessence hangi numarasını bana önerirsin, netten alamayı düşünüyorum
:26:

Sanıyorum ten rengimiz hemen hemen aynı.:nazar:

Eğer çok açık tenli değilsen 03 Beige Diaphane uygun olur senin için.

Birde şu var, netten alırken o resimdeki tonlar çok gerçekçi göstermiyor.

Ama 03 normal beyaz tenliler için tam ideal diyebilirim.

Eğer imkanınız varsa boyner,tekin acar,sevil gibi yerlerden bir deneyip alın derim.

Malum,cildin alt tonuna göre farklı durabiliyor kimilerinde.

Bu arada, eğer cildinizin mat durmasını istiyorsanız bu ürünü pek önermem. Kimisi hafif ışıltıyı sevmez cildi yağlı gösteriyor diye.

Ama genelde hafif ışıltıyı seviyorsanız, arada da mat olarak kullanmak icap ederse size önerim;
transparan bir pudra ile üstünden hafif geçseniz yeterde artar bile...

Bu arada strawberry'den mi alcaksınız?

Dikkat edin kimilerinin gümrükte takılı kaldı. Hatta yine TR'ye gönderim durdu sanıyorum...

Bir de şu var; netten ton seçerken dikkat edin.

Mesela Estee double wear fondötenleri koyu tene yatkındır tüm tonları.

Sizin teniniz buğday diye orta numaralı tonlardan birini seçersiniz ama yine de koyu gelir yüzünüze.

Ama Lancome'un tam tersi, daha açık tene yatkındır... :KK34:

çok teşekkür ederim canım ilgine,:KK71: yok canım ya hepsiburadadan alcam, ama dediğin gibi öyle ucuz bişey değil, mağzada deneyip almak daha mantıklı:13:

Bir de şu var; netten ton seçerken dikkat edin.

Mesela Estee double wear fondötenleri koyu tene yatkındır tüm tonları.

Sizin teniniz buğday diye orta numaralı tonlardan birini seçersiniz ama yine de koyu gelir yüzünüze.

Ama Lancome'un tam tersi, daha açık tene yatkındır... :KK34:

Cok sasirdim dogrusu daha yeni estee lauder den double wear light aldim sadece iki tondan secim yapabildim nerdeyse diyebilirim.Bugday tenliyim ama acik bugday degil ve ton ayarlamasi zor oldu. Sanki ack tenliler icin daha cok secenek var gibi. Ben 38 dolar verdim ama ne yalan soyliyim yuzunuzde sivilce, leke, vs varsa cok kapatmiyor ama yapisi cok guzel eminim cilde zarar vermiyordur ama ciltteki kusurlar kapanmiyor. Memnun kalmadim diyebilirim. Gidip arkasindan sadece 9 dolar vererek maybelline fit me serisinden fondoten aldim.... o kadar paraya degmedi sanki Estee lauder.

Cok sasirdim dogrusu daha yeni estee lauder den double wear light aldim sadece iki tondan secim yapabildim nerdeyse diyebilirim.Bugday tenliyim ama acik bugday degil ve ton ayarlamasi zor oldu. Sanki ack tenliler icin daha cok secenek var gibi. Ben 38 dolar verdim ama ne yalan soyliyim yuzunuzde sivilce, leke, vs varsa cok kapatmiyor ama yapisi cok guzel eminim cilde zarar vermiyordur ama ciltteki kusurlar kapanmiyor. Memnun kalmadim diyebilirim. Gidip arkasindan sadece 9 dolar vererek maybelline fit me serisinden fondoten aldim.... o kadar paraya degmedi sanki Estee lauder.

Bende aynı şeyi düşünüyorum, estee'den memnun kalanlardan değilim zaten.

Hem kapatıcılığı çok iyi değil hem kalıp gibi duruyor yüzde...

ama sen light olanını almışsın o biraz daha hafif yapılı normal estee lauder double wear fondöten oldukca mat ve koyu kıvsamda çok kapatıcı bir ürün yağlı ciltlered e uuygun benede almayı düşünüyodum ama çok az seçenek var açık renklere uyan:KK5:

X